Pád Kapitalismu - Jednou se to stát musí a co pak ?

Je to neodvratitelná událost která jednou musí nastat.Zamlčováná odstrkováná zahalena tajemstvím.Jednou se to stane a co potom budeme dělat.Jak se zachováme.Na tuto událost není nutné se připravit je nutné ji předejít.

          Kdy nastane pád kapitalismu?

                   

Pád kapitalismu. Ach ano jistě si říkáte  že se vracím zase ke svým článcích o Antifa a Ns apod. Bohužel nebo bohudík jak to vzít dnes se soustředím na jiný a to na problém kterého si asi nejsme všichni dostatečně vědomi.Kapitalismus jak možná již všichni víme není dlouhodobě udržitelný a politici a bankéři den ode dne čekají až pád nastane.Každý to ví ,ale málokdo si to uvědomuje a o tom že pád nastane se málokdo zmiňuje a širší či celá ,věřejnost o tom ani nemá mínění a ani ponětí proč a jakým způsobem se to celé zhroutí.Ano zhroutí se to ať se nám to líbí či ne.

                                                  Revoluce jsou lokomotivami dějin.- Karl Marx

                             Peníze aneb životodárná tekutina

Jedním z největších problému a také skutečností je výroba peněz či lépe řečeno výroba dluhů.Peněžní instituce a systém výroby se tváří a vypadá sám od sebe jako složitý a nepochopitelný a mnoho lidí se o tuto věc ani nestará žijí dál se svými  penězi v peněžence a myslí si že ty čísla na bankovkách patří doopravdy jim.Celé vysvětlení toho jak výroba peněz funguje poskytla sama centrální banka.Tento výpis či popis plný grafů a bankéřských výrazů jsou pro většinu společnosti nepochopitelné a právě takové mají být.Celý finanční systém je plný na oko vypadající strašné matiky a lidé ho chápou jako nudný a naprosto zbytečný na pochopení.Bohužel opak je pravdou a v podstatě je strašně primitivní.Ale jak tedy vznikají peníze ? Dejme příklad dejme tomu Americká vláda poprosí jejich centrální banku (FED) dejme tomu o 5 miliard.Banka odsouhlasí a řekne že si od Americké vlády koupí vládní dluhopisy v hodnotě 5 miliard.Po výrobě dluhopisů pošle elektronicky centrální bance.

                         

                                              Čím více peněz, tím méně svědomí.- Maxim Gorkij

Poté centrální banka vyprodukuje svoje vlastní podobné kusy papíru jako byly dluhopisy a nazve je bankovkami centrální banky taktéž v hodnotě 5 miliard.Poté vymění centrální banka tyto bankovky za vládní dluhopisy.Jakmile výměna proběhne a bude úspěšně dokončena vezme vláda těch 5 miliard v bankovkách z centrální banky a uloží je na vládní bankovní účet.Od chvíle kdy jsou tyto bankovky uloženy automaticky se stanou legálním platidlem.A peníze se stanou platnými.Kde že je ta chyba.Každá z vyrobených bankovek je vyrobena na dluh.Co to znamená ? Bankovky které centrální banka vyrobila jsou vyrobeny na dluh který musí zaplatit vláda společně s společností.Takže po té co vláda dostala 5 miliard automaticky stejnou hodnotu kterou dostala dluží centrální bance.Myslíte si že je to lež a že se vás snažím klamat.Ale kdeže tento systém je známy každému , ale moc se o tom pochopitelně také nemluví , ale zpátky.Takže transakce a výroba je uskutečněna a vláda má svých 5 miliard na svém účtu v komerční bance.Na základě bankovních metod zvaných finanční rezervy se oněch 5 miliard okamžitě stává depozitem banky,stejně jako jiné vklady které tam jsou.Banka si musí držet zákonně určené rezervy které se rovnají předepsanému procentu jejich vkladů.Podle předepsaných zákonů je předepsaná rezerva pro většinu transakcí 10%.

                               

                                              Všichni nenávidějí peníze - pokud nejsou jejich - Talmud

Že na tom nevidíte nic špatného či pohoršivého? Či škodlivého nebo něco co vás samotné může nemálo ohrozit? Takže víte co vytáhněte si ze své kapsy peněženku či z nějaké truhličky peníze. A znova si přečtěte to nad vámi. Každé peníze co údajně ,,vlastníte´´ dlužíte centrální bance. Každá koruna kterou vlastníte je dluhem který se má splatit centrální bance.Ale jak tento dluh splatit? Splatit tento rozsáhlý dluh je vlastně nemožné a utopiícké. Každé peníze jsou vytvořeny v centrální bance s tím že se do ní jednou vrátí. Z  toho se také odvíjí moc  kterou centrální banka má a vlastní. Centrální banka je největším věřitelem na světě a vy jste jejím dlužníkem. Tento problém je všeobecně známý a také se nám dostalo teorii jak to vytvořit tyto teorie či úvahy byly zamítnuty a žádná vláda či respektive centrální banka která vlastně vládu vlastní nepřeje. Toto je v podstatě i forma toho nejlépe skrytého otroctví. Ano jsme otroci centrální bance. Toto je jeden z největších problému kterým lidstvo kdy prošlo ,ale není jediný a také poslední.

