Staronový způsob výdělku

Už to tu dříve bylo. Placení za zobrazování reklamního banneru na Vaší ploše. Dříve tyto firmy ani svým uživatelům nevyplácely vydělané peníze, a proto tento způsob výdělku na delší čas utichl. Teď je tu však obrat. Máme tu firmu, která peníze vyplácí a funguje na stejném principu, jako předešlé firmy. Jste často na počítači a hodila by se vám nějaká ta korunka? Pokud ano, neváhejte a čtěte dále.

Asi jeden z najlepších surfbarov http://www.ecbarre.com/?ref=27204 , spriaznený s Eurokiddies. Lišta zaberá minimum miesta na ploche, dá sa uchopiť, umiestniť kdekoľvek na obrazovku a aj prekryť cez iný surfbar (veľmi dobre sa dá schovať pod EuroBarre, kde ľavý, uchopiteľný koniec môže ostať viditeľný); jednoducho sa dá z plochy odstrániť a spätne, cez ikonku, na plochu vrátiť. Jedná sa o Francúzsky surfbar s podobnými funkciami a možnosťami ako Eurokiddies - okrem získavania bodov za umiestnenie na ploche sú tu veľmi pekné možnosti získavania bonusových bodov. Body sa prerátavajú na Eurá a po získaní výplatného minima (15 Euro) je možné dať si ich vyplatiť (šekom alebo na Paypal) alebo zameniť za zaujímavé ceny.

Surfbar po inštalácii sa umiestni na obrazovku - jeho pozíciu je možné meniť akokoľvek. Hodnota bodu sa každý mesiac mení. Momentálne každých získaných 1000 bodov má hodnotu 11 EuroCentov - táto hodnota v poslednom čase pozvoľna narastá. Momentálne to bez bonusov a referalov, len za umiestnenie surfbaru na obrazovku robí cca 0,7 Eurocentu za hodinu.

Postup pri registrácii:

Pravým tlačítkom myši si v novom okne otvorte stránku http://www.ecbarre.com/?ref=27204 - na otvorenej stránke, v ľavom stĺpčeku pod General si otvorte (odkliknite) „Inscription„ a vyplňte nasledovné údaje:

Email - Vaša mailová adresa; Pseudo - Váš Nick; Mot de Passe - Heslo; Retapez mot de passe - heslo znova; Nom - Meno; Prenom - Priezvisko (příjmení); Adresse - ulica,číslo; Code Postal - PSČ; Ville - mesto; Pays - naskrolujte si Slovaquie alebo République Tcheque; Email Paypal - ak ste registrovaní na PayPal, zadáva sa mail, ktorý tam máte registr. Ak nemáte, nemusíte ho uvádzať, ale odporúčam; Parrain(facultatif) - ak tam nie je napísané 27204, tak to tam napíšte; Saisissez le code ci-apres - opíšte kontrolný kód, ktorý máte pri tom vpravo; Odfajknite súhlas s podmienkami a odkliknite „Valider".

O chvíľu Vám na Vami uvedený mail príde minimálne Váš kód (niektoré stránky, keď to nepoznajú, radia to do spamu, prípadne pozrite aj tam), možno tu, možno v ďaľšej správe potvrdzujúca odresa - tú si odkliknete (alebo ak vo Vašom maile nejde odkliknúť, skopírujete hore do http-riadku a odentrujte). Dostanete sa na stránku, kde si stiahnete surfbar EcBarre. Na stránke sa prihlasujete vľavo, vyplnením emailu, ktorý ste zadali pri registrácii a hesla (Mot de passe). Pre stiahnutie surfbaru (lišty) po prihlásení odkliknete „Téléchargement ec Barre" - pri 1. od Ec-Barre vpravo odkliknite 3-klikom! "Télécharger" (niekedy treba skúšať viackrát). Objaví sa Vám inštalačné okienko - v prípede, že to PC zablokoval, lebo to nepozná, bez obáv odkliknite pokračovanie, nie krížik.(Microsoft .NET Framework inštalujete, len ak ho v PC nemáte už nainštalovaný). Uložte to a spustite. Všetko je veľmi podobné Eurokiddies.

