CSI New York S05E13 HDTV XviD-NoTV

Dalšího přírůstku do 5. série se dočkal krimi seriál CSI: New York. Konkrétně se jedná o třináctou epizodu s názvem "Rush to Judgement" a pro nás ji zachytila partička NoTV. Mac a jeho tým budou vyšetřovát případ mrtvého trénéra wrestlerů, jehož části těla jsou nalezeny po celém New Yorku.

 

 

CSI: New York je kriminální seriál, který vznikl oddělením od seriálu CSI: Miami. Jeho tvůrci navíc hledali inspiraci také v dramatickém seriálu Crime Scene Investigation o soudních vyšetřovatelích v New Yorku, kteří v boji se zločinem využívají nejmodernější techniku. Producentem seriálu CSI: New York je Alliance Atlantis Communictions Inc. a CBS Productions ve spolupráci s Jerry Bruckheimer Television. Americká síť CBS uvedla tento seriál v USA loni v září a ačkoliv se v téže době vysílala řada dalších seriálů, tento si získal pozornost více než 14,5 milionů diváků týdně a stal se pro CBS seriálem číslo jedna.

 

Český název: Kriminálka New York
Žánr: Krimi / Drama / Thriller

Země původu: USA / Kanada (2004)

ČSFD: 68%
IMDB: 7,1/10 (67 hlasů)

Režie: Norberto Barba, Deran Sarafian, Greg Yaitanes, David Von Ancken

Hrají: Gary Sinise, Melina Kanakaredes, Carmine Giovinazzo, Vanessa Ferlito, Eddie Cahill, Anna Belknap, Hill Harper, Holly Valance, Daniella Alonso, Jacqueline Piñol, Ed Quinn, Robert Merrill, Kelly Hu, Carmen Argenziano, Joel Gretsch, Amaury Nolasco, Sarah M. Scott, Robert Joy, Derek Mears, Sonya Walger, Will McCormack

 

Release: CSI.New.York.S05E13.HDTV.XviD-NoTV

Velikost: 350 MB

Video: XviD | 624×352 | 1 Mbps

Audio: mp3 | 128 kbps

Délka: 42 minut
Odkazy: ČSFDIMDB, Homepage

Titulky: české, slovenské, anglické

Ukázky ripu: -

NFO: -

Komentáře(2)