Skandalni odhaleni! Metal je nejvetsi blbost! Pokracovani predesleho blogu

Pokracovani k blogu https://www.gamepark.cz/blog/metal_je_hovadina_27000.htm

Jak jsem psal v mem minulem blogu metal je blbost tak to jsem myslel AS MOC SMRTELNE VAZNE!!!!!!!! Ale je tu jedna vec kterou reaguju na vsechny komentare!!!

Vy si v tech komentarich v pohode s prehledem v pohodicce jako uplne s prehledem pisete ze mam v ruce mit nekdy kytaru at si zahraju a poznam co to je a podobny blbosti ktery nejsou pravda a uz me to zacina nudit!!!
Nechapu takove lidi!!! At si zkusi neco udelat nejaky good DNB song treba i v tom nejjednodusim ejayi a posle mi ho na email genksta007@seznam.cz protoze toto je fakt opravdu uplne really vrchol. Metal je proste hudba co neni hudba.
Copak vam nejaky bliti pripomina hudbu?
To neni hudba, to se zarazuje do specialni skupinky a tomu se rika Extremeey a to je hudba ktera neni hudba. Proc asi metal tet neni v hitparadach? Protoze to je nejvetsi sracka nejvetsi uplne nejvic protoze je to sracka ktera ani neni hudba tak proto to nevysilaji ani v tom kktskym radiu ani v telce ani nikde.

Vy delate jako ze se nic nedeje jenze hele na ten text skupiny supercroo ktery zacina v minute a ctvrt v tomto videu:


S timto textem absolutne souhlasim a podle toho se taky ridim. Metal proste neni pro normalni lidi.

Jak jsem rikal, nez zacnete ripat do techna, dnb a hip hopu tak neco takovyho slozte a pak rikejte ze to je jednoducha hudba lamky debilni zasrany lamsky lamky.
Uz me to opravdu stve jak si dokazete ripnout do dobry hudby a to vase bliti co ani neni hudba tak o tom si myslite ze to je best. Poslechnete si nejakou normalni hudbu jako je treba Supercroo, Kontrafakt, Pixie apod a pak ripejte do good hudby.

Supercroo si vydelaj za rok 3 miliony a co vase metalisticky skupiny co ani nemuzou vydelavat protoze nejsou v hitparadach a nikdo o ne nema zajem? Proste se s vama nebudu hadat. Je nemozne vam rict ze metal neni hudba protoze si budete stat za svym. Je to jako hazet svine perlam nebo jak to tady vsichni rikate ja se v prislovich nevyznam omfg. BESTAK MI VSICHNI BUDOU PSAT ZE JSEM DEMENT PROTOZE NECHAPOU A NEDOKAZOU SE SMIRIT S TIM ZE MENTAL NENI HUDBA! Tak se s vama prodnesek asi loucim protoze moje hodina u pc uz bohuzel vyprsela (mam kokoty rodice). a navstivte muj clanek https://www.gamepark.cz/blog/metal_je_hovadina_27000.htm a pokracovani k tomuto clanku https://www.gamepark.cz/blog/metal_poslouchaji_decka_s_prvoukou_v_ruce_ucebnici_pokracovani_blogu_27140.htm Vy debilni omezenci
Komentáře(158)