Ohlášeny podoby edic The Witcher 2: Assassins of Kings

Dne 18. 11. proběhla konference, na které CD Project Red představili další detaily týkající se jejich velice očekávaného druhého dílu Zaklínače s podtitulem Assassins of Kings. V první řadě jak již mnozí z Vás jistě vědí bylo upřesněno datum vydání a to konkrétně na 17. května 2011. Dále na této konferenci byly představeny i detaily týkající se lokalizace hry, která bude vydána v 11ti jazycích. Plně bude přeložena i namluvena pouze do těchto 5ti jazyků: angličtina, polština, francouzština, němčina a ruština. Zbávající šestice lokalizací bude pouze textová a konkrétně tak půjde o češtinu, italštinu, španělštinu, maďarštinu, čínštinu a japonštinu. Ano jak to tak vypadá budeme se zřejmě muset spokojit pouze s textovým přeložením.

 

  

 

Dále na této konferenci Tomasz Gop prezentoval chystané edice hry a opravdu stojí za to koupit si originální kopii hry. První zmíněná edice je tzv. Premium Edition nebo-li klasická krabicová verze za standardní cenu ovšem s nadstandardním obsahem. V této verzi se dočkáme klasicky originální kopie hry, soundtracku a bonusového DVD jak se Zaklínač 2 tvořil. Tohle vše bude doplněno mapou světa, manuálem, průvodcem hrou, dvěmi postavičkami z papíru (Geralt + jedna další náhodná), mincí a pamfletem. Prakticky obsahově podobná edice jako jsme měli možnost vidět u prvního dílu v Rozšířené Edici. Cena této verze hry byla stanovena na 49,99€ u nás pak vyjde tato verze na 1199 Kč. Navíc tato Edice hry by měla být k dispozici i v digitální podobě a veškerý bonusový obsah si budete moci stáhnout a vytisknout. Tato digitální edice pak bude k mání za lehce sníženou cenu 44,99€.

 

  

 

Druhou edicí je pak Collector's Edition. Sběratelská edice nabídne daleko napěchovanější obsah než edice předchozí ovšem také si za ni připlatíme. Cena by se měla pohybovat okolo 2400 Kč jak u nás tak i ve světě. Ovšem na serveru gram.pl se dá předobjednat tato verze za krásných 1440 Kč. Za tuto cenu obdržíte DVD s originální kopií hry, soundtrack a bonusové DVD jak se Zaklínač 2 tvořil. Vše opět doplněno o manuál, průvodce hrou, knihu s Artworky (Artbook), sadu 5ti hracích kostek v sáčku s logem Zaklínače, hrací karty s průvodcem, miniaturu Geraltovy hlavy, temérskou minci Orén, trojici papírových postaviček (Geralt + 1 náhodná postava + nestvůra), 3 nálepky, pamflet a minci.

 

  

 

  

 

Ke každé verzi hry by měl kupující navíc dostat možnost stažení si přídavného miniDLC balíčku, který ještě o trošku rozšíří úkoly. Na této konferenci nebyly oznámeny konzolové verze proto zatím není jasné kdy vyjdou a hlavně jestli vůbec přes jejich ohlášení vyjdou. Na závěr ještě zmíním první zveřejněné HW nároky:

 

OS: Windows XP/Vista
Procesor: Intel Core 2 Duo 2.2 GHz nebo obdobný AMD
Paměť: 1 GB pro Win XP / 2 GB pro Win Vista
Grafika: Nvidia GF 8800 512 VRAM nebo obdobná ATI
Volné místo na disku: 8GB pro hru a 8GB pro bonusy

 

Nároky zatím nejsou zřejmě oficiální a mohou se později lišit. Mezi podporovanými OS samozřejmě nechybí ani Win 7. Na samotné video z konference se můžete podívat například zde.

Komentáře(2)