KODi - Mobilní slovník pro každého !

Jednoduchý ale však užitečný slovník s mnoha slovy.

 

 

KODi - Mobilní slovník pro každého !

 

   KODi je podle mě ten nejlepší a nejužitečnější slovník pro váš mobil. Má ve své paměti snad všechny slova ať už odborná nebo herní zkratky. Tento slovník je zcela zdarma ke stažení na stránce www.kodi.cz. Stačí si zde vybrat značku a typ vašeho telefonu a ihned se vám objeví stránka, kde si můžete KODi zdarma stáhnout do vámi určeného mobilu. Je mnoho verzí a proto si můžete vybrat právě tu, která vám bude vyhovovat. Můžete si i vybrat jestli chcete slovník s menší slovní zásobou ale rychlejším hledáním a nebo si naopak vyberete verzi se sice větší velikostí (zhruba 2MB), ale s obrovskou slovní zásobou. Takže je to celkem jednoduché.

 

Takže souhrn všech vlastností slovníku KODi :

 

      Podporované jazyky: Česko-Anglický, Česko-Německý, Česko-Francouzský, Česko-Španělský, Anglicko-Německý, Anglicko-Francouzský, Anglicko-Španělský, Anglicko-Slovenský, Anglicko-Finský, Anglicko-Chorvatský, Anglicko-Italský, Anglicko-Holandský, Anglicko-Norský, Anglicko-Polský, Anglicko-Turecký, Německo-Francouzský, Německo-Španělský, Německo-Slovenský, Německo-Italský, Německo-Holandský, Německo-Norský, Německo-Polský, Německo-Portugalský, Německo-Turecký, Anglicko-Esperanto, Anglicko-Hiligaynon, Anglicko-Swahilský, Anglicko-Tagalog, Anglicko-Japonský, Anglicko-Ruský, Německo-Ruský

 

      Zde máte nějaké screenshoty :

 

                         screen03 screen04

 

    

 

 

      Tak, myslím si že už o tomto úžasném slovníku víte dost. Já vám ho můžu jedině doporučit. Vyzkoušel jsem ho na své W660i a šlape jako hodinky, no prostě je to nejlepší slovní mezi slovníky, je dokonce lepší než live d. a za LD se ke všemu platí.

      Na výše uvedené stránce výrobce si v menu můžete najet na tlačítko Vyzkoušejte si a zobrazí se vám stránka, kde si můžete slovník vyzkoušet přímo na vašem počítači bez toho, abyste něco stahovali.

      Slovník navíc umí hledat oboustraně takže kryž hledané slovo nenajdete nějakým nedopatřením v požadovaném jazyce, slovník zkusí požadované slovo najít v opačném jazyce než bylo zadáno. Tento slovník je možné zdarma šířit až do vydání finální verze. Moje souhrnné hodnocení : Zpracování dobré, uživatelské prostředí taky dobré a zásoba slov výborná. Slovník je ze začátku anglicky ale když dáte options a language tak jednoduše zaškrtnete česky a celý slovník máte česky. Mé výchozí hodnocení mezi mobilními aplikacemi je 98%. Takže hurá do toho! Díky, že jste dočetli až do konce, EX!T.

 

Zdroj: www.kodi.cz

 

 

 

Komentáře(7)