10 let s tancem v České republice: Oslava začíná!

Taneční příběh Centra Tance začal na podzim v roce 1997. Od prvního výukového kurzu orientálního tance v Mladé Boleslavi již uběhlo deset let. Nikdo tehdy určitě netušil, kolik nadšených tanečnic a tanečníků se v průběhu následujících roků narodí...

Společně se stále přibývajícím počtem nadšených a spokojených zájemkyň a zájemců roste i snaha Centra Tance o maximální spokojenost zákazníků z hlediska profesionality a odbornosti výuky. Odměnou byl a je stále rostoucí počet účastníků i tanečních lokalit. V letošním roce se tanečních kurzů Centra Tance v celé České republice zúčastnilo přes 20 tisíc tanečníků pod vedením 120 lektorů. V žebříčku nejnavštěvovanějších kurzů stále vede orientální tanec (přes 13000 kurzistek!), ale ani ostatní taneční styly nezaostávají. Nové kurzy salsy, samby, latin dance, afrického tance, flamenka, bollywood dance, street dance, moderny a dalších tanců se stále otevírají v téměř 70 tanečních lokalitách Centra Tance po celé České republice. V současné době probíhají taneční kurzy nejen v Plzni, Brně a Praze, ale také v Jablonci n. Nisou, Ml. Boleslavi, Ostravě, Hradci Králové a dalších městech a vesničkách.

Jako důkaz stále se zvyšující odbornosti a kvality Centra Tance je mezinárodní uznání, které se v letošním roce dostalo několika lektorkám a lektorům Centra Tance:

* Otakar Chaloupka: 1.místo Republic Ground skupina Pentifull (označována odborníky za nejlepší českou break dance skupinu)
* Katka Krejčová: 1.místo na mezinárodním tanečních festivalu Let´s Dance, Prague International Festival v červenci 2007
* Karolina Idrisová: 3. místo na mezinárodním festivalu orientálního tance Nile Group v Káhiře v dubnu 2007
* v červnu 2007 vybojovaly lektorky Centra Tance čtyři hlavní ceny v různých kategoriích na festivalu orientálního tance v Berlíně:
* 2. místo v kategorií profesionál: Karolina Idrisová
* 3. místo v kategorií profesionál: Katka Krejčová
* 3. místo v kategorii amatér: Lenka Dušková
* 2. místo v kategorií skupiny: Layali al Sharq (skupina pražských lektorek Centra Tance)
* Mgr. Iva Langerová : v současné době vystupuje v pořadu StarDance 2
* Matěj Kubec: choreograf královny českého R´n´B zpěvačky Victorie, v roce 2007 choreografie k videoklipu Žádná stejná lady finalistky SuperStar2006 Soni Pavelkové

 

HRAJTE S CENTREM TANCE O SKVĚLÉ CENY

* V rámci 10. výročí Centra Tance každý měsíc vylosujeme 10 účastníků všech tanečních seminářů, kteří obdrží 10 tanečních dárků!
* Soutěž začíná v říjnu 2007 a potrvá do konce ledna 2008. Jména vylosovaných se dozvíte vždy nejpozději do 3. dne následujícího měsíce.

 

Více informací www.centrumtance.cz.