Rayman Origins hlásí příchod na PC

 

 

Nazdar, váš starej známej Rayman vám hlásí návrat, dorazím co nevidět na PC v nové francouzské hře Rayman Origins od Ubisoftu. Nebudu sám a se mnou příjdou i moji dobří kámoši Globox, Bubble Dreamer, Teensies a celej další zástup dalších postaviček, které si určitě zamilujete. Však oni už se na vás taky moc těšej. Čeká na nás spousta překážek a různých nepřátel a bossfightů. Bude to mazec a vše starém dobrém ve 2D pohledu v pestrobarevné grafice.

 


 

Hlavní je, že vám tu slibuju kopec parádní zábavy a o to taky přece ve hrách jde. Já a moji společníci budou mít opět zvláštní schopnosti, jo trochu vám ze začátku slevíme z obtížnosti, to aby jste se zas tolik netrápili. Časem se ale zapotíte hošánkové...Hlavně užijte si s námi hodně srandy.

 


 

Zatím vám slíbiji mnohem lepší grafiku než na jakou jste dosud v mých hrách viděli a tak bacha, aby vám nevypadly oči z důlků,to by mě mrzelo.Dál velkou porci misí, celých šedesát levelů, více akce no a prostě všeho u čeho jste minule remcali. Jó pobavíte se námi pěknejch pár hodin, tak vše poctivě dávkujte, to jako aby jsme vám nelezli až moc na nervy. Já už musím letět, jdou po mě právě nějaký potvory a tak zas bude mela.

 

Váš kámoš Rayman


 

Komentáře(1)