Možnosti v Menu lišty - Cez ľavé tlačítko myši, za Krížik alebo ľavý dolný roh uchopíte lištu a posúvate si ju kam chcete; Site - otvoríte si stránku Ecberre s Vašim aktuálnym stavom; Forum - Fórum stránky; R - prihlasovanie (sem zadávate ID, ktoré Vám bolo pridelené-prišlo Vám aj mailom, a Heslo); X - Zatvorenie lišty. Pod tým máte Vos Points - stav Vášho účtu, vpravo bežia reklamy a máte tam denné body za umiestnenie lišty na ploche.

Možnosti v Menu na stránke sú veľmi podobné ako u Eurokiddies. Z klikania (Les clics rémunérés) tu môžete denne získať niekedy až 300 bodov. Taktiež odporúčam "Tickets bonus", kde môžete získať tiež pekné množstvo bodov, alebo Eurá. Ďalej Tombola, súťaže, hry atď. - pre ďaľšie pozri popis Eurokiddies

Upozornenie: Niekoľkokrát za deň sa na surfbare umiestnenom na obrazovke objaví kontrolný kód - ten musíte opísať a potvrdiť - inak Vám systém zablokuje činnosť surfbaru (nenabiehajú Vám body) až kým sa znova neprihlásite.

Vždy, keď ste pri PC, zapínajte surfbar - môžete ho mať zapatý súčasne s inými surfbarmi - tento má veľkú výhodu - môže byť prekrytý iným surfbarom - odporúčam krížik nechať viditeľný, aby ste s ním v prípade potreby mohli hýbať.

 

 

Ještě nakonec několik málo rad:

 Points - stav bodů celkem
Niveau VIP - vaše úroven
Nbre de filleuls - počet refů
Nbre de EC-Codes - počel ECcodů, které můžete použít

dále
accuel - to je jasné
Règlement - pravidla pro nás vcelku na nic stejně nikdo neumí francouzky
Annonceur - tady si můžete koupit reklamu, za body je to ale zrušené
forum - ani tam nelezte, taky francouzky :cry:

další oddíl

compte - veškeré informace a vašich ziskcích :lol:
můžete si přepnout na eura a cody
filleuls - stav vašich refů a jejich zisky a taky váš strom pod kým jste se regli
jinak jsem zapoměl úvást levely
tak je jich 10 a procenta z nich jsou 30,20,10,5,3,2,2,1,1,1,
Informations - informace o vás, zde si můžete změnit heslo po zapsání a kliknutna validér
Parrainage - váš reflink a bannery
boutique - tady si můžete za svoje prosurfované peníze koupit nějaké dárky, nevím jak je to s posíláním do čech
Paiement - až dosáhnete minima tak se tam objevý tlačítko dávají si na to 30 dní

další oddíl

Télécharger La ECBarre - stawžení surfbarru, a taky net worku1,1 jinak to nefunguje
Clics rémunérés - kliky za 15 bodů a časovač 30 sek. musíte mít povolené popoup okna
Inscriptions payées - placené registrace, vcelku na nic je to fr :(
Cashback - ani nevím, pravděpodobně vrácení nějaké částky pokud si tam něco koupíte
Section VIP - a dostáváme se k tomu nejdůležitějšímu a ecbarre
pokud si koupíte, vyhrajete nebo dostanete 1 eccode( třeba ode mně ;) ) tak postupujete na vyšší úroven a tady se vám každý den objevý jden tiket který dává peníze, většinou jsou to centy ale člověk nikdy neví
zároven se vám zvyšuje ratio a tak od 2. úrovně máte za 1 stránku na surfu 1,06 místo jednoho bodu.

 Section VIP - pod názvem sekce vám ukazuje číslo kolik jste použili eccodů a oddkaz pod tím najede na stránku kde, jak a kdy jste použili kody. platnost každého kodu je omezená 30 dny. naštěstí se hich dá dost vyhrát v soutěžích nebo ten první dostanete ode mně :lol: další ředka je kolik kodů ještě musíte použít aby jste postoupili do další urovně co je napsaná pod tím.
v1. tabulce úpokud jste VIP 2 každý den objeví 1 tiket, na který když kliknete najede stránka a setřete 5 polí hned víte výhru - většinou centy
2. tabulka ukazuje výhody z jednotlivých úrovní zleva do prava - VIP úroven - počet codů co potřebujete - % zvýhodnění surfu - počet VIP tiketú - počet tiketů Cadeau.
3. tabulka - vaše výhry z VIP tiketů
4 tabulka - posledních 10 výher všech členů
Superparrains - jedná se o soutěž,kde potřebujete ECCode. můžete vyhrát 1 aktivního refa a po nějakou dobu vám to připisuje body od lidí co jsou uvedení níže jako by to byli vaši refi. Denně můžete použít max. 4.
já jsem dostal z toho 13 000 bodů tak se to skoro vyplatilo. 2000 bodů je garantováno.
na toto je navázána další soutěž ale to popíšu níž.
Superparrain Plus - přesně nevím, ale v podstatě to samé jenom s tím rozdílem, že je v tom zainteresovaný váš ref, který když použije superparrain tak se přičítají body i vám

dalčí sekce - soutěže
Coupe EC - Pod odkazem v textu jsou vypsané výhry do 1000. místa, v době psaní měl první výhru přs 300 euro + tikety. Nad tabulkou je váše pořadí a počet bodů, v tabulce je prvních 1000 členů. zisk bodů do této soutěže - surfem a potom to co je pod tabulkou
1. jednou za 2 hodiny kliknete a tím vlastně dáte hlas ECBarre a za to dostanete sem 500 bodů. musíte všek mít povolené popup okna. nic to nestojí tak proč né
2. zde si za svoje body můžete koupit body sem kurz je 1 :3, takže nic, lepší je to převést na eura :mrgreen: , tedy pokud nejste příleš vysoko.
3. tady si můžete koupit supartiket na který můžete vyhrát 2000 - 50 000 bodů do této soutěže
4. zase koupě tiketů za 1 eccode je jich 12 a vyhrát můžete 500 - 5 000.
5. něco jako superparrain, ale body se připisoují sem a tak postupujete výše
Concours Superparrain - soutěž přímo související se superparrainem. v tabulce za jménem je kolik ten který člen použil tiketů, možná by to nemuselo být špatné, ale začít je třeba na začátku měsíce. pod odkazem Dotation, tak jako všude na tomto webu si můžete prohlédnout výhry. Při psaní to bylo 368euro. Soutěž je rozdělena na body a na čas pod odkazem temps
Concours EC-Barre - soutěž aktivity za den. počítají se pouze nasurfované body a bonus co se objevují v surfbarru.Concours Journalier - toto je denní soutěž kde vidíte svůj pořadí a v tabulce se můžete najít. zelena a červená ečka znamená kdo je zrovna na surfu a kdo né.Historique de vos 50 derničres Banničres Bonus - pod tímto odkazem najdete všechny svoje bonusy a taky jestli jste klikli: zeleně klikli, červeně neklikli.
v této tabulce je taky důležité číslo pod nadpisem. Za každých 50bonusů dostáváte 1 :D Banničres Cadeaux
nejmenší výhru co jsem tam viděl byla 500 bodů ( právě na něj čekám), ale i více a taky tikety a eccody. Ty bonusy chodí tak přibližně za 2 - 3 hodiny a hodnotu mají od2 - 50( víc jsem zatím nedostal a ani v historii jsem víc neviděl. Ti nejlepší tam jsou celý den, jak to dělají to nevím a radči ani nechci vědět.( Podud jsou poctivý tak se musejí někde střídat). takže výhra je tady téměř nemožná, a proto jsou tu další soutěže kde se dá něco normálně dostat a taky clany kde je možost výhry a tudíž zisku největší. ;)
Concours EC-Barre Light - to samé jen se počítá surfování od 17 do 23 hodin našeho času. z vlastní zkušenosti můžu říc že když nebudete mít do cca18 hod. bonus 20 až 30 bodů tak se to nevyplatí na to čekat do konce. Když se to ale vám podaří tak je výhra skoro jistá( když odkliknete všechny další bonusy), a taky získáte body do měsíčního hodnocení v tabulce v levo. jen nesmíte dopadnout jako já, že jsem celou dobu byl na surfu držel jsem se kolem 150 místa a ve 23 : 02 mi přišel bonus 50 bodů když jsem to počítal tak bych byl 2. :oops:
Concours Snow,Ski & Sun - dočasná soutěž od 15.12 do 15.01 náhodně na webu jsou obrázky (ikony) vločky,stromečku, dárku a směhuláka. dostáváte body co tam jsou napsané. Za vločku to co vidíte za ostatní je to nějaký násobek. v době psaní jsem měl 726 bodů a byl na 75. místě odměněny jsou prvních 600. tak si spočítejte jestli se vám vyplatí hledat. taky se dá koupit tiket za ECcode já jsem za něj dostal 32 bodů tak nic moc.CLANY - asi to nejzajímavější na webu

založil jsem clan tak ted už mám jiné menu než ti co ještě v cklanu nejsou a tak to nebude přepsané přesně
1. odkaz pod sekcí clan něco jako créeater či podobně
založení vlastního cklanu, stojí to 3 eccode nebo 6€ z vysurfovaných bodů nebo větší počet bodů, nevím přesně, ale musíte být VIP. Myslím, že je to v celku zbytečné, když se můžete regnout do mého klanu :mrgreen: domluva přes PM
2. odkaz něco jako aded či tak nějak - zde se můžete přihlásit do klanu za 1 eccode nebo 2€ či body
přes PM dám vědět jak se jmenuje ten můj :mrgreen:

dál už by to mělo být stejné
Messagerie - komunikace v clanu
Liste des Clans - seznam všech clanů a jejich stavy v pořadí - název - šéf -počet členů - úroven clanu a dál nevím
úroven cklanu se počítá součtem úrovně členů kde člen o úrovni 1 dává 0,1 a člen s úrovní třeba 6 dává 0,6
Concours ec-barre - soutěž v surfování za celý den všech členů. když najedete na zeleno-červono-modrý čtvereček za klanem tak vám to řekne kolik má klan členů a kolik je jich on-line. Ty nejlepší jsou celý zelení a zase tam jedou celý den. vyplácí se do 40 místa každý den a do 100. místa za měsíc
Concours Journalier Light - obdoba té samé soutěže jako u jednotlivých členů odměny jsou zase do 40. a do 100. místa
Team's Cup - obdoba soutěže jednotlivců Coupe ECbarre, výhry jsou do 100. místa
Championnat des Clans - další soutěž, která je momentálně uzavřená a tak jsem ještě nezjistil podrobnosti
jedná se o denní aktivitu od 17 do 22 hodin a nejlepší se utkávají ve vzájemných zápasech které trvají 1 hodinu
Znova se rozjede 3.1. 2008
to by zatím stačilo, příště budu psát proč se přihlásit do clanu a jaké to má výhody, ale když se podíváte kolik je klanů, jaké jsou výhry a přepočítáte si průměr na člena tak zjistíte, že větší šance na výhry jsou právě tady a někde jout ted dokonce 100procentní.

 

Předpokládám poměrně dost nejasností, takže mě můžete v případě potřeby kontaktovat na icq: 336949431 



 

 

Komentáře(6)