Fakaheda hosting??? Ano či NE?

Rozhodujete se o tom komu svěřit penízky za server? Hledáte vhodný hosting? Přečtěte si toto.

Fakaheda - nedodržení pravidel, nespolehlivost, podvod ?

Rád bych zde upozornil na "nestandartní" chování poskytovatele herních serverů Fakaheda www.fakaheda.eu
Tento poskytovatel píše na svých webových stránkách přesně toto :

"Call of Duty 5 už nám klepe na dveře a proto je třeba se na ní patřičně nachystat. Z toho důvodu jsme již do objednávkového systému zařadili předobjednávku CoD5. Server si tedy ode dneška můžete objednat + předplatit a my Vám ho po vydání linux serveru okamžitě spustíme.
Aby toho nebylo málo, prvním 3, jejichž platba dorazí nejdříve a zaplatí minimálně na 3 měsíce, darujeme CoD5 CD-klíč ihned po tom, co bude dostupný na www.g2play.eu "
Zde originál text , uplně dole :
www.fakaheda.eu/?strana=2

Vzhledem k tomu že jsme byly uplně první klan , který si nechal u této společnosti zřídit server na hraní COD5 , zaplatili jsme na 12 měsíců, měli bychom obdržet tento klíč , neboť již na stránkách www.g2play.eu tento klíč je k dispozici.
Tento klíč jsme stále neobdrželi.

Při komunikaci s fakahedou zní odpověď takto :
"co se tyce originalky, pokusim se to vyjednat, ale majitel g2play dela mrtveho brouka. No vzheledem k tomu, ze nemam kde jinde ten klic ehnat, tak na tom zalezi... bohuzel "
Tak jsem jen odepsal :
"Zdravím ohledně toho CD-Keye na COD5 jste napsal "majitel g2play dela mrtveho brouka" , nechápu jak je to myšleno , mě je přeci s prominutím uplně jedno co majitel G2play dělá . Na vašem webu je to napsano jasně : "Aby toho nebylo málo, prvním 3, jejichž platba dorazí nejdříve a zaplatí minimálně na 3 měsíce, darujeme CoD5 CD-klíč ihned po tom, co bude dostupný na www.g2play.eu "
Kompletní komunikaci rád předložím

Tak abych to nějak ukončil : myslím , že taková společnost jako je Fakaheda.eu by si neměla dovolit takové chování ke svým klientům , máme u nich server COD5 , měli jsme u nich i server na COD2.
Tímto mě chování jinak bezproblémového poskytovatele velmi mrzí.
Máme zaplaceno do konce roku, pak se jistě s takovou společností rádi rozloučíme.
Zde screen webu fakaheda.eu


S pozdravem Lubos1975

 

 

Komentáře(6)