卐 Zmiják Jr. 卐

Rád vám představím mého milovaného synáčka Petříka

 

 

                                                                   Zmiják Jr.

 

Rád vám něco málo napíšu o mém klukovi a opět čekám vaše krásné záporné hodnocení a komentáře,ovšem jak dobře víte,mě osobně to nevadí a píšu o tom o čem zrovna chci.

 

 

 


 

 

 

 

 Zmijáček Jr. se jmenuje Péťa,dali jsme mu se ženou jméno po mě,o tom jsme byli už přesvědčeni než přišel na svět,narodil se v Sokolovské nemocnici dne 9.5.2009.

Toho krásného dne jsem byl zase nejštastnější muž na zemi,jako hodně mužů kterým se narodí zdravý a krásný synek.Porod trval necelých 30 min a byl bezproblémový.

 

 

                

 

 

 

Peťulka je tedy mým druhým dětátkem který má příjmení Kopřiva.

Syna jsem si přál,protože jak řekl můj táta,rodina Kopřivů tím pádem (lidově řečeno)nevymře a narodil se další fotbalista do rodiny.

 

            

 

 

 

  

 

 

 

Petřík je od narození hodný a usměvavý celý k sežrání,mám rád různé druhy her,jezdí rád na kole,kope do balonu,miluje zmrzlinu a nanuky a auta,o tom ani nemluvě.Rád si hraje s dětmi na různých hřištích nebo písku,musí být vždy středem pozornosti,všechno musí vidět a vyzkoušet,je takový skoro všeználek:-).

Hned ví jak si ze vším má poradit,s ničím nemá problém.A když mu něco nejde,tak řekne táta,máma a ty to udělají za něj.

 

 

               

 

 

 

Peťulka má rád zelenou barvu.Tu se taky jako první naučil rozpoznávat,rád si prohlíží knížky se zvířátkama,miluje kreslený film Auta,Auta2,na to se dokáže koukat celé hodiny,asi jako každé děťátko.

 

Rád už si i zahraje na Notebooku nebo PC,je tam už hodně vzručnej a naučil se to úplně sám,bez větších pomocí,hodně ho baví Flash hry na GP a taky Cod2,Cod4.

Cod2 viděl jak hraje táta,tak to hned musel vyzkoušet a hned si tu hru oblíbil a hraje ji,naučil se toho už dost.I třeba slovo Nade,se naučil ze hry,nebo Bash.Ten když hraje,dostane pažbou od protihráče a řekne bash,tak se doma můžeme utlouct smíchy,jak to krásně vyslovuje:-)

 

 

          

 

 

 

Petřík jak jsem psal,má rád nanuky,ten poprvé ochutnal na dovolené na Sardinii,kde musel mít denně aspoň dva:-).

Má rád pizzu,knedlíky,polévku od babičky,koblížky a těstoviny.Rád pije čaj a minerálky a má rád cucací bombónky.

 

 

 

 

 

Zmijáčka má každý v rodině hodně rád,ale táta ho miluje asi ze všech nejvíc,je v hodně věcech celý po něm.Petřík má nejhezčí smích,rozesměje fakt každého i kolem jdoucí.Prostě je pro nás to ten nejhezčí a nejdůležitejší co nás mohlo potkat.

Přezdívku Zmiják Jr.dostal kvůli tomu,že rád hraje na GP po tátovi a když táta není doma,jde vidět na Xfiru,na jakém třeba hraje zrovna serveru.

 

 

        

 

 

Rád jsem vám ukázal pár fotek Petříka,kde je vidět jak roste a směje se.

 

Příště vám zase napíšu článek,třeba o mé mamce žijící v Řecku.

 

S pozdarvem Zmiják

 

 

 

 

                                                    Fotka z vítání občánků

 

 

 

 

 

 

 

Tady je odkaz na naše stránky,ale neaktualizoval jsem je asi rok:-)


 

                      http://www.koprovi.estranky.cz/

 

 

 

 

Komentáře(29)