LOST S04E12

Epizoda 4x12: Není nad to být doma

 


Žánr:  Thriller/Dobrodružný

Země původu: USA

Režie: Stephen Williams

Scénář: Damon Lindelof & Carlton Cuse
Hrají:
Adewale Akinnuoye-Agbaje, Alan Dale, Andrew Divoff, Clancy Brown, Cynthia Watros, Daniel Dae Kim, Dominic Monaghan, Elizabeth Mitchell, Emilie de Ravin, Evangeline Lilly, Greg Grunberg, Harold Perrineau Jr., Henry Ian Cusick, Ian Somerhalder, Jeff Fahey, Jeremy Davies, Jorge Garcia, Josh Holloway, Ken Leung, Kevin Durand, Kevin Tighe, Kiele Sanchez, Kimberley Joseph, L.Scott Caldwell, Lance Reddick, M.C.Gainey, Maggie Grace, Malcolm David Kelley, Marsha Thomason, Matthew Fox, Michael Emerson, Michelle Rodriguez, Mira Furlan, Naveen Andrews, Nestor Carbonell, Rebecca Mader, Rodrigo Santoro, Sam Anderson, Sonya Walger, Tania Raymonde, Terry O´Quinn, Tracy Middendorf, William Mapother, Yunjin Kim

Titulky:

Download:

 

Na ostrově míří Jack a Kate k místu, kam směřuje i vrtulník lidí z lodi. Daniel zpanikaří, protože tuší, že proti nim použijí „záložní plán“, který Keamy vytáhl z kapitánova trezoru na lodi. Jack a Kate cestou v džungli potkají Sawyera (+ Aarona) a Milese. Jack a Sawyer se opět začnou škorpit, ale nakonec společně vyrazí ke stanici. Kate (+ Aaron) a Miles se vrátí na pláž.

Na pláž mezitím dorazí na člunu Sayid. Začne hledat Jacka, mezitím Daniel si vezme na starosti převoz lidí z ostrova na loď. Mezi prvními je Sun a Jin. Než stačí odjet, vrátí se Kate a dá Aarona do náruče Sun. Společně se Sayidem se Kate vydá po stopách Jacka a Sawyera. Jsou ale brzy chyceni Richardem a dalšími Druhými.

Jack a Sawyer najdou vrtulník a u něj připoutaného Lapiduse. Jack ho osvobodí a Lapidus jim řekne, že Keamy a další se vydali do stanice Orchid zajmout Bena. Jack chce aby Lapidus s vrtulníkem co nejdříve odlétl, ale Sawyer ho zadrží – nejdříve přivedou zpět Hurleyho, pak mohou vzlétnout.

Mezitím Sun a Jin dorazí na loď, kde potkají Michaela. Ten se snaží chovat vzorně a vypráví jim, jak se podílel na jejich záchraně. Vzápětí ale objeví na palubě bombu, která ruší radar a je důvodem, proč se loď nevydá naproti ostrovu.

Hurley, Locke a Ben dorazí do stanice Orchid, ze které se vyklube obrovský skleník. Ben trvá na tom, aby „pohnuli ostrovem“, podle instrukcí, které jim dal v Jacobově chatce Christian Shephard. Ben vyšle Locka do podzemní části, kde se ukrývá skutečná síla stanice. Místo toho, aby se ale vydal za ním, tak zamíří naproti Keaymu. Ten ho uvidí a omráčí ho...

 


Zdroj: lost.cz

Komentáře(1)