Hry na PSP zdarma a legálně?

Jen málo který majitel portáblu ví, že si do něj může stáhnout spoustu flashovek. Dnes se podíváme jak na to.

Ahoj,
předem vítám všechny majitele přenosné konzole od Sony, Vás, kteří o koupi uvažujete i ty, kteří jste sem klikli a chcete se jen dozvědět něco nového.

 

Stručně o PSP (sám nevěřím, zě by o něm někdo neslyšel, ale přeci..)

Je to přenosné multimediální zařízení umožňující surfovat na internetu pomocí wi-fi, přehrávat hudbu, filmy, ale především si na něm můžete zahrát hry. Je to tedy takový ideální společník na cesty.

 

PSP a Flash hry

A dostáváme se k hlavnímu předmětu článku .

Hrajete na internetu rádi flashovky? To potom není žadný problém si je stáhnout do Vašeho PSP! Možná jenom to, že ne každou flashovku PSP utáhne. Bez problému zvládá hlavně oddechovky jako je poker, stolní hokej a jiné. Na nějaké projíždění se na motorce, střílečky typu Alias, nebo Thing můžete rovnou zapomenout (nebo je tomu tak aspoň u mého PSP-1000).

 

Jak na to?

 Nejdřív si řekneme, jak ve Vašem PSP aktivovat Flash.

 K tomu, pokud máte oficiální firmware budete bohužel potřebovat přístup na internet pomocí wi-fi. Pokud nevlastníte vysílač, stačí zajít do nějaké hospody, kde maj připojení. Po aktivaci k hraní her už nikdy nebudete potřebovat připojení.

Takže, až budete u signálu zapněte si PSP, vlezte do Settings -> System settings -> a tam aktivujte Enable Flash Player. PSP se začne připojovat, pokud jste na novém místě, musíte si nastavit nové připojení. Po úspěšné aktivaci se můžete vrátit do pohodlí domova.

U PSP s custom firmware (neoficialní) se dá flash aktivovat bez přístupu na internet, já však piratství nepodporuji a tak tento způsob nehodlám rozvádět.

 

Jak stáhnout a dostat hru do PSP?

 Ke stažení potřebujeme Mozillu Firefox.

 

1, Otevřeme si stránku s Flash hramy, např. http://www.y8.com/ nebo můžete i tady z GP, ale lepší je, když, vidíte velikost hry před stažením (jak má přes 1,5Mb naztahuji, většinou láguje, nebo se ani nespustí).

 

  2, Najdeme si hru která nás zaujala, spustíme ji a počkáme, až se načte. Pak v levém horním rohu Mozzilly kliknem na Soubor -> uložit stránku jako a uložíme ji do počitače. Otevřeme cílovou složku, kam se nám stáhnul soubor s názvem stránky (nebo tak jak jste si to uložili, např. gamapark.asp) a složka s přídavkem "soubory" (např. gamepark_soubory).

 

  3, Připojíme PSP zkrs usb, otevřete a vytvoříme novou složku games.

 

  4, Otevřeme staženou složku s hrou (např. gamepark_soubory) a v té najdeme soubor, nejčastěji pojmenovaný po hře s koncovkou .swf

 

  5, Tento soubor přesuňte do složky games vytvořené v PSP.

 

A konečně Jak spustit hru?

Flashové hry se spouští pomocí internetového prohlížeče.

 

 1, Spustíte prohlížeč, ten se začne připojovat. kolečkem to stornujete a dalším kolečkem se vrátíte do nepřipojeného prohlížeče (bílá obrazovka)

 

 2, Potom zmáčknete trojuhelník a nahoře vložte adresu file:/games/nazev hry.swf (pokud se hra jmenuje poker, je to file:/games/poker.swf)

 

 3, Spusťte adresu, mělo by se Vám zobrazit "do you want to run the plugin embedded in this page" dejte Yes, a hra se spustí.

  Pokud se zobrazí "The content cannot be displayed." Pravděpodobně jste zadali špatně cestu ke hře (např. file:/games/pker.swf)

 

Pokud se zobrazí "There is not enough memory. The page will be displayed at reduced image quality" znamená to, že je hra příliš velká, a PSP nemá dost paměti.

 

Pokud se stále ujistěte se v nastavení prohlížeče ( v prohlížeči zmáčkněte trojuhelník a z prava druhá ikonka kufřík -> Settings -> View Settings) že mát zapnuto (on) "Conserve Memory" a "Flash", já mám zaplé vše. Jestli to tak máte, neměl by být žádný problém hru spustit.

 

 

 

 

Na závěr přidávám video návod, který vám určitě pomůže. A odkaz na můj balíček pár her , který časem aktualizuji. http://ulozto.cz/5001936/flashvyhul.rar

 

Loučím se s Vámi a zas někdy zdar!

Komentáře(9)