Modern Warfare 3 DLC 3

Máme tu třetí kolekci dlc s názvem Chaos Pack, pojďme se podívat co nás čeká !

 

Modern Warfare 3 DLC Pack 3

 

Všichni moc dobře známe jedno staré dobré přísloví – „Do třetice všeho dobrého“. Jedná se o třetí dlc kolekci k Modern Warfare 3 (dále jen MW3). Samozřejmě není to myšleno tím způsobem, že první a druhé dlc se nevydařila. Naopak sklidila velký úspěch. Pro hráče X360 vycházejí jednotlivé dlc jako první v rámci služby Call of Duty Elite, jak všichni dobře víme. Zatímco hráči X360 hltají nové a nové dlc každý měsíc, uživatelé PS3 a PC si musejí počkat. A tu nám platí další přísloví – „Kdo si počká, ten se dočká“. Byť to čekání bylo dlouhé, stálo opravdu zato. Zhruba od 12. června kdy na Steamu propukla slevová mánie, byla k dispozici první dvě dlc kolekce pro MW3 za poloviční cenu, která byla 7,49 €. Tímto aktem se prodej kolekcí rapidně zvýšil. Třetí kolekce vyšla 9.8 pro X360 za klasickou cenu 13,99 €. Dále bude následovat pro PS3 a poté i PC. Jednoduše, pro PC se dočkáme zhruba koncem září.


Vraťme se ale zpět ke třetí kolekci. V minulém článku jsem se zmiňoval, že druhá kolekce je lepší než ta první. Respektive každé nové dlc se snaží být zajímavější než jeho předchůdce. A to platí i pro třetí kolekci. Tentokrát nese název: Chaos Pack a věřte, že to bude opravdu chaos. Proč si vývojáři vybrali zrovna tento název? Protože kolekce obsahuje nový herní mód pro Special Ops. Ve třetí kolekci nebude o Spec Ops mise nouze, budou hned 4 a doprovázet je bude trojice Face-Off map.


Nový mód: Special Ops Chaos mode


Jak už z názvu vyplývá mód bude tentokrát pro Special Ops, zejména pro mapy: Dome, Village, Undeground, Resistance. Pokud vám přišlo klasické hraní Survival módu moc těžké, kde každou vlnu bylo víc a víc nepřátel, tak tady se jim to bude od začátku hemžit jako mravenci. Vašim úkolem bude získat co nejvyšší kombo v zabíjení nepřátel a následně získat různé bonusy, ale nejdůležitější bude vydržet co nejdéle. V tomto herním módu půjde o pořádné nervy a adrenalin. Nápor nepřátel bude neskutečně silný. Zkusíte si na to troufnout sólo? nebo s kamarádem?


Mapy pro Face-Off:


    

Intersection – Mapa zasazená k nadjezdu mostu v New Yorku. Hráči se budou moct pohybovat v okolí mostu nebo hájit svoji pozici z okolních bytů.


U-Turn – Rozbombardovaná dálnice nám poslouží k výbornému krytí a taktickému postupu. Vhodné pro všechny třídy zbraní. Nejlepší kombinace sniper a assault. Kdy se navzájem kryjete.


Vortex – Tuto mapu si zamilujete. Budeme bojovat o svůj život na opuštěném statku či farmě, kde pár metrů od nás bude zuřivé tornádo. Věřte, že pohled na tuto mapu je famózní.


Spec Ops mise:


   

Artic Recon – Ocitneme se na ruské válečné lodi, kterou je naším cílem zničit a uniknout. K našemu boji nám dopomůže Recon – což je dálkově ovládaný malý vrtulník.


Vertigo – Opět se vrátíme pro změnu do Dubaje, kde se ocitneme na vrcholu hotelu Oasis. Naším cílem se bude dostat do záchranné zóny. Budeme muset sestřelovat helikoptéry a vlnu nepřátel. Čeká nás i příjemné seskočení z hotelu.


Light‘em up – Budeme vysláni do zámku (domnívám se, že by to mohlo být místo někde v ČR ale netuším.), jehož vlastníkem je Makarov, kde drží důležité osoby jako rukojmí. Na zámek zavítáme v ranních nočních hodinách, takže bez nočního vidění se neobejdeme.


Special Delivery – Naše spojenecká jednotka havarovala na nepřátelském území. Má omezené množství munice. Tudíž jsme vysláni abychom zachránili naše spojence dřív, než budou zajati.


     

Závěrem chci říci, že každé dlc má něco do sebe. Jedno je takové a druhé zase makové. V každém dlc je třeba mapa či mise, která vypadá zajímavě,ale otázkou je má to cenu kupovat ? Pokud jste běžný hráč, kterého multiplayer po dlouhé době baví a chtěl by zkusit něco nového tak investice do jednoho dlc není marná. Pokud jste fanatici do mw3 a dlc je u vás samozřejmost tak neváhejte, jelikož třetí kolekce vypadá víc než zajímavě. Nakonec je si třeba uvědomit, že pouhé dlc stojí 13,99 € = 3 dlc 42 € což je v přepočtu zhruba tisíc korun. Za tuto nemalou částku máte rovnou originální hru.

 

 

Zdroje:  www.callofduty.com

Komentáře(1)