Nejhorší blog Února

Soutěž o nejhorší blog měsíce Únor. Varování - v blogu nejsou žádné videa ani obrázky.

Ahoj, jelikož se nápad o "nejhorší blog" celkem zamlouval, tak je tu druhý díl. Tentokrát sice vyhlášení není v "Nekonečných" kam přece odpady patří, ale v normálních a to z osmi důvodů:


1). Více slov

2). Větší čtenost

3). Více G-bodů (ano, jde mi o ně i přesto, že výhra bude vyšší než minule, ale člověk nikdy neví, co se objeví v GP aukci)

4). Více komentářů

5). Více názorů - o ty mi jde

6). Objektivnější hodnocení 

7). Viditelnost

8). Stoupne oblíbenost má i hlasujících 


To je asi vše nicméně příští díl bude opět v nekonečných. 


Ještě před odhalením výherce proběhne malá předehra v podobě připomenutí pravidel a vyhlášení jiných kategorií. 


Pravidla: 

Blog nesmí být smazán pro porušení pravidel GP blogů (platí u kategorie Nejhorší blog měsíce)

Zúčastnit se smí pouze uživatelé GP :)


Kategorie jsou: Nejstupidnější komentář, Profláklé téma, Nadhodnocené blogy a Nejhorší blog měsíce. To jsou všechny, které mě napadli a nyní si je postupně vyhlásíme.


Profláklé téma

 

O tento titul si zabojoval blog AIRSOFT - Jak vybrat zbraň s Willyho Kam jdou zdejší blogy   


Airsoft - Jak vybrat zbraň - O Airsoftu už tady bylo opravdu hodně, hodně, hodně blogů a výběru zbraně se jich věnovalo také dost. A jestli se chcete skutečně začít airsoftu věnovat, tak si nevybírejte zbraň podle vzhledu a ani podle toho kolik je v balení zásobníků nebo jak to myslel. "a obsahu zásobníku v sestavě." asi je to myšleno spíše tak, co v tom zásobníku bude. Můžu vás ujistit, že v 99,9% případech v tom zásobníku nebude nic a v 0,1% případu tam bude nějaká zlomená součástka. Autor yourself


Kam jdou zdejší blogy - tam kam šli vždycky. Tohle se tady řeší už několik let. Nejvíce v období, kdy GP přecházel na nový vzhled a spouštěl se systém G-bodů. No a taky je to důkaz, že obětí této soutěže se může stát i někdo, kdo tu není začátečník a má za sebou už několik blogů. Autor: ]willy


Výherce: Vyhrál blog AIRSOFT - Jak vybrat zbraň. Výherce bude kontaktován na email ohledně výhry, kterou mu zašlu na adresu, jestli bude mít zájem. Výhra je: MULTIFUNKČNÍ ŠKOLNÍ PRAVÍTKO O DÉLCE 30 CM. S pravítkem lze měřit ve škole i mimo školu. 


Gratuluji!


Nadhodnocené články


Tato kategorie je vlastně důvod, proč nemohl vyhrát Willy. Články na, které budu odkazovat si rozhodně nezaslouží takové hodnocení, jaké mají. Jedná se o tyto tři články i když zřejmě by jich tu mohlo být více. 


1). Batman Arkham City Ach můj bože. Jeden přepsaný odstaven, vložené video s obrázkem a minimální a doporučené hw nároky, které ještě nejsou známy a autor si je někde vycucal z prstu. = 87% ??? Odkaz


2). Tomb Raider - Opět od stejného autora. Zřejmě má nějaká věštecké schopnosti, stroj času nebo má prostě v každým vývojářským studiu na světě svého informátora. Odkad sakra bere ty informace o minimálních nárocích na spuštění? 80% !!! Odkaz


3). Mé oblíbené filmové scény - Tentokrát od jiného autora. Přiznejte se, kdo blog četl a kdo se jenom koukl na videa? Sice je blog delší než předešlé dva dohromady, ale jedná se  pouze o přepisy z csfd u devíti filmů. Ještě k tomu aspoň čtyři filmy autor strašně odflákl a dva odflákl úplně. Jenže v blogu je celkem hodně videí a tak není důvod proč nedat ***** (pět hvězdiček). Blog má hodnocení 88% !!! Sakra, vždyť to je skoro 90. Odkaz 


Všechny tyhle blogy by zasloužili hodnocení maximálně 1). 30% 2). 40% 3). 50%.Vyhrál samozřejmě Batman Arkham City. Výhra: nic.



Nejstupidnější komentář 


"Ty si dievča? :omgDizzy - přínosné k blogu, určitě nešlo použít jiný způsob než komentář.


"osobně jsem to nečetl, protože to všechno znám a hraju :).. takže za zajímavé téma a zpracování 5*" - takhle tu hodnotí valná většina. Na autora si nevzpomínám a hledat se mi nechce. Tak jestli bude mít zájem, může se připomenout v komentářích. 

