Modern Warfare 2.Stojí to za koupi?

chci zjistit jestli to má cenu kupovat

Smyslem tohoto článku,je zjistit jestli MW2 je natolik dobrá hra,abych za ní člověk utratil peníze.Jde mi o to především,protože jsem si nikdy hru na počítač nekoupil(když tedy nepočítám kdysi dávno spolu s časopisem level nebo score).A vzhledem tomu,že mw2 nebude na gameparku(Steam jeden blbej),mi jiná možnost pro zahráni multiplayeru nezbyde.Nechci ale kupovat zajíce v pytli.Tak toto berte jako takovou menší anketu.A vzhledem k tomu,že se blíží vánoce,jistě nejsem jediný kdo by se to chtěl dovědět.Aby článek splňoval daná kritéria,přidávám mé postřehy ze single playeru.

 

 

 

http://data.gamestar.cz/img/article/img/d2/1e89f409ef50c73fe56142b1e9e93e.jpg

 

V úvodu popíší můj celkový dojem.A ten je takový,že děj singleplayer není špatný,ale třeba pohled na vystřelenou nukleární hlavyci už na mě nepůsobil tak ůchvatně jako v prvnim díle.Tím chci říci,že už ta hra neni takový šok jako tenkrát mw1.Co ve hře hlavně vyspělo,je cpt.Price,který je ted ještě větší borec:-).

 

 

I když jsem nehrál multiplayer,tak si tak zhruba dovedu představyt změny oproti prvnímu dílu.

 

 

Těmi rozhodně budou uplně jinné tipy map.Například slumi v Riu.Obrovské množství uliček a přístupných domů,změní styl hraní od základů.Mnoho skrýší a menší přehlednost bojiště.Tohle podle mě dost pomáhá začínajícím hráčům.

 http://91.103.160.40/admin2/public/hry/akcnihry/Call-of-Duty-Modern-Warfare-2-641874.jpg

 

Moc sem nepochopil zrušení vyklánění.Nemyslim si že by to byla až tak výrazná schopnost,která ovlivní boj.Ale je určitě příjemnější jí disponovat,než aby byla zrušena.

 

Co ale jednoznačně mění hru,je odpor zbraně při střelbě.Zbraně se už tolik netřepou.Sniperky jednoznačně.I termální vidění ulehčí střelci práci s hledáním cíle přínejmenším na polovinu.O senzoru klepotu srdce ani nemluvě.

 

 

Zajímavým prvkem je určitě ochraný štít.Ten zamíchá kartami dost výrazně.Hráč který jím bude disponovat,bude hodně těžkým oříškem pro zneškodnění.

 http://www.nachrichten.at/storage/scl/fotogalerien/sonstiges/2009/november/codmw2/174259_m0t1w600h450q80v2968.jpg

 

Líbili se mi jednosznačně širší kolimátory a některé nové zbraně jsou taky jistě zajímavé.Dvě nové brokovníce,z nichš jedna je něco,jako kříženec mezi brokovnicí a automatickou zbraní a druhá má obrovský rozptil střeli.Také mě dost překvapila zbraň,která vypadá jako jednoruční manuálka,ale přítom je to automat.

 

 

Odměny za kill steaky,jako například naváděcí střela z letadla,bude mít také velký vliv na bojiště.A to je takovíchto odměn 15.

 

 

Snad sem nezapoměl na nic co jsem chtěl napsat.V závěru bych řekl,že mw2  mp bude určitě znatelně odlišný od prvního dílu.Je to více globální záležitost,než pro skušené hráče.Ale třeba se mílim.Odpustě mi taky případné chybi.Já byl na záklednce lajdák na to a na střední sem to už moc nedohnal:-).

 

Komentáře(33)