Battlefield : Bad company 2

Přináším informace o novém Battlefield

Battlefield: Bad company 2

 


 

 

Battlefield: Bad company vyšla přibližně před rokem a vzhledem k ostatním hrám ze série šlo o výjmečný až revoluční kousek.Hra obsahovala skutečnou plnohodnotnou singlelayerovou kampaň, což by jistě naši čtenáři ocenili, kdyby Bad company poprvé v historii serie nebyla vydána pouze pro playstation 3 a Xbox 360. Ti Frostibe,jenž kromě očekávání promakané grafiky přinesl hodně pokročilou destrukci prostředí, v němž jste mohli zničit nebo alespoň poškodit prakticky jakýkoliv objekt ve hře.Nebyl problém prostřelit zeť, rosekat strom nebo větší kanonádou zbourat celý dům. A jak jsme viděl na E3, vypadá to parádně.Stačí dobře mířená raketa a vaše mateřská školka ja na třísky!

 

 

 

Ačkoliv trumf v podobě Frostbitu určitě zabral, i tak  si hra odnesla hodnocení ,,pouze" okolo 80%.Práva Battlefield: Bad company 2 má neduhy prvního dílu odstranit a především představí oddíl B a engine Frostbite i hráčům na PC!

    Zápletka prvního dílu byla poněkud připitomělá a ne každé ho hráče zaujala.Čtyři vojáci (B Company) se na vlastní pěst v honičce za zlatem vydali do cízí země, kdy se jim situace poněkd zvrtla, a oni se nakonec zapletli s místním diktátorem, jehož se pokusili svrhnout a vše prokládali rádoby vtipnými komentáři. Ve dvojce půjde o mnohem vážnější věci: Svět se ocitá na pokraji obrovského konfiktu mezi Ruskem a USA, hoši jdou opět do boje ale už to nebude taková sranda.

První zárukou toho, že se mají PC hráči na co těšit, je zmiňované engine Frostbite. Rozbíjení prostřdí nejenže vypadá parádně, ale skýtá i řadu taktických možností, kterých designéři úrovní bohatě využívají.Nemůžete dostat z barák bandu nepřátel? Tak ho prostě rozstřelíte !

Poňekud kontroverzní věci v původní hře byl způsob léčení . Nebyl zde žádné lékarničky, ani se nešlo léčit dnes tolik populárním ,,vydýchání v úkrytu". V pad company měl každý voják svou léčivou injekci, jejíž obsah si musel sám zdlouhavě aplikovat. Hráči proti tomu protestovali, a hle, ve dvojce už se dočkáme ,, vydýchání" , což je dnes prostě standart.  Zajímavým a dá  se říct multiplayerovým prvkem, který navštívil i snigleplayerovou kampaň, byl způsop průběhu boje.Není zde žádné ukládání, nýbrž velmi hustá síť checkpointů. Pokut zahynete v boji, pouze se zjevíte na posledně uložené pozici a zapojíte se do bitvy která zatím pokračovala bez vás. Všichni, které jste pobil,zustávají narozdíl od vás ve Valhale a vše, co jste roztřílel, zůstáv na cucky.

 

 

 

 

 

 

Samostatná hra pak probíhá ve stylu dnes už   už klasického Call of Duty 4: Modern Warfare. Ve skupině se pohibujete po mapě a řešíte různé taktické úkoly, které boj pěchoty přináší - čistíte nepřátelské hnízda, bráníte pozice, někoho zachraňujete apod. Nebyla by to však hra ze serie Battlefield, aby se zde neobjevila všelijaká bojová technika (až 80 kousků), kterou budete na svých misích používat. Není potřeba příliš představivosti, aby vám došlo, co takový tank napáchá ve zničitelném prostředí, jaké napízí engine Frostbite. Battlefield: Baad company 2 (mrkněte se na velmi povedený teaser) se tedy nebude od prvního dílu příliš lišit. Hra bude podle všeho ještě více podobná Call of duty 4, což ve spojení s bojovou technikou a aktivním prostředím není vůbep špatná zpráva. Nejzávažnější změnou, kterou se pokračování dočká bude vážneji pojatý příběh. Zatím co pro hráče Ps3 a Xbox 360 půjde jen o další díl docela slušné akční záležitosti, pařani na PC se setkají s velmi zajímavou hrou která na jejich platformě nemá obdoby.

 

 

 

 

tet si dáme trailer :D

          
Distributor :  EA

Distributor v ČR : EA

Výrobce : lllusions CE

Datum Vydání : Začátek roku 2010

ZDROJ(článku): SCORE

THE END

 



 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 



 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 


Komentáře(13)