Peníze vládnou světem

a né každému padají do kapsy.

Určitě už jste se nechali nalákat na klikací systémy Adbux.org a bux.to pod vidinou vysokého výdělku, ale realita byla ovšem hodně mizerná. Na internetu se objevilo několik programů, které vám pomůžou celkem rapidně zvýšit příjmy.

 

DOWNLOAD ZDE Návody jsou tam přiloženy
Pokud vám to hlásí trojana, tak je to jen proto, že ten program pomocí scriptů ovládá prohlížeč, a otevírá reklamu, když se na servru objeví. Stejný případ se objevuje u STEAMu, Daemon Tools... Je potvrzeno, že to není vir ani trojan. Jen záměrné použití scriptu, které antivir vyhodnotí jako trojana.

 

Když jsem našel před dvěma dny tyto programi, tak jsem zjistil, že je tam i pro Bux.to, což je vpodstatě klon AdBuxu, ale stále si drží přes 150 reklam za den na úrovni 0.01$. Není to mnoho - to jistě uznáte a reálně prostým klikáním vyděláte se štěstím mizerných 0,07$ za den. Ovšem s tímto programem se dení výdělek dostane na 30 centů za den, a to jen za jedno odpoledne, když sedím u PC a normálně brouzdám po netu. Pokud to necháte celý den např. spuštěné při stahování, tak reklam naklikáte víc (až 100).

 

Vezmeme si opravdu reálný příklad - já s programem bez práce vydělám za den 0,3$, pokud seženu jen 4 další lidi, co se pode mě registrujou a mají spuštěný ten program, tak to hodí celkově 1,5$ za den. Pokud vám to vydrží měsíc, tak to je 45$, z čehož jde zaplatit např. poplatky za World of Warcraft pro 3 lidi :) Což je přinejmenším dost výhodné, protože už s jedním člověkem na krku si vyděláte na placené WoWko

 

Budu upřímný - AdBux.org jde poslední dobou hodně doháje - málo reklam za ještě mizernější ceny. udělal jsem tam už jednu výplatu 10,5$ a tím s ním končím. Je to pomalé a ztráta času. Zatímco Bux.to hodně doporučuju - super věcička a hodně dobrej výdělek. Kdo chce, tak ať mě podpoří (jinak podpoří náhodného člověka)


Jestli se už blížíte k výplatě, tak používejte druhý přibalený program, ale ostatním doporučuju se na AdBux vykašlat.

S těmihle programy, se opravdu vydělává, a záleží kolik moc chcete peněz a tím pádem kolik lidí na sebe dokážete nalákat. S tímto programem si lze o hodně ulehčit práci, tak neváhejte a sosejte - návody přiloženy.

Komentáře(16)