Moje sny

Snažím se popsat svoje sny. Přesnějí svoje dobré a špatné sny a z toho uvodit závěr. Přeju pěkné čtení :-)

 

 

 

Moje sny

 

 

Tento článek nebude mít žádnou ,,EXTRA,, úpravu, jde pouze o moje myšlenky,postřehy,návrhy,otázky.  Nehněvejte se, že to nebude mít hlavu ani patu. Nejsem spisovatel jen snílek.

 

 

 

 

 

 

Mýváte občas sny, které se vám dějí, a pak se vám v životě stanou? Máte sen, že sedíte ve školní jídelně a jíte chutné brambory s kuřecím řízkem a přichází k vám osoba a ptá se vás kolik je hodin? A o týden později se přihodí stejná situace, sedíte a vzpomínáte si, že tohle se mi už stalo, že přesně tohle jsem zažil, a čekáš na tu osobu, která k tobě má přijít a zeptat se na čas. Ale to se už nestane. Zažil si stejné pohyby hlavou, rukou. Ale osoba už nepřišla. Nezměnil jsem budoucnost tím, že se mi to zdálo a čekal jsem na tu osobu?

 

 

Určitě jste to zažili, Ne přímo v jídelně ale zažili jste to, něco podobného něco podivného. Já jsem mýval par velmi divných snů. Staly se před měsícem. Všechny byly asi o konci světa. Ten první sen byl, že jsem byl na zahradě a kopal jsem si do míče a najednou pozoruji na obloze něco překrásného.  Vidím oblohu, ale ne takovou jak bývá. Je o něco tmavší a mezi ni vidím hvězdy, vidím tisíce jasných hvězd, je to překrásné. A pak vidím, jak obloha začíná žloutnout, cítím teplo. V tu chvíli mi dochází, o co jde. Slunce zasáhlo zemí. Jediné co jsem řekl bylo,,MILUJI VÁS VŠECHNY,,.A pak jsem se probudil kolem 7 ráno. Ve škole jsem o tom snu přemýšlel. Proč jsem viděl hvězdy? Žeby sluneční paprsky vyřadily ,nějak, zemskou atmosféru nebo zemský  plášť. Jak jsem ve dne mohl vidět hvězdy? Asi ano, bylo to slunce a kvůli němu jsem viděl na 3 sekundy tu nejkrásnější oblohu, co jsem kdy mohl vidět.

 

Teď ten druhý kratší den. Byla tma, ležel jsem v posteli. Najednou slyším zvuky, silné zvuky, křik. Vidím velké světlo přibližující se ke mně. Opět jsem vykřikl ,,MILUJI TĚ,, asi svému bratrovi, který ležel o 2 metry dále. Pak jsem cítil ostrou, intenzivní, mrazivou a rychlou bolest, která se promrštila mým bezbranným tělem. Nechápu, co následovalo. Jak jsem cítil tu bolest, byla tma. Asi na 10 sekund. Říkal jsem si, bože já jsem fakt mrtvý,ježíši néééééé já nechcííí prosím. Pak se bolest opakovala. Znovu jsem cítil tu ostrou a zároveň mrazivou bolest. Křičím pozpátku ,,MILUJI TĚ,, vidím svůj život v 10 sekundách. První holka, moje dny trávené na PC s kamarády, moje sportovní úspěchy, moje první jízda na kole, a to nejkrásnější na konec. Vánoce když jsem byl malý. Nádherný a velkolepý stromeček. Moje nejšťastnější vzpomínka v životě. A konec, probudil jsem se.

Když teď o tom přemýšlím, tak asi každého miluji. To vždy byly moje poslední slova. Chci mít tu nejlepší větu nakonec. Asi proto. Co byste řekli vy?

Někdy je dobré mít sen, kde jste elitní voják, který zachraňuje planetu. Nebo kde můžete dělat cokoliv. Ale nejvíc mě zraňuji sny. Kde přijdu o své blízké. Kdy chci je mít po svém boku. Tyhle sny mi dávají sílu, abych měl rád. Abych znal význam slova rád. Milovat. Proto se chovám k lidem, jako kdybych je viděl naposled, abych něčeho nelitoval. Abych jsem nezpytoval, že jsem jím neřekl, že je miluji. Co to jsou sny? Síla, která nám říká co je dobré a co není dobré? Síla, která nám dává sílu, která nám říká, nevzdávej to. Přežij den, jdi do postele a měj další sen v kterém je VŠE MOŽNÉ. Místo pro božský odpočinek. Pro to kde můžeš být na sebe hrdý. Tam kde nejsou starosti.

Ale nemusí být vždy dobrý. Jsou i špatné sny. Kde vidíš mrtvé a věci které nechceš nikdy  vidět. Bohužel tam je i bolest, strach, bezmoc. Takové sny nechci. Vyhýbám se jich jako čert kříže. Někdy si ale přeju pokračovat a lituji toho. Někdy to vzdám a jsem rád, že je konec. Mluvím o ŠPATNÝCH SNECH.

 

Těch mam též dost. Ležím v posteli, z místnosti odvedle slyším strašlivé škrabaní, křik. Vyskakuji z postele na zem, dveře se bleskově otevírají a vybíhá na mě velký tlustý plešatý pan s nožem v ruce. Měl na sobě tilko od krve a modré tepláky. Ležím na zemi a on se ke mně přibližují démonskou rychlosti. OTEVÍRAM OČI. Dostal jsem se z toho. Nic se mi nestalo, jsem celý. Uff, stihl jsem otevřít oči. Pochvaluji svoje reakce. Koukám na hodiny. Je něco po 2 hodině ráno. Mam vyschlo v krku, tak si zajdu na nějaké pití do kuchyně. Když jsem byl na chodbě. Rožnul jsem si světlo. Najednou zhaslo. Říkám si co to sakra je? Já ještě spím? Snažím se otevřít oči ale nejde to! Slyším nechutný křik, zamrazení v zádech. Vidím, jak nějaká bíla postava s červenýma očima vylízá ze tmy. A projde mnou. Cítím neuvěřitelně intenzivní pronikavou bolest. Probouzím se. Celý zpocený. Je ještě tma, tak opatrně usínám, až mě zase nějaký podobný sen nezastihne.

 

Jsou ještě jedny sny. Kterým říkám PADACÍ. V těch snech není nějaký strach a tma. Může být se šťastnou tématikou, ale stejnak to v něm je. Mluvím o tom, že třeba běžíte po nějaké desce a jednoduše spadnete. Cítíte, jak letíte. Cítíte tu sílu větru, která vás zbrzďuje a nakonec tupá bolest. Když padám, nesnáším se otevřít oči. Vím že to jen štípne ale neuvidím žádnou noční můru, která mě bude strašit nějaký pátek.

Teď veselé sny. Naštěstí těch přebývá. Tady není bolest jen věcí, které nás baví a které si přejem  aby se nám staly. Například výhry v loterii, zachránce světa, psychické sny. Tím myslím například sny kde lítáte. Prostě tam děláte to,co chcete, doslova.              

 

Šel jsem po ulici a našel jsem na zemi dvě stovky. Stal jsem nedaleko od pumpy. Tak jsem si řekl, že si koupím los. Když to nejsou moje peníze tak to nevadí. Koupil jsem si teda los. Zeškrabal jsem lístek. Vidím tam tři hady. Jupí vyhrál jsem něco. Koukám dozadu a vidím 3 hady= 1 000 000Kč.Koukám znovu na ty obrázky a kontrolují, jestli to jsou opravdu hadi. Ano byli to hadi. Celý šťastný jsem běžel domu se pochlubit. Slzy v očích jsem měl. Bohužel jak jsem běžel tak jsem se probudil. To snad néééééé. To byl jen sen. Moje peníííízeeee. Naštvaný vstávám z postele a jdu do školy. Opět přemýšlím o svém snu. Něco na něm je, na něco poukazuje. Jak jdu ze školy tak si zajdu k benzínce koupit los. Vidím slepici, slepici a slepici. Pousmál jsem se. Koukám do zadu a vyhrál jsem dvě stovky. Neměl jsem radost jak ve snu. Ale byl jsem rád, že jsem ho měl.

Hned druhý den jsem měl další pěkný sen. Mohl jsem lítat. Byl jsem něco jako Hancock. Ten sen začal tak že jsem se objevil venku na poli. Jen tak jsem si povyskočil. Ale to nebyl normální skok. Vyskočil jsem 100 metru vysoko. Viděl jsem celé moje město. Tisíce světel, které na mě svítily. Čerstvý vzduch.    Cítil jsem sílu větru, jak proudí. Byla to nádhera. Úplně jako kdyby to byla realita. Druhý den (pořad ve snu) jsem vyběhl ven a skočil jsem. Bohužel jsem nelítal a spadl jsem hlavou přímo do kaluže vody. Pak jsem přemýšlel, proč nelítám. Jeden kamarád ke mně přišel a řekl mi, ať jdu za ním, že něco musím vidět. Dovedl mě někam do opuštěné staré koupelny pod zemi v lese. Na stěnách bylo tisíce písmen napsáno divnou řeči. Něco jako písmo z Egypta. Kamarád řekl, že ten kdo to přečte tak dostane nadpřirozené schopnosti. Z ničeho nic jsem to začal číst. Jak jsem to dočetl. Pocítil jsem zamrazení v zádech. Vyběhl jsem ven z té podivné koupelny a zkusil jsem lítat. Nešlo to. Opět jsem se probudil.

 

Konečně konec. Bolí mě pazoury, jako kdyby mi přes ně někdo vlepil rákoskou. Takže jdeme na shrnutí. Podle mě jsou 3 typy snů.

           -PADÁCÍ:Cítíte bolest, ale není tam smutné téma.

           -SMUTNÉ:Vaše noční můry. Cítíte bolest, jsou tam emoce.

           -VESELÉ:Necítíte bolest. Děje se to co máte rádi.

Podle mě je sen. Nějaké komunikační zařízení kde můžete mluvit s mrtvými. Můžete přes něj něco předpovědět a užívat si.

Vědci říkají, že sen je zážitek iluzorních obrazů v rámci snění. Říkají, že ve snu je představováno to, co je nereálné a nepravděpodobné. Na sen si pamatujeme, jen pokud, se probudíme v ději. Člověk má během jednoho 8 hodinového spánku přibližně 5 snů. Někdy si nemusíme pamatovat ani jeden. Sen je slet obrazů, který mozek probírá během spaní, a my to dokážeme vidět. Někteří lidé věří, že sny mají sílu předpovídat budoucnost. Něco na tom bude, když jsem hned po snu o losu si jeden koupil a vyhrál. Vím že úprava je hrozná to mi do komentářů psát nemusíte. Napište raději nějaké svoje sny o kterých se chcete podělit.

 

Takže díky za přečtení a přeju krásné sny.

 

 

 

Komentáře(15)