Perfect World MMORPG (doplnění)

MMORPG - která dokáže zaujmout, a je zcela zdarma

 

Úvod

 

Tato čínská hra je velmi odlišná od ostatních, nejen po grafické ale halvně po herní stránce. Co ej důležité tak to že je zcela zdarma, až na nějaké možnosti přikoupení bonusů a různých vybavení což se najde v každé free MMORPG.

Hra má činského i anglického klienta, ve hře najdete hodně Španělů a Američanů, přijemný kolektiv, který doplňují úkoly plnitelné v partách.

 

Charaktery

 

Shého avatara si můžete detailne upravit od vlasů až po typ postavy, pokud se vám během hry přestane líbit lze také upravit. Ve hře jsou celkem tři rasy, které mají dvě určité zaměření.

 

Rasy: Human

         Beast

         WingElf

 

Human- Lidská rasa má Warriora a Magiciana takže bojovníka a kouzelníka

Beast- Zvířecí rasa má Werebeasta a Werewolfa, májí své zvířecí pomocníky

WingElf- Elfská rasa má Archera a Priesta, to wing znamená že se můžou přeměnit na elfy s křídly, nenechte se ošálit povoláním Priest v této hře ej velmi silné

Skillů je ve hře až až a to jak bojové tak kouzelné, všechny jsou provázeny velmi pěknými a propracovanými animacemi, zpočátku si moc skillů neužijete, ale tak od 10 levelu se vám začnou sbírat.

 

Každá rasa může cestovat buď lítanám s křídly (WingElf) a nebo na mečích a různých zvířecích potvorách.

 

Hratelnost

 

Ovládání ej docela jednoduché, používání skillů se ovládá klávesami F1-F12, chůze klasicky W,A,S,D a pohym obrazem myší, útočit můžete i bez skillů a to stačí pouze poklikáním na protivníka.

Angličtina je zde docela jednoduchá a i amatér by si s ní měl poradi. Vzdálenost celkem dělá paseku a to se projevuje na latenci s připojením 3Mb se latence serveru pohybuje okolo 400-500 ms, sice tohle číslo vypadá hrozně (v CoD2 by to bylo nejspíš nehratelné) ale ve hře se to projevuje malým zpoždením skillů.

 

Boj PVP, PK

 

Ve hře se dají vytvářet různé guildy, a existuje tam guild war systém, hra obsahuje také PVP systém a PK, PK hráčů ve hře moc není. PVP systém je díky mnoha skillům velice zajimavý. Více popsat nemůžu, jelikož jelikož sjem moc PVP bojů nezažil, ale na YouTube určitě najdete spoustu videii.

 

Expení

 

Expit se dá klasicky zabíjením modů a nebo děláním růných úkolů. Expení je zde velice pohodlné a určitě si ho oblíbíte, je dze mnoho mobů od lidských postav až po všelijaké brouky.

Na questech se dá nejrychleji exit, a ještě můžete získat zajímvé odměny ve formě pěkných itemů. Questy nejsou nijak obtižné obvykle se jedná o zabíjení určitých mobů a nebo zasilky jiným NPC, podobné jako v Silkroad.

 

Profese

 

Je zde také pár profesí kterými si můžete buď vydělávat nebo se zabavit. Od kovářství, až povýrobů šperků a vaření lektvarů.

Pro začnutí jakékoliv profese je důležité splnit náležící quest, který je pro každou profesi specifický, poté můžete po vsětě sbírat spousty materiálu, vyrábět věcí lektvary, čí je prodávat.

 

Grafika

 

Po grafické stránce je hra velmi propracované a na pomšřy Lineage 2, a nebo Guild Wars se grafika hry nemá za co stydět. Dokáže zatížit i to nejlepší PC. Velmi propracované prostředí hra dává na jevo v každém zákoutí a není tomy jinak i ve vodě, kde je hladina pokryta různými rostlinami.

 

Doporučené požadavky jsou následující:

 

Operační systém - Windows ME/2000/XP/Vista

CPU - Pentium 4 Processor 2.4Ghz

Paměť - 1Gb or higher
Grafická karta -Geforce4 3D Accelerator, DirectX-9.0c, Support DirecX8.1 or Higher
Potřebné místo - 2.5G disk space
Příslušenství - Mouse and Keyboard
Internetové připojení - Broadband/ADSL/Cable

 

 

(Kliknutím pravého tlačítka a zobrazit obrázek docílíte plné velikosti)

 

 

Video:

 

 

Jak začít hrát ...

Registrace herního účtu .... Zde

Klient ............................. Zde

 

Komentáře(31)