Rozzlobení muži

Trpíte nějakou zvrácenou úchylkou, nebo máte jen rádi drsnější humor...??

RozzlobeníMuži

Chcete svou denní dávku vtípků, zábavných videoklipů zachycujících šokující momenty, anebo jen donebevolající blbost, zdravou dávku sexu a hanbatých slečen? Nejdeme tak daleko, že bychom tohle svinstvo sami natáčeli, stačí že nás jím zahrnujete VY sami. Každý den se naše podprůměrně placené osazenstvo prodírá stovkami humusných odkazů, kterými nás zahrnujete, abychom vám nabídli to nej, co dnešní šedý den přinesl!

Tak to je úvodní řeč, kterou uvidíte, když zavítáte na tuto stránku. Předem varuji, že se nejedná o reklamu, nýbrž o jakousi ,,recenzi" tohoto webu.

Naskytne se Vám zde velice ojedinělá podívaná a to se vším všudy :).

Nechybějí tam OPRAVDU nechutné videa (kterých je většina uploadována na různé servery, hlavně ne na YouTube), porno (ať už soft nebo hard), videoklipy různých kapel, videa z Iráku v neposlední řadě také všelijaká videa ze sportu nebo jen tak ze života ;)). Nebudu zde na ně dávat odkazy, jistě si je každý podle svého gusta vyhledá sám, kvůli tomu, že

za prvé by mi to admini smazali, což by byla velká škoda, protože zde píšu opravdu hodnotný článek :)

za druhé by mi dali ban xD

za třetí by to bylo krajně neetické

Videa tam přidávaj i uživatelé, takže se honem běžte regnout a uploadněte nějakou pecku, ať se o to podělíte s ostatníma :).

njoy, gl&hf

Váš strips_

null

null

null null null

Komentáře(24)