Moji Top 5 TNA Wrestleři !

Moji nejvíce oblbení wrestleři současné TNA Impact! Vyberu je nejen podle schopností, ale také podle toho jak působí na mě samotného.Sám jsem velký fanoušek této wrestlingové společnosti a jaký pohled na wrestlery její mám se dozvíte po přečtení mého prvního článku na GP.Doufám, že to bude stát za přečtení :-) .

Na úvod bych chtěl jen připomenout, že tohle čistě můj názor.

Samozřejmě, že se v TNA najde spousta dalších skvlěých borců, ale tihle jsou pro mě na Top místech.

 

5. Rob Van Dam (RVD)

Jistě ho znáte i z Old ECW v WWE, ale nyní je v TNA a tam je jako ve svém živlu.

Za tu krátkou chvíli se stal TNA Heavyweight Championem, když porazil Fenomenálního AJ Stylese, ale předtím musel porazit svého nejlepšího kamaráda Jeffa Hardyho v kvalifikačním zápase, který tu noc určil Hulk Hogan.Jinak RVD vyniká v ringu svou dokonalou technikou různých kopů, nebojí se ani skákat a to z velkých výšek. Jeho specialitou je Five Star Frog Splash, kterým odrovnal ne jednoho wrestlera a dokázal tak získat mnoho titulů jako například WWE Titul, když porazil právě se svým drtivým finisherem Johna Cenu v WWE. A jak už jsem zmiňoval i AJ Stylese o TNA Heavyweight Titul.

Takže bez pochybů musí patřit do mé top 5 !

 

 

 

4. Sting

Stará škola Sting.Působí ve wrestlingu řadu let a stále je ve formě.

Několik let působil v WCW a nyní působí v TNA už několik let.

Pravou rukou mu je černá hlíníková basseballová pálka, kterou když se mu nechce se rvát ručně přetáhle soupeře přes břicho.

Při nástupu nosí dlouhý černý kabát a má krásně výrazně pomalovaný obličej.

Zaloužil si proto pořadí 4 v mém žebříku a mezi jeho speciality patří hlavně Scorpion Death Lock, smrtící submission.

 

 

 

3. Jeff Hardy

Už jsme v první trojce a třetí příčku si ode mě odnáší The Charistmatic Enigma Jeff Hardy.

Miláček publika není jen tak bezdůvodně.

Zápasí už 17 let a je to znát.

V TNA působil nějakou dobu před 5ti lety a pak se vrátil zpět do WWE kde získal řadu titulů jako například WWE Titul,World Titul nebo Intercontinental Titul.

Ale na začátku roku 2010 se vrátil opět do TNA, kde určitě bude mít větší prostor a více možností než v poněkud ne-wrestlingové WWE.

Jeho specialitou je Twist of Fate, ale hlavně všemiznámý Swanton Bomb. Tento finisher vždy zvedne diváky ze židliček. Odrovnal sním spousty a spousty wrestlerů a skákal ho už z kdejaké výšky. Například z Billboardu na Umagu. Z Entrance konstrukce na Ortona. Z vrchu Entrance Videa na Abysse a mnoho další.

Jeff Hardy vyniká svou skvělou technikou a High-Fly triky. Dokáže v okamžiku kdy je v nevýhodě udělat z toho vyhodu pro sebe a vyhrát zápas. Proto je u mě na 3tím místě.

 

 

 

2. Samoa Joe

Samoa Submission Machine to je jeho přezdívka a má to i své důvody.

I přes svou robustnost je to svižný a pohyblivý wrestler i s velkou sílou a schoností pro bolestivé Submissiony. Jeho finisher je Muscle Buster. samoa Joe toho v TNA dokázal hodně. Vyhrát už řadu titulů. TNA Heavyweight Title nebo TNA X Division Title. Rozhodně si zaslouží být na druhé příčce mé Top 5ky a doufám, že po svém návratu bude zase ten starý nebezpečný Samoa Joe. Jinak, vrátil se jako FACE při pondělním Impactu! 19.4.2010.

 

 

 

1. AJ Styles

The Phenomenal AJ Styles je vskutku obdivuvhodný zápasník.

Skvělý atlet. V ringu vyniká svou přesností, technikou a High-Fly triky.

Můj wrestelr číslo jedna ! Mohl by být zvolen i za Nejlepšího wrestlera USA, protože to co předváděl v minulých letech bylo neuvěřitelné. V současné době je pod křídly Rica Flaira v TNA a už se tolik nepředvede, ale vidět ho tak v roce 2006 tak se z něj zblázníte, protože on dokázal všechno.

Při jedné Lethal LockDown, kdy byl na kleci nahoře, tak tam rozložil stůl, na něho dal jednoho člena Beer Money Inc. , dal si vedle něho žebřík, vyšplhal po něm nahoru na konstrukci arény a skočil na něho...no prostě paráda. Jeho zakončovací chvat je Styles Clash.

V TNA získal myslím, že všechny tituly.

TNA X Division Title, TNA Heavyweight Title, Legend (Global) Title, World Tag Team Title

Má velmi dynamický a dívkám dechberoucí nástup a styl.

Diváci po celém světě ho zbožňují a kdo ne, tak tomu prostě nerozumí !

Pro mě a pro spoustu lidí je wrestlerem číslo jedna.

Je prostě FENOMENÁLNÍ !!

 

 

 

 

Doufám, že se vám moje Top 5ka líbila a do komentářů můžete napsta i tu svou.

Děkuji vám co si tohle přečtete a dáte aspon 4* :-)

 

 

Komentáře(41)