LOST S03E16

Epizoda 3x16: Jedna z nás

 


Žánr:  Thriller/Dobrodružný

Země původu: USA

Režie: Jack Bender

Scénář: Carlton Cuse & Drew Goddard
Hrají:
Adewale Akinnuoye-Agbaje, Alan Dale, Andrew Divoff, Clancy Brown, Cynthia Watros, Daniel Dae Kim, Dominic Monaghan, Elizabeth Mitchell, Emilie de Ravin, Evangeline Lilly, Greg Grunberg, Harold Perrineau Jr., Henry Ian Cusick, Ian Somerhalder, Jeff Fahey, Jeremy Davies, Jorge Garcia, Josh Holloway, Ken Leung, Kevin Durand, Kevin Tighe, Kiele Sanchez, Kimberley Joseph, L.Scott Caldwell, Lance Reddick, M.C.Gainey, Maggie Grace, Malcolm David Kelley, Marsha Thomason, Matthew Fox, Michael Emerson, Michelle Rodriguez, Mira Furlan, Naveen Andrews, Nestor Carbonell, Rebecca Mader, Rodrigo Santoro, Sam Anderson, Sonya Walger, Tania Raymonde, Terry O´Quinn, Tracy Middendorf, William Mapother, Yunjin Kim

Titulky:

Download:

 

Juliet, Jack, Sayid a Kate se vracejí z tábora Druhých zpět k ostatním. Sayid nemá k Juliet důvěrů a chce po ní odpovědi na otázky ohledně ostrova a Druhých, ale Jack se Juliet zastane a řekne Sayidovi, ať toho nechá.

Mezitím na pláži bojuje Claire s nezvyklou únavou, o Aarona se musí starat Charlie. K překvapivému zvratu dochází, když všichni najednou uvidí vracející se čtveřici, potěšení z návratu Jacka a spol střídají rozpaky z příchodu Juliet. Noční hádka nad tím co s ní přeruší kritický stav Claire, který začne mít větší problémy.

Juliet se nabídne s pomocí, ví proč se tak děje a chce pomocí speciálních léků Claire pomoci. K místu, kde kdysi Druzí zanechali lékařské pomůcky, jí tajně sledují Sayid a Sawyer. Už to vypadá, že by mohli z Juliet něco dostat, když je Juliet ohromí znalostmi o jejich minulosti.

Na pláž se dostane Juliet včas, aby Claire píchla injekci, kterou vydává za sérum umožňující těhotným ženám na ostrově přežít, ačkoli právě těhotné ženy na ostrově umírají. Claire se skutečně uzdravuje a Juliet si získává podporou ostatních, nikdo však netuší, že to byl ve skutečnosti připravený plán ze strany Bena k jejichž pokračování má dojít přesně za týden...

 


Zdroj: lost.cz