Nejstrašidelnější domy a místa na světě

Už se asi každýmu stalo když procházel něakou starou budovou nebo místem že není sám mrazí vám v zádech otočíte se a nic a co když tam přece něco je tento článek se bude věnovat místům na kterých ůdajně straší

NEJSTRAŠIDELNĚJŠÍ MÍSTA SVĚTA


Něco na Úvod

Dete domů ze zábavy je něco kolem 3 hodin ráno , nechcete to brát obklikou tak ste se rozhodl že projdete přez starou budovu která kdysi sloužila bůh ví k čemu. Proslýchalo se že dříve to bylo vězení pro politické vězně jakmile se přibližujete začíná si s váma hrát svědomí ,"Co když tam někoho zabili , počkat támhle se něco hnulo ?? halo ? něco mě sleduje , to je ale nesmysl"a co když není .Je pár míst na světě které sou označeny jako domy kde se dějí opravdu podivné věci mnozí z nás si vybaví pohybující se židle, padající talíře, mizící klíče ale někdy to zajde i mnohem dál.Tyto domy mají většinou bohatou hystoryji ,někdy se jedná i o celé gygantické komplexy. (Sanatoria,Hotely,Kláštery,vězení)Rozhodně se nejedná o místa kam by se kdokoliv z nás rád dostal ale někteří lidé sou odsouzeni v těchto místech zůstat do konce života někteří dokonce jestě po životě.



 Borleyská fara

Mnoha lidma považována za nejstrašidelnější místo na světě , tento nenápadný dům v Essexu který slouží jako fara je vyhledávaná lokace pro lovce duchů. Zprávy o zjeveních se nesou až do první poloviny 20st. , jednalo se o ducha jeptišky která byla poslána do kláštera za nemanželské dítě svými rodiči. Poté co zde byl duch poprvé spatřen se stalo plno divných věcí asi nejdivnější věc je požár z roku 1939 kdy fara skoro celá schořela říká se že za to může zlomyslný duch.Na tomto panství byl ůdajně nafilmován duch bohužel páska se osvítila a kameraman za 3dny zemřel za zahadných okolností.Lidé kteří na tomto místě byli tvrdili že měli pocit strachu a hrůzi a do večera se nikdo nezdržel , Troufli byste si na to vy ?A toto je podle mě jedno z méně strašidelných míst tak deme na další.


 


 Waverly Hills sanatorium

Toto opuštěné sanatorium v Kentucky je jedna z nejhrůznějších upomínek moderní nemoderní medicíny (Sanatorium je vyobrazeno přímo nad nadpisem v pravo a uprostřed je fotečka jak to vypadá uvnitř). Bylo to velmi velké sanatorium kam se nedostal jen tak někdo museli ste být bohatý a vlivní většinou sem ale zbohatlické rodiny šoupali na dožití problémové členy rodiny (Blázny,chromé, a jinak postižené),Není divu že je to místo s jedním z největších výskytů duchů skoro každý měsíc sebevražda krvavé stěny ve sprše s nápisama Help jak v hororech. Jednou sem takle večer koukal na televizi a tam ukazovali záznami s kamer co tam rozmístili hledači duchů a i mě se s toho dělal knedlík v krku podivná světla zvuky pláč a nejdivnější byl průhlednej obličej před kamerou ale promiňte že tu fotku nehledam fakt mě pěkně viděsila estě když se nejednalo o fotomontáž a nechci jí znova vidět nejsem ustrašenec ale to bylo trošku moc.Dnes je sanatorium považováno za nejděsivější místo v Austrálii a podle měi na světě poslední místo kde bych chtěl strávit noc i kdyby měla bejt třeba s Pamelou :-) .


 

pokud to někoho zajímá tak ty fotky pořízeny ve středu a v pravo so ješte ze sanatoria Waverly


 Alcatraz Island

Tato pevnost založena v roce 1850 byla později využívána jako věznice pro největší recivilisty a zločince.Alcatraz je známý jako věznice ze které se nedá utéct (pár lidem se to údajně povedlo ale je hodně pravděpodobné že se utopili).Většina vězňů zde byla na doživotí nebo v tom lepším případě čekali na křeslo prostě každý kdo byl v Alcatrazu měl při nejlepším jen 15 let ale nejklasičtější trest bylo doživotí proto se ani moc nedivím sebevražedným pokusům o útěk a nebo rovnou k sebevraždám a víte co se říká , duše sebevraha se nikdy nedostane do nebe a čeká jí horší osud než samo peklo je odsouzena k většnému bloudění ve světě , v tomto případě po tomto ostrově je to jedno z nejstrašidelnějších míst v Americe. Plno lidí ma při návštěvách cel špatnej pocit někteří i pláčou některá média se k ostrovu odmítají přiblížit psi se chovají divně foťáky se vypínají a mnozí průvodci zde vidělo muže ve vězeňském oblečení jak křičí "prosím já to neudělal" , můj názor na tento ostrov je takový že je opravdu dosti možné že se na něm dějí takovédle věci ! a jaký je váš názor na Alcatraz Island ???


 


 Athens (Ohio)

Athény v Ohiu je považováno za jedno z nejstrašidelnějších měst na světě protože se nachází v přesném středu energie 5 hřbitovů které sou seskládány do tvaru pentagramu (přesný střed je univerzita jež je považována za školu s největšim výskytem paranormálních jevů na světě). V tomto městě se dějí podivné věci přízraky světla podivní tvorové strašidelné zvuky mlha z ničeho nic. Místní obyvatelé sou si toho vědomi a každý z nich má svojí strašidelnou povídku. Na ducha se dá narazit opravdu všude jak v kostele tak ve vlastní koupelně , je to město kde žijí jen odvážlivci a lidé co loví duchy.Někteří lidé nevydrží v tomle městě ani den a už křičí :"opouštím tohle bohem zavržený místo" no posuďte sami já žiju vedle domu kde ůdajně straší a po půlnoci se k němu přibližuju jen se dvěma promilema v krvi jaké to asi je žít na místě kde se před duchy neschováte ???


 


 O-zone disko

 Tato vyhořelá budova ve městě Quezon na Filipínách se stala masovým hrobem mnoha lidí. První týden po otevření nové diskotéky zde vznikl požár , jelikož majitelé z něčim takovym neměli skušenosti tak se z tohoto koncertu stal jeden z největších masakrů historie discoték, zavřené protipožárni vchody ,panika, a kouř zavynili smrt plno lidí  , některým nebylo estě ani 16 let.Vevnitř je vyhořelá discotéka která nahaní hrůzu a co víc v noci sou kolem discotéky a v diskotéce slyšet zvuky , podivná muzika , lidi tančící jak smyslu zbavených a průhledný kouř doprovázený křikem a prošením.Mnohá média spekulujou jak by toto místo mohli vyčistit od duchů někteří tvrdí že zmizí až zemře osoba za to odovědná jiní až se postaví pomník, težko říct ale je to nejstrašidelnější diskotéka na světě  ,kde tančí mrtví.

 


 


 Gibraltarský maják

Tento maják stojící v Kanadě je opravdu strašidelný nejen že je na samotce ale ještě zde došlo k vraždě strážce majáku.Ale navíc nikdo neví kdo to udělal a proto tento duch asi nikdy nenalezl pokoje. Prý se chová jako strážce majáku hlídá na skále a v majáku sou slyšet divné písně. Místní se majáku tak bojí že na 5 kilometrů se k němu nikdo nepřiblíží média říkají že strážce majáku je simptatický ale mírně agresivní a nedoporučují ho provokovat.Psi se tohoto místa bojí asi nejvíce.Je to nejstrašidelnější maják světa.


 


 Clarkova letecká základna

Tato stará Americká letecká základna nalézající se na Filipínách byla ve své době největší Americká letecká základna mimo území USA. Když Filipíny zrušili smlouvu s Americkou armádou tak se vojáci museli ze základny ze dne na den stáhnout ale duše vojáků kteří na té základně zemřeli sou tam dodnes. Jedná se o plno ztracených pilotů, uhořelých mechaniků a dokonce i o jednoho velitele co dostal infarkt. Toto místo je opravdu strašidelné lidé tvrdí že slyší křik, motory, písně často zpívané americkými vojáky ,včetně známé pohvizdovačky.  Psi se tomuto místu vyhejbají jak čert kříži a podle místních lidí kdo na tuto základnu vstoupí v noci se nemusí vrátit se zdravym rozumem.

 


 


 Hightgateský hřbitov

Tento hřbitov je opravdu nádherný ale pěkně strašidelný. Tento hřbitov byl prohlášen nejstrašidelbnějším na světě a počet zjevení na tomto hřbitově je také úctihodný , tento hřbitov se nachází v Londýně. Hřbitov je stavěnej ve Viktoriánském stylu a sou zde pohřbeni elity jako například Marx, ale to je od věci. Nejčastější věc co můžete vidět je černá vdova která se vznáší od hrobu k hrobu a není jí vidět do tvář, prý tam piká za vraždu svého manžela. Poté sou hodně často k vidění lidé (přízraky) jak koukají k bráně se smutnýma očima protože ví že nežili příkladný život a zbytek svého posmrtného života stráví právě na tomto hřbitově.Ale nejzajímavější je Highgateský vampír který tam byl pozorován kolem roku 60-70 jak pije krev čertvě pohřbených, vidělo ho desítky lidí ale nikdo ho nikdy nechytl.

 


 


 Stickney house

Tento opravdu strašidelný dům který je asi nejlevnější nemovitostí ve městě má opravdu strašidelnou historii. Dům leží ve státě Illinois v USA a má jedinečný tvar protože pan Stickney věřil ve Spiritualismus (dům údajně přitahuje duchy) .Dům byl postaven aby Stickney a jeho manželka mohli komunikovat s jejich mrtvími dětmi. (je postaven vedle hřbitova kde sou pohřbeny) Je to bydlení pro opravdu tvrdé lidi ,jeden majitel spáchal sebevraždu další se zbláznil chvíli v něm nikdo nebydlel a předchozí majitel ho nabízel za 1 dolar , i tak tento dům nikdo nekoupil. Dnes je z něj policejní stanice (policisté v ní prý slouží za trest) podle svědků sou neustále  slyšet zvuky brečících dětí s hlasy které říkají že smrt je nádherná připojte se. Policisté sou převelováni po půl roce protože tato stanice je opravdu velká psychycká zátěž.

 


 

 



Na závěr

Ať u duchové existují nebo ne sou to všechno místa s kterých má respekt i opravdu odvážný člověk. Těchto míst je plno já vybral ty méně známé a možná strašidelnější než ty již profláklé.Kdyžtak napište jak se vám článek líbil ohodnoťte a podělte se o svůj zážitek s něakým jevem a kdyžtak lokalitu.Děkuji za přečtení a pro fanoušky našeho blogu jen řeknu "Sem zpět a ve formě :-)"

 


 

 

 

Komentáře(67)