paintball ?

co to vlastně je co obnaší a proč tomu mnozí opravdu hodně propadli?

Mnozí ani nevědí, že to existuje. Nikdo to skusil chytlo ho to, ale nikdo už by se k tomu nevratil, proč? Co to vlastně paintball je?

Paintball je moderní, rychle se rozvíjející adrenalinový sport, který nevyžaduje jenom rychlost, sílu a fyzickou kondici. Při paintballu budete potřebovat i taktické myšlení a chladnou hlavu. Zažijete radost a euforii z výhry i zklamání, když zjistíte, jak málo někdy stačí k porážce. Jedno je ale jisté – na zážitky z paintballu nikdy nezapomenete!

Kdybych měl psat opravdu všechno bylo by to zbytečně dlouhe a vas by to odradilo, jak a s čím se paintball hraje?

Vždy hrají dva týmy proti sobě. Cíle se mohou lišit. Jednou musíte získat vlajku soupeře, jindy bráníte vlastní, nebo musíte eliminovat všechny protihráče.

Zbraně (značkovač): Paintballové zbraně sice vzdáleně připomínají skutečné pušky a pistole, ale pracují na principu stlačeného vzduchu nebo oxidu uhličitého. Vystřelují želatinové kuličky naplněné barvou. Jejich mířený dostřel je 30 až 45 metrů a většina z nich pracuje na poloautomatickém principu (jedno stisknutí spouště = jeden výstřel), ale take buď takzvana elektrika a nebo pumpa. Když to někoho bude více zajímat ať se klidně nebojí a napíše do vyhledávače

paintball

U paintballu je hodně duležita bezpečnost proto každý hrač musí mít masku schvaleneho typu. pak už jenom na něm zaleží jestli chce rukavice vestu chranič krku a podobně.

V ČR to s paintballem není až tak moc slavne, pravě proto píšu tento blog abych nachytal další budoucí hrače paintball. Ano ta cena, ale když vas to chytne tak ty peníze obětovat klidně budete :D

Ja osobně hraju paintball už 3 roky, ale kdybych si spočítal těch peněz budu si to chtít rozmysle, ale na druhou stranku co jsem poznal nových míst přátel fajn lidí.... Nelituji.

Tento rok jsme založili nový (klub, tým), zučastnili se čpl (česke paintballove ligy) parkrat se nam dařilo pak zase ne, ale 4.kolo se nam vcelku povedlo a na to že jsme ve sportovním paintballu nováčci to 3 místo neí vubec špatne. Tak už to nebudu prodlužovat a dam sem nějaké video a foto.

Video sportovního paintballu:

https://www.youtube.com/watch?v=0QUDX-m3R-8

Video military paintballu:

https://www.youtube.com/watch?v=YM072e-Pdog

Foto našeho týmu:

http://paintball.zivak.eu/images/start.jpg

Další informace najdete na:

http://paintball.zivak.eu

http://harpia.name/

ps: ja mam přezdívku Rasty.... :D

děkuji za hodnocení.

Komentáře(39)