                      

         Tajné Služby Aneb Moderní Gestapo

Dalším stále aktivním problémem.Tajné služby kupříkladu CIA a jiné jsou stále rostoucím problémem a ne vždy jednají tak jak mají a někdy i bez přítomnosti či kontroly státu. Myslíte si že tu zase vyvíjím nátlak a represe a agresivitu vůči spojeným státům.Ale kdeže CIA je ,ale jedním z těch hlavních nejproblémovitějších. To že vláda a CIA má v Americe možnost sledovat či kontrolovat hovory přes mobil a také má možnost všeobecně zasahovat do soukromí je už nad slunce jasné.Tento krok byl obhájen jako ochrana proti teroristickým útokům.Na co chci poukázat ? Na to že jsme vlastně nevědomky nebo vlastně občané 60% procent státu u nás je situace ještě díkybohu zažehnáná,pravidelně kontrolována a také sledována bez toho aniž by mohla nějak protestovat či to zatrhnout.Všudypřítomný kamerový systém a stanice zachycující a spracující si hovory nejsou jenom ve sci-fi filmu ,ale jsou reálné a tyto zásahy do soukromí nejsou jediným problémem při práce těchto služeb.

                                   

                                                                     Zkaženost nejlepšího je nejhorší.

CIA a jí podobné organizace prošli již mnoha kauzami kterými díky vlivu prošli zcela bez problému jednalo se hlavně o mučení či bombové atentáty v kterých měla CIA prsty.Mučení a porušování listiny základních prav a svobod jsou jedním z těch největších problému a také důkazem toho že CIA funguje jako tajná policie již velmi podobná kupříkladu nacistickému gestapu. Nejznámější aféra byla jistě aféra s Waterboarding kde někdo poukázal na to že CIA využívá těchto postupů při svých výsleších ,ale Waterboarding není jediná a CIA využívá také mnoho jiných forem mučení ve kterých vyslýcháný mnohdy i zemře nebo zešílí a spáchá sebevražda tyto a jiné věci jsou však utajené a mlčky jsou překračovány a prakticky jsou utajovány. CIA je také známá svými stopami které za sebou zanechala při mnohých bombových útocích a také atentátech ve kterých má pravděpodobně také prsty.Také se našli i stopy při atentátu na Johna Fitzgeralda Kennedyho o tom si ,ale můžete přečíst v mém článku : https://www.gamepark.cz/atentat_na_johna_fitzgeralda_kennedyho_264862.html . Tyto skutečnosti poukazují na omezování základního lidského práva a tím je svoboda. CIA která je schopna vtrhnout do domu teroristy pozatýkat celou rodinu a bez jakýchkoli obhajob je nechat zavřít a mučit a vyslýchat. Ano teroristé existují a jsou jistou hrozbou ,ale ne tak velkou jakou nám překládají média a větší a mocnější hrozbou jsou tajné služby jako je kupříkladu CIA.

                                                                   

                                                    Chudoba a zločinnost

Kapitalismus nevědomky podporuje chudobu a zločinnost jak ? Svět ve kterém menšina ovláda většinu bez toho aniž by se většina mohla jakkoli bránit a ohradit menšine není schopné vést to jinak.Chudoba je asi největším stávajícím problémem a také stále rostoucím problémem na který se nenašel nijak uspokojivá odpověd či řešení.Největším důkazem toho je asi Afrika.Na tomto kontinentě je chudoba a zločinnost na hranici únosnosti. John mlátička G.m.h.b nebo jaký že to má vlastně nick mi jednou řekl že v kapitalismu muže být bohatý každý stačí mít jen dobrý nápad.

                                           

Nápady mi nepomůžou když budu pracovat jak zemědělec a budu neustále vykořisťovaný vládou a v neustálem ohrožení života od revolučních gard a šílených povstalců.Přeče oni nápadami přece jenom hýří a pomáhá jim to ? Ne. Samozřejmě vznikají i různé organizace kteří se snaží pomoct a dovážet  léky,jídlo či peníze tamějšímu obyvatelstvu. Tyto humanitární organizace ,ale nikomu nepomůžou a tyto dovážky si zabaví vláda či si je rozkradnou povstalci takže veškeré peníze které se cpou do Afriky přijdou vniveč.Kde je chudoba tam je i zločinost a tam to platí dvojnásobek. Ale tato situace není jen v Africe. Zločinnost a chudobu která vznikla převážně díky kapitalismu najdete snad všude. Společnost či menšina je ke zločinu přímo nucena a nutidlem je chudoba.

 

 

 

                                       Konečný Proslov

Proti tomuto systému a jeho dalším chybám které se mi již nechtělo vypisovat, vznikají bouře ze strany obyvatel a obyvatelstva. Anarchisté,Komunisté,Nacisté ti všichni se snaží vládu sesadit ,ale až na pár z nich nám nikdo nenabízí žádné řešení a jejich snažení které přejde dále k zbytečné agresivitě a brutálnosti nemá žádných výsledků. Che Guevara řekl že Revoluce se dá prosadit násilím ,ale udržet se dá jenom argumenty a dialogy. A toto myslím přesně vystihl, zde nepomůže násilí a povstání ,ale bohužel nepomůžou ani proslovy a dialogy. Jak tedy tyto na oko neřešitelné problémy řešit.

                    

Krach může nastat kdykoli zítra pozítří nebo až za měsíc či to těch pár let možná ještě vydrží ,ale věčně to tu nebude a my stále nemáme řešení tohoto problému která by se měla stát naší prioritou.Jednou padne ať už si to přiznáme či ne a je důležité aby jsme věděli co dělat po tom.

                             

Komentáře(83)