Volba hry roku 2010 - nominace

Už se stalo každoroční tradicí, že mezi Vánoci a koncem roku vám na GameParku přinášíme výhled a věštění do budoucna prostřednictvím série tematických článků s nejočekávanějšími hry následujícího roku. Ani letos tomu nebude jinak (dočkáte se poslední týden v prosinci), ale navíc přicházíme s novinkou - volbou nejlepší hry roku 2010, které se zúčastníte a ovlivníte ji přímo vy, naši čtenáři.

 

Nejprve si řekněme krátká pravidla a informace o procesu volby hry roku 2010. Právě nyní startuje první kolo, takzvané nominační. V rámci něj nominovala naše redakce adepty na ocenění, a to v různých kategoriích. Pokud se chcete zapojit a chcete nám pomoci vybrat hru roku, můžete níže hlasovat a vybírat vždycky jednu hru, která byla podle vás v té které kategorii nejlepší a zasloužila by si ocenění.

 

V rámci výběru z nominovaných her můžete hlasovat o svých favoritech do středy 5. ledna 23:59 hodin. Následně budou výsledky vyhodnoceny a z každé kategorie se vyhlásí vítězný titul, který zároveň také postoupí do finále. Tam se hry utkají v novém hlasování a opět díky vaším hlasům bude vybrána jedna celková hra roku 2010.

 

Je nám jasné, že mnozí z vás nebudou souhlasit s našemi nominacemi, ale veřte, že jsme vybírali velmi pečlivě a jen ty nejlepší hry roku 2010 z daných kategorií. Tak hurá do toho, jsme zvědavi!

 

Nejlepší střílečka

 
 
 
 
 

Nejlepší akční hra

 
 
 
 
 

Nejlepší závodní hra

 
 
 
 
 

Nejlepší hudební hra

 
 
 
 
 

Nejlepší RPG

 
 
 
 
 

Nejlepší online hra / multiplayer

 
 
 
 
 

Nejlepší sportovní hra

 
 
 
 
 

Nejlepší strategie

 
 
 
 
 

Nejlepší datadisk / DLC

 
 
 
 
 

Nejhezčí grafické zpracování

 
 
 
 
 

Nejlepší nově vzniklá herní značka

 
 
 
 
 

Nejlepší konzolová hra

 
 
 
 
 

 

Komentáře(108)