 

Nejhorší blog Měsíce Únor


Porota: Porotu mělo původně tvořit 15 uživatelů + já, ale hlasování se zúčastnilo pouhých 9 expertů. Kdo se zúčastnil? - BenKenobichl3b3downer666Hydrogaruskralik2012L.T.Sm@shPipMan a DonSciarra. Děkuji za účast.

Kdo se nezúčastnil? -

 

Abedi-Pele - Napsal: "nezlobse ale to spise zapoj do tohoto Adminy na Blogy a par blogovych kralu treba Wast Rossy Kubiczek atd ja akorad valim na codku a mam toho hodne a blogy ctu uz jen sporadicky a ty tkz odpad jenom zavru a jdu k dalsimu tak se nezlob ale cas je u mne neuprosny"

 

>>>StEvE<<< Neodpověděl


LegioIX - Neodpověděl

 

Wast - Napsal: "Zdravím. Takhle každý blog je nějaký věk autorů různý a tím i různá kvalita. Nerad bych se někomu nějak posmíval že to jeho dílo je zrovna nepovedený. Pravda je, že kvalitní blog s dobrým tématem dá dnes docela dost práce a tady kritika nikdy objektivní nebude. Tvoji soutěž beru jako recesi. Hele nějakou popularitu mám někde a lidi tu jsou nevděční až hamba. Vyjimky se najdou. Měj se fajn :-)"

 

PN8 - Neodpověděl

 

->Promo545<- -JEstli si myslis ze muj blob je nejhorsi tak mi rekni podle ceho vybiras ty blogy.Urcite se podilet nebudu ,Nikdy se nebudu podilet na necem co by ze me udelalo k,.-*,.-*,.-*,.-*,.-a.Vetsina tech lidi co mi to hodnoti tu hru nehrali a mysli si ze jsou nejchytrejsi na svete.Ale jestli to vyhraji a nebudu souhlasit tak chci 200 gbodu jinak te poslu adminum na zabanovani. (Soutěžící)

 

DonSciarra - Ja jsem pro ten (odkaz na Shakes and fidget) ze si mi do zpravy dal i muj clanek me moc nepotesilo ale kazdy mame jiny nazor. (Soutěžící)

 

[DnB]<3 - Odpověděl, ale nepochopil na co se ptám. Na druhý pokus nereagoval. (Soutěžící)

 

O co se hraje? Výhra za první místo je 150 GB, za druhé místo je 100 GB a za třetí místo je 50 GB.

 

Výherce 150 GB vybrala porota. O tom kdo bude na druhém a třetím místě rozhodne vy v anketě. Hlasování bude ukončeno 03.03.2011 ve 22:00. 

 

Nominace:


Editor v Mafii


Hvězdná Brána


Shakes and Fidget taktiky


 

Nyní čas na vyhlášení soutěže. Hlasování bylo velice těsné a výherce vyhrál pouze o dva body. Pro hlasoval: BenKenobi, DonSciarra, downer666, kralik2012, Lukinsonsssr

 

A výhercem je: Shakes and fidget

 

Na druhém místě podle poroty skončil blog Hvězdná Brána, který obdržel tři hlasy. Pro něj hlasoval: Pipman, L.T.Smash, chl3b3.

 

BenKenobi komentoval: No, zhodnotit, který z těch tří je nejhorší bude těžké, protože jsou každý jiného "žánru". Ale zkusím to rozebrat: Editor v Mafii: článek má alespoň nějakou pointu, přestože zpracování je žalostné. Jsou přítomny háčky a čárky, což je plus, ale tak nějak tam chybí závěr. Prostě špatný článek, ale nic víc. Hvězdná brána: nefalšovaná katastrofa. Příšerná skladba vět, malá slovní zásoba, naprosto žádná pointa, naopak potěší humorná přímá řeč. Opravdu příšerné. Shakes & Fidget: Článek psaný napůl česky, napůl anglicky. Zvracecí barevné provedení, nikdo, kdo tu hru nehraje, to nemá šanci pochopit. Odporné i do nekonečných. Jako bonus první komentář, který je vskutku humorný. Pokud bych stejně měl vybrat absolutně nejhoršího, volím Shakes & Fidget.

 

Kralik2012: "Za mě dej bod Shakes And Fidgets, z toho jsem vážně nemohl."

 

 chl3b3: "NEJ za mě Hvězdná brána - obšlehnutej a podělanej příběh původního filmu, lhaní a vykrucování autora, strašná úprava, naprosto zmršený, prostě TOP"

 

Hydrogarus hlasoval jako jediný pro Editor v Mafii

 

Na konec ještě přidávám hlod z blogu: TUNING-životní styl, nebo jen frajeřina ?


Můj oblíbený vyhledávač našel jenom 518.945 stránek.Kdybych na každé stránce strávil jednu minutu , tak bych se od mého PC nehnul 518.945 minut. 

 

Ten na koho se štěstí neusmálo může své štěstí zkusit příště. Autorům DonSciarra a [DnB]<3 držím palečky v anketě.  

 

UPDATE:


Druhé místo získal blog Hvězdná Brána se 48 hlasy. Na třetím místě skončil Editor v Mafii se 32 hlasy. GB byly řádně odeslány. 

Komentáře(29)