Stargate-New enemy

Nová psaná stargate

 

!!!FAKT SE OMLOUVÁM ZA PRAVOPISNÉ CHYBY A PŘEKLIKY KTERÉ JSEM JEŠTĚ NEOPRAVYL (pořát průběžně opravuju)!!!

 

 

Tak začnem na zemi, píše se rok 2050 a na zemi došla veškerá ropa a alternativní zdroje se nenašli.naštěstí byl a je program hvězdné brány , který byl odhalen lidem aby byly přepraveni na novou planetu . Pomocí vesmírných lodích třídy BC-304 (obrz. č. 1) kterých lidé mněli asi 30 mohli přenášet důležité věci. když už byli přepraveny asi 3 miliardy lidí byla zemně rychlím úderem napadne ale bohužel zde byla pouze 1 loď na obranu a ještě k tomu byla v rekonstrukci takže byla téměř zničena.a asi zbylích 5 miliard lidí bylo buď zabito nebo odvlečeno do otroctví .Ale vrátíme se k flotyle co napadla Zemi. mněla něco přes 100 lodí a vypadaly nějak takhle (obrz. č. 2)

 

 

                       obrz. č. 1                                           obrz. č. 2                                   

http://www.sg-socom.org/Images/Daedalus_in_orbit.jpghttp://farm1.static.flickr.com/37/121049834_fa289c3af4.jpg

                 obr. č 3                                         obr. č 4

http://st.blog.cz/p/planetastargate.blog.cz/obrazky/15525761.jpghttp://stargate.neoseeker.com/w/i/stargate/thumb/8/88/Ori_warship.jpg/300px-Ori_warship.jpg

           obr. č 5                                 obr. č 6

Click to go to the next picturehttp://www.thescifiworld.net/img/wallpapers/stargate/animaniac/animaniac_66_1280x960.jpg

 

 

při tomto útoku lidská loď jménem "Kronos" zničila 8 nepřátelských lodí  ale pak jedna udělala  tak řečeno kamikaze. Štíty to sice vydrželi ale při další palbě selhala podpora života,zkratovali zbraňové systémy a dokonce byl ustřelen levý hangár.pak začala invaze na planetu.Zemně padla během 2 týdnů .Naštěstí vchod do SGC byl zavalen a tím pádem zůstalo utajené.

 

 

8.12.2051

okolo 8 hodiny ráno pozemského času

Galaxie pegassus 

Atlantis

"Nová zemně pro nás má úkol" povýdá generál Trueman. "Jaký" se ptá plukovník Willis."máme poslat 20člený tým na strou zemi a mají zjistit polohu kde sídlí to nepřátelské Impérium. Pak tam pošlou flotylu která se bude skládat z našich 20 BC-304 ,30 ha´taků (obr. č 3) 1 orijskýho křižník ( obr. č 4) , 5 wraitskích hive ship ( obr. č 5) a bude tam otestována naše nová loď říkají ji achiles ( obr. č 6)" odpověděl generál

"a jak to že nám pomáhají jaffové a wraitové? a co ten Ori křižník , kde jsme ho splašili?"se zeptal plukovník."no prý začali utočit na více místech než jsme si mysleli. prý už napadli i průzkumnou loď wraitů a v mléčné dráze prý líta mnoho jejich lodí.a ten ori křižník je prý jako dárek za to že jsme zastavili před 30 lety invazi wraitů do jejich galaxie.Ale dostali jsme ho až teď protože teprve teď uznali že bude potřeba.Ale k věci , plukovníku vyberte si 19 mužů a až budete připraveni vemte si jeden jumper poháněný naqadahovým generátorem a ohlaste se" řekl generál."Ano pane" řekl plukovník.

 

 

9.12.2051

okolo 15 hodiny ráno pozemského času

Galaxie pegassus 

Atlantis

....8. chevron zapadl ...... můžete letět týme týl1.vžum ...... vžum ...... výtejte na zemi."jak to že vás tu ještě neobjevili?" zeptal se plukovník willis."tak za prvý máme tu rušičku takže nás tu neobjeví z vesmíru a za druhý zasipali jsme vchod a ani tu nemají co hledat. Teď musíte použít teleport z kronose aby jste se mohli dostat z hory už tam máme člověka který to zařídí".poté se tým týl 1 i s puddle jumprem teleportoval asgardským teleportem na povrch odkud letěli přímo do Paříže kde si prý impérium postavilo základnu .Základna byla vznášející se loď která vypadala jak ta co napadla zemi (obr. č. 2) akorát 2x větší a byla připojena k Ajfelově věži.

"No co teď?" zeptal se poručík O´coner."no počkejte tak 2 minutky pak se otevře hangar"odvětil Dr. Flis."a jak to víš"zeptal se plukovník."naboural jsem se do jejich počítače" odpověděl a pousmál se doktor.

 

po 5 minutách v hangárech

"tak Flis,major O´neal,poručík O´coner,kapitán Čejka a Ra´yak půjdou semnou a zbytek zůstane v jumperu a budou ho hlídat a taky můžete zaminovat ty stíhačky" řekl plukovník Willis.

 

po dalších 5 minutách

"pozor!!!!" křičel někdo."odpalte ty bomby a schovejte ten notebook s těmy daty" nakazal plukovnik.   !!!BUMM!!!   "Sakra proč ten jummper není zneviditelněnej" zakřičel kapitán.poté zaběhli k zadku jumperu "a do pr#ele , dokonce i ovládání"zařval plukovník když objevili že všichni v jumperu jsou mrtvý a ovládání bylo zničené."hele támhle je nějáká transportní loď , akorát z ní vylejzají nějácí vojáci"řekl poručík. !!!ratatatatatata!!!

 

poté co postříleli odpor a nastoupili do té transportní lodě

"leť teda pokud to dokážeš" nakázal plukovník ."Co to kruci je za ovládání vždyť…"řekl major."kruci dej to sem , to zvládnu" přerušilho ho Flips

 

Jenomže po chvilce zjistili že SGC bylo zničeno tak vymysleli plán B který byl odletět na Kronose.

 

 

                                                                                                                                Pokračování příště

DRUHÝ DÍL: https://www.gamepark.cz/stargatenew_enemy_2_dil_116035.htm

Komentáře(16)