24 S07E22 HDTV XviD-LOL

Jack Bauer se po týdnu dostává opět do akce a tak se fanouškové akčního seriálu 24 hodin dočkávají již 22. epizody ze 7. série. Tento díl je poslední před dvouhodinovým finále, které nás čeká příští týden. A tuto epizodu, která se odehrává mezi pátou a šestou hodinou ráno, nám servíruje grupa LOL. 

 

 

24 hodin je americký televizní akčně-dramaticko-politický thriller, který vysílá televize FOX. Každá řada ukazuje události z jednoho dne v životě federálního agenta Jacka Bauera (Kiefer Sutherland), který se snaží zabránit teroristickým útokům. Mimo jiné vidíme Jackovy kolegy v CTU Los Angeles stejně jako akce teroristů, jeho rodinu nebo prezidenta.


Český název: 24 hodin
Žánr: Akční / Thriller / Drama
Země původu: USA (2001)
ČSFD: 72%
Režie: Winrich Kolbe, Ian Toynton, Bryan Spicer, Ken Girotti,...
Hrají: Kiefer Sutherland, Leslie Hope, Sarah Wynter, Xander Berkeley, Elisha Cuthbert, Carlos Bernard, Zeljko Ivanek, Dennis Haysbert, Penny Johnson, Sarah Clarke, Kari Matchett, Carlo Rota, Jon Voight, Zachary Quinto, Paul Schulze, Gina Torres, Rhys Coiro, Misha Collins, Aisha Tyler, Alexandra Lydon, Kevin Alejandro, Marty Papazian, Navi Rawat, Logan Marshall-Green, Gregory Sporleder, Rena Sofer, James Frain a další


Release: 24.S07E22.HDTV.XviD-LOL

Velikost: 350 MB
Video: XviD | 624×352 | 23.98 fps
Audio: mp3 VBR 128 kbps
Délka: 43 minut
Odkazy: ČSFD, IMDB, Homepage
Titulky: české, slovenské, anglické
Ukázky ripu: -
NFO: -

Komentáře(2)