Čekejte prosím
Čekejte, prosím...
Počítačové hry

VŠECHNY ČLÁNKY

Celkem článků: 59
autor: Lukino_ | datum: 23.06.09 | rubrika: Téma
komentáře: 286 | čtenost: ***** | hodnocení: 94% (932 hlasů)
Čtvrtá sezóna nejprestižnější české online Call of Duty soutěže - INTEL Call of Duty 2 ligy - je u konce! Ve všech výkonnostních ligách je dobojováno a známe vítěze. Zajímá vás, jaké byly finálové boje a kdo si odnesl špičkové procesory INTEL? Podrobnosti najdete v článku!
autor: Slamb | datum: 20.12.10 | rubrika: Téma
komentáře: