Zoufalé manželky / Desperate Housewives: The Game

 


Stejnojmenným seriálem (u nás známým jako Zoufalé manželky) inspirovaná kombinace sociální simulace a adventury, v níž se nastěhujete do předměstské čtvrti Wisteria Lane a vaším úkolem je odkrýt v sérii misí, respektive epizod, všechna tajemství a skryté pravdy této na první pohled až podezřele poklidné čtvrti.

V průběhu řady epizod s odlišným cílem se setkáváte se všemi obyvateli, či spíše obyvatelkami čtvrti, hovoříte s nimi, vyzvídáte, špehujete je, zkrátka snažíte se dozvědět co nejvíce informací potřebných k odkrytí pečlivě stráženého tajemství. Mezitím se však musíte starat i o svoji rodinu, dům a zahradu, musíte vařit, uklízet, můžete nakupovat, hrát poker se sousedkami a samozřejmě si upravovat dům k obrazu svému.

Řada výše uvedených aktivit, jako například vaření, starost o zahradu, hraní karet a starání se o zahradu, má podobu minihry. Hra sice disponuje oficiální licencí seriálu, ale hlavní postavy, až na jednu výjimku, nejsou nadabovány herci a herečkami, jež v seriálu účinkují. Tou výjimkou je Brenda Strong, která v seriálu vystupuje v roli ducha Mary Alice Young jako vypravěčka a ve hře plní tu samou roli.

Lokalizace:CZ

Minimální konfigurace:
XP, 1400MHz CPU, 256MB RAM, 64MB grafická karta, 2.50GB na HDD, 8x CDROM.

 

 

 

!DOWNLOAD V KOMENTAŘÍCH!

Komentáře(1)