CoD:WaW

Už to tu bylo,ale co...

Vím,že už tu článek o Beta verzi "novéh" Call of Duty byl,já si ho nečet,abych nebyl ovlivněn,ale kdybi tá hra nebyla taková,jaká je,nikdy bych to nenapsal,takže...

      Včera mě donutil kamarád,abych to stáhnul a zahrál,říkám si,"Bože,pomalej net a budu stahovat necelej GB,ten můj HW není taky nikterak slavný,má to cenu?"Stáhl jsem,dneska ráno instnul a už hraju.
      První co mi bije do očí,hra Call of Duty:World at War se nápadně podobá hře Call of Duty4:Modern Warfare,skoro bych řekl,že si stím vývojáři moc nepohráli,akorát změnili M4A1 na Bren (Ve hře jako Type 99),MP5 na Thompsona atd,přidali pár zvuků a melodií,změnili mapy a skiny vojáků,to by si mohl udělat kdo ví jaký IT kutil s chutí do práce doma a sám.Opravdu vám radím vyzkoušejte si to samy,radar v levém rohu obrazovky=úplně stejný,menu pár změn zaznamenalo,menu ve kře (ve hře stisk ESC) je opět úplně stejné,hlášky ve hře jako "Dý enemy has a bomb" akorát změnili ton na více protivný,takže po celou dobu co hrajete na vás akorát někdo křičí hnusným hlasem.
      Takže je to jasný,osobně si hru kupovat sice budu,ale jen kvůli SP části hry,o které si myslím,že bude za něco stát vzhledem k tomu,že ani CoD3 nebyla zrovna špatná hra co se týče příběhu hry.Jinak multi player CoD:WaW je dle mě doslova humus a rád zůstanu u CoD4 a počkám si na výplod legendy,Infinity Ward,od kterých se hra líbila zatím vždy.
      Takže malé shrnutí této malá recenzičky.Bohužel Beta verze obsahuje jen MP s 3 mapy,ani tanky nepomohli změnit můj pohled na hru,a to jsem byl celou dobu=přes půl roku zastáncem Treyarch a věřil jsem v hru blížící se úspěchem alespoň polovičním jako měl CoD4,jak vidím,úspěch nebude ani z poloviny poloviny...

Edit další den:
      Napadlo mě nevydávat blog hned,hrát to celý den a svoje pocity popsat znova :o).
      Vše co sem řekl na začatku,je téměř pravda,ale přeco jen.
      +Hra,ikdyž po větší délce hraní dokáže zaujmout,bohužel nevím na jak dlouho,protože Beta obsahuje jen 3 MP mapy.Zvuky zbraní se mi narozdíl od ostatních lidí líbí,hudba v menu,při hraní tež.Různorodost hranátů/molotova super,speciálů taky,za 1 :o).Za ladší plus bych hodnotil  možnost kooperativního hraní,které určitě  s kamrády využiju,a jako asi každý víme,podobně jako u CoD4:MW byl jakým si znakem tmavě zelený odstín nočního vidění,u CoD:WaW je to oheň,oheň a voda,v nastavení hrafiky si dokonce můžete zapsnout "Ocean Simulation",kte opravdu vypadá  Pacifik královsky,možná líp než obyčejné moře ;o).
      -Co mi nedá spát je bohužel "...normálně si pochoduju v kleče voe,jdu jdu,nic neslyšim klasica jdu jdu,bum bác hed šot voe,čumim na kil kam a já tam dubu ja kdybich to hrál prně voe,prostě konec...",tohl stačí za vše :o).a další,průstřelnost stěn,byt třeba dřevěných nic moc,do tanku musíte vysipat aspoň 4 rakety do jednoho místa,což je za pohybu poměrně složité,a střelba třeba Barem nemá cenu.
      Další,dle mě jedna z největších mínus jsou odstřelovací pušky,trochu mi to připomělo první díl CoD,kde bylo jedno jestli máte M1,BAR nebo jinou zbraň,protože vypadali úplňe stejně,odstřelovačky jsou doslova hnusné,jsou malé příliš se od sebe neodlišují (pohledem),a síla pušek je tež mizerná.

      kdybich měl hodnotit Betu,hodnotil bych ji možná 50-60 %,víc si hra dle mě opravdu nezaslouží,je to škoda,protože nápad Pacifik je opravdu dobrý.

      Nakonec pár obrázků :o),bohužel,na začlenění do textu není čas :o(...







Komentáře(13)