Family Guy S07E08 PDTV XviD-LOL

Family Guy, další z řady animovaných seriálu, se táké dočkal svého pokračování. Je jím 8. díl ze sedmé řady, který dostal název "Family Gay". Grupa LOL nám zajistila digitální PDTV rip.

 

 

Osudy (ne)normální americké rodinky Griffinových zaručeně pobaví všechny kterým Simpsonovi připadají moc konvenční a humor South parku zase moc hrubý. Otec (nikoli však hlava) rodiny Peter se chová naprosto nezodpovědně a lehkovážně. Takže zodpovědnost padá na hlavu jeho ženy Lois. Nejzajímavější postavou seriálu je však jejich nejmladší syn Stewie, který nenávidí všechny a všechno, včetně vlastní rodiny. Důležitý je také pes s jasnými sklony k alkoholizmu. Seriál je až po okraj naplněn haldou gegů, takže ne všechny musejí být nutně k popukání, ale pokud vás nezaujme hned první díl, druhý vás určitě dostane.

 

Český název: není
Žánr: Animovaný / Komedie

Země původu: USA (1999)
ČSFD: 83%
IMDB: 8.8/10 (32657 hlasů)
Režie: Roy Allen Smith, Pete Michels
Hrají: Alex Borstein, Seth Green, Mila Kunis, Adam West, Phil LaMarr, Gary Cole, Jennifer Tilly, Fred Tatasciore, Lacey Chabert, Joey Slotnick, Mike Barker, Carlos Alazraqui, Tamera Mowry, Charles Durning, Fairuza Balk, Jay Mohr, Haley Joel Osment

 

Release: Family.Guy.S07E08.PDTV.XviD-LOL

Velikost: 175 MB

Video: XviD - 512×384 - 23.98 fps - 1000kbps

Audio: MP3 - 128 kbps

Délka: 21 minut

Odkazy: ČSFDIMDB, Homepage
Titulky: české, slovenské, anglické

Ukázky ripu: -

NFO: -

Komentáře(2)