Soutěžíme s BFBC2: Vietnam

Battlefield: Bad Company 2 Vietnam je rozšíření pro hru, které se prodalo více jak 5 miliónů kopií a byla nazvána lepší, než Call of Duty: Modern Warfare 2. Tato hra Vás zavede do společnosti Bad Company za časů Vietnamské války a vším, co válka sebou přinesla. Budou zde nové mapy do hry více hráčů, celkem čtyři. Nové vizuální efekty a krajina jako je džungle, tunely a mnoho dalšího. Inteligence nepřátel bude ještě více agresivnější. Čeká na Vás 15 charakteristických zbraní z období Vietnamské války, 6 vozidel jako je T54 a další. Hrou Vás provede 60 skladeb a volba až 8 rozhlasových stanic. Hra Battlefield: Bad Company 2 Vietnam už verbuje, kde jsi ty?

 

 

Na trh jde 22.12. formou DLC (stažitelného obsahu) za 399 Kč. My pro vás však máme soutěž, kde tři z vás odměníme právě těmito DLC Vietnam pro Battlefield: Bad Company 2. Pro účast stačí, abyste správně odpověděli na níže položené otázky a pak jen doufali, že se na vás při losování usměje štěstí! Soutěž trvá do 21.12. včetně! Správné odpovědi můžete najít na oficiálních stránkách hry - battlefieldbadcompany2.com

 

Vylosujeme pět z vás, kteří od společnosti Electronic Arts získají originální hru Battlefield: Bad Company 2 včetně rozšíření Vietnam!

 

Kolik nových map Vietnam nabídne?

 
 
 
 
 

Mezi novými zbraněmi ve hře bude například i granátomet M79. Jak se mu přezdívá?

 
 
 

Na jaké platformy Vietnam vychází?

 
 
 
 
 

Váš email:  

Komentáře(39)