Profil uživatele L.T.Sm(@)sh

L.T.Sm(@)sh
E-mail: Tranta.L@Seznam.cz
Registrován: 06.08.2008

Smashulín Bambulín

Blogy

GamePark | Blogy

GamePark ®

Tři v tom

Píšeme povídky, ve kterých jeden z autorů zvolí téma (aniž by ho konzultoval s kolegy), vymyslí název a napíše úvod příběhu. Ten posléze putuje k dalšímu psavci, který napíše prostřední část povídky (pro vzdělance – hlavní stať). Jistě není těžké odhadnout, co se s polotovarem děje poté. Ano, do spárů ho dostává třetí. Ten potom dopíše závěr a zároveň vymyslí i nějakou pointu. Důležitý je již výše zmíněný fakt, že nikdo s nikým nic nekonzultuje. Proto každý vede příběh jiným směrem, píše jiným stylem a výsledkem může být stejně tak geniální opus jako šílený paskvil.

Prodavač vrací úder

Jsem chrabrý strážce všech prodavačů a prodavaček. Každé bezpráví si v tomto blogu najde své místo a nic nezůstane skryto. Jsem zde pro Vás, vážení kolegové!

Sm(@)shulínovo nekonečno

Zážitky, důležitá sdělení a blboviny. Prostě můj deníček všehochuti.

VÝPLODY » #^EXE(cz) & L.T.Sm(@)sh

V tomto blogu se budeme snažit napsat své vlastní názory a pohledy na problematiku věcí jakéhokoli druhu. Budeme se snažit vybírat témata, na které máme každý z nás odlišné názory a tím navodit bouřlivou konverzaci v komentářích. Tento blog je hlavně jakýsi pokus vytvořit na GP něco nového a ojedinělého a tím trochu zpestřit běžnou blogovou tvorbu.

Sm(@)shovy videa - Filmová hudba

Vkládám hudbu z filmů. Nejčastěji klasickou a instrumentální. Z internetu vybírám jen ty nejlepší dostupné soundtracky. Zároveň se také snažím sehnat i filmový nebo fotografický doprovod, aby Váš prožitek z poslechu hudby byl co nejintenzivnější.

Sm(@)shovy články - Povídky

Tento blog je věnován mé tvorbě různých povídek.

Sm(@)shovy články - Hudební tvorba

Tento blog je věnován klasické a instrumentálné hudbě.

Sm(@)shovy články - Lední hokej

Tento blog je věnován lednímu hokeji a převážně brankářům z NHL, který se budu snažit neustále aktualizovat.

Sm(@)shovy videa - Lední hokej a jiné, druhý blog

Vkládám jen velmi kvalitní videa, které opravdu za něco stojí, včetně mého originálního popisu. Moje nejčastější videa jsou z NHL a zajímavá amatérská filmová videa.

Sm(@)shovy videa - Lední hokej a jiné

Vkládám jen velmi kvalitní videa, které opravdu za něco stojí, včetně mého originálního popisu. Moje nejčastější videa jsou z NHL a zajímavá amatérská filmová videa.

Přátelé