Rota BoSA - Válka na Sahrani - 1. část

menší příběh...

Celý to začlo ve výcvikáči u Gulanu... To se dva kámoši, cz90 a evro rozhodli, že vstoupí do americké armády. cz90 byl dobrej týpek se skušenostma z Paintballu, takže neměl některé problémy, ale evro zase vynikal ve velení. No, a 15.6., kdy vstoupili se ozval hlas příslušníka americké armády, vrátného ve výcvikovém táboře v Gulanu "Vítejte, vojáci". No, cz90, který byl ješťe naštvanej, jak po něm řvali v kanclu, kde nabírali nováčky, protože zapoměl vyplnit rodné číslo na něj vyštěk: "Jestli po mě budeš řvát, tak ti strčím do tý tvý vojenský zadnice celej zásobník!". A vysloužil si svejch prvních pár vojenskejch kliků. Ne, že by je chtěli šetřit, a tak si vedle něj lehl ten týpek z vrátnice, a dal mu nohy na záda, ať to nemá lehký. cz90

přišel do baráku, kde byli ubytovaný pěkně naštvanej a zárověň si mnul záda, jak ho bolely od těch kliků. Řekl: "No, od ťehlenstěch týpků se dá čekat všechno, radši na ně nebudem řvát, co?" evro mu radši neodpověďel, protože byl blízko jeden seržant. Dalšího dne, to se měli setkat s jejich důstojníkem, si vykoledovani oba několik lkoleček kolem základny, cz90 málem zdrhnul, ale evro ho přemluvil: "Hele, začnou tě honit, a myslím, že tihle by klíďo i stříleli!".

No, a tak radši dokončil ty kolečka, a šel si lehnout, právě, když skončili začla malá pauzička, jenom taková pětiminutovka na odpočinek, ale důstojník měl jiné plány... "Tak pauzu, jó? Hele, vy dva si nezasloužíte ani patnáct sekund pauzy! JEDU JEDU JEDU!!!".

No, a tohle už bylo torchu moc na oba, začli řvát na celej tábor, až se ten důstojník naštval, a vhodil je do vězení na pár dní aby zchladli.

Pokračování příště!!!

UPOZORŇEŇÍ:

Pokud si myslíte, že tihle dva fakt existujou, musím vás vyvést z omylu! Celý tento přiběh je kompletně vymyšlen! (takže tyhle dva byste nikde nenašli, ani ten ostrov Sahrani nehledejte na mapě!)

Komentáře(14)