SlowVirus s výměnou DOTA2!

Team SlowVirus mění DOTA2!

Kolotoč změn v posledních dnech zastihl bohužel i naší evropskou DotA 2 sekci, která se po vzájemné dohodě s vedením rozhodla nepokračovat v našem týmu. Kdo je novou akvizicí v kolonce již zmíněné MOBA hry? Více uvnitř článku.

 

Jsou to asi tři měsíce, kdy jsme přivítali ve svých řadách novou ukrainsko-slovenskou skvadru, která u nás zdatně zastávála místo DOTA 2 kádru. Celek se pod naší hlavičkou umístil například v top 8 Semi Series ve starladderu nebo v ostatních českých turnajích. Nyní ale přichází situace, která dřív nebo později nastat musela. Jediný český zástupce týmu, jmenovitě Dalibor Mačala, se rozhodl kádr opustit a zbylá čtveřice si tak našla ukrainského spoluhráče. Proto jsme se po vzájemné dohodě rozhodli ukončit spolupráci a pokračovat tak s jiným zástupcem této hry.

Vzniklou trhlinu v našich řadách zaplnila nová sekce české národnosti, kterou jste mohli vidět na turnajích pod nickem Faberi Bellatores, jejíž kapitánem je ambiciózní borec Daniel "eXi" Rapant. Jádro týmu pospolu působí již necelý půlrok, za tu dobu si stihli vybudovat herní respekt jak ve starladderu tak v jiných českých a zahraničních turnajích. Celek aktivně trénuje několikrát denně a připravuje se na nejrůznější cupy, při kterých není vyloučena budoucí účast na LAN akci. Nyní jsou připraveny vyjádření jak ze strany nového DOTA 2 týmu, tak ze strany zástupce vedení, Miloše "SGL" Smažíka.

Vyjádření Daniela "eXi" Rapanta

Celý náš tým si váží příležitosti, která nám byla dána od týmu SlowVirusu. Za celou dobu co jsme pospolu tak se náš tým několikrát proměnil ale to Jádro Dk, Jimix, eXi, Konas zůstalo, takže se několikrát měnil jen pátý člen. Momentálně je pátý člen Czech Republic uric0 a doufáme, že takto zůstaneme jelikož to velmi dobře klape. Potenciál dosáhnout větších úspěchů tu je a my věříme, že to vyplníme. Budeme se snažit velmi dobře reprezentovat tým SlowVirus jak v chování tak v herních dovednostech. Doufáme,že spokojenost bude jak na naší straně tak na straně SlowVirusu. Děkujeme za podporu od týmu a fanoušků. Držte nám palce v budoucnu.

Vyjádření Miloše "SGL" Smažíka

Ukrajinsko-slovenská DOTA2 sekce nás reprezentovala na online turnajích velmi dobře ať už na STARLADDERU kde se dostala mezi TOP8 z 1024 jiných týmů v SEMI SERIES a nebo na českých turnajích pořádanými portálem DOTA2.cz. Změnu jsme měli v plánu ale ne takovou jak by se dalo čekat. Nicméně nakonec bylo vše jinak, a my jsme byli nuceni udělat přímou výměnu sekce. Myslíme si, že jsme našli kvalitní náhradu a doufáme, že nová sekce bude podávat stejné ba ne lepší výkony, než podávala doposud. Naší bývalé sekci děkujeme za příkladnou reprezentaci a nové sekci přejeme hodně štěstí pod naší organizací.

Nová SlowVirus DOTA 2 sekce:
Czech Republic Daniel "eXi" Rapant
Czech Republic Jan "Konasek" Konieczek
Czech Republic Jan "jimix" Gavlas
Czech Republic Jaroslav "LegendCube" Volmut
Czech Republic Jakub "uric0" Homola

 

 


Se svolením autora článku převzato z webu www.slowvirus.eu