Fallout - legenda ožívá

„War, war never changes….“ Existuje snad nějaký hráč RPG her, který by nevěděl se kterou hrou je tato věta spojená? Myslím že ne a pokud ano, měl by si dát facku :) … Samozřejmě mám na mysli legendární sérii Fallout, která pro radost všech falloutovců spěje k novému dílu s pořadovým číslem tři.

Chtěl bych tímto připomenout legendu, která jak se zdá, ožívá z mrtvých. Jen málo hráčů doufalo, že F3 někdy spatří světlo světa a nyní je vše na nejlepší cestě...

Energo zbroj

Série Fallout patří určitě k pro mě nejlepším hrám, co jsem kdy hrál. Jo a kdyby náhodou někdo nevěděl, o čem Fallout je, tak je to RPG (hra na hrdinu) zasazená do doby po atomové válce ;)

Fallout mě tak baví, že dokonce i Já, velký palič CDček sem si jednou jedinkrát koupil originálku za 199,- Kč a co to bylo za hru? Správně Fallout, dokonce Fallout: Tactics :) a proč zrovna tuhle? Protože válka, válka je stále stejná :D

A teď něco o Falloutech, myslím, že i přes to, že Fallouti už mají něco málo přes 10let, tak stále nebyla vymyšlena propracovanější hra. Fallout má originální příběh a navíc tolik možností, tolik volnosti, tolik konců, tolik způsobů jak dosáhnout určité věci. Fallout je prostě nepřekonatelná a ve svém směru opravdu legendární hra a kdyby Fallout 3 byl duchem stejnej jak Fallout 1 a 2, akorát s krásnou grafikou, asi bych už nic jinýho nehrál. Teď už se můžeme i my ateisti jen modlit, aby se to týpkům z Bethesdy podařilo. Podle prvních screenu a informací bych řekl, že je to dobrý, ale mohlo to bejt sakra lepší. No necháme se překvapit, uvidíme na podzim roku 2008, kdy má tahle pecka vyjít.

Takhle to začíná .........................................................a takhle končí

Začátek..Konec

Komentáře(26)