Logitech z-10

Reproduktory S Displejem.

                                      Logitech Z-10

                                                                                              

                              cena v četně DPH: 4490 Kč.       

                              Poskytl: Logitech.                        

                              www.logitech.com/advanced     

                              Udávaný max. výkon(RMS): 30W.

                              Rozměry reprodůktorů:

                              246x114x119 mm.                         

                              + Kvalitní zvuk

                              + Zobrazení inf. na dipleji

                              + Výstup pro sluchátka

                              + neotřelý design                             

                              - Vyšší cena                                     

                                                                     
Tyto reproduktory se prodávají pod označením Logitech Z-10. K počítači se připojují prostřednictvím rozhrání USB a na první pohled zaumou lesklým černým povrchem čelní strany bedýnek. Čelní stranu reprodůktorů neruší žádná tlačítka ani otočné regulátory (pro nastavení hlasitosti, pro vyvážení zvuku apod.), protože ovládací prvky jsou řešeny dotykově. Jsou umístěny pod dysplejem, který má rozměry 7x2 cm a který na černém pozadí zobrazuje znaky v oranžové barvě. Stejnou barvou je podsvíceno i označení ovládacích prvků.

    Kromě nezbytných ovloádacích tlačítek pro vipnutí a zapnutí reprodůktorů a pro nastavení hlasitosti je zde i tlačítko pro umlčení zvukové reprodukce a tlačítko pro nastavení intenzity basů a výšek. Navíc jsou zde tři pro ovládaní přehrávaní - pomocí nich můžete přehrávaní spustit i pozastavit a také jej posunout o skladbu vpřed či vzad.

 

 

     Abyste využily všech zobrazovacích možností dipleje, je třeba z přiloženého CD nainstalovat do počítače program manager LCD Logitech. Ten s uživatelem komunikuje česky, prostřednictvím počítače umožňuje u reproduktorového displeje nastavit jas (jsou zde na výběr tři úrovně) a nabízí přepínání mezi inf. o přehrávané skladbě a údajem o čase a datu. Přepínat mezi těmito údaji můžete pomocí tlačítka ,,diplay" manuálně, nebo lze tyto informace střídat automaticky - ve zmíněném programu můžete pro střídaní uvedených informací zvolit interval 1 sekunda až 20 sekund.

    Ten použijete u počítačů, které rozhraním USB nedisponují nebo u kterých jsou USB výstupy obsazeny. použít tento zvukový vztup můžete také pro připojení reprodůktorů k MP3 přehrávači. S kvalitou reprodukce jsme byli velice spokojeni, stejně tak se nám líbil displej a dotyková   ovládací tlačítka. Jedinou překážkou pro pořízení těchto reprodůktorů tak zůstává jejich cena - ta byla stanovena na 4490 Kč.

                 

Komentáře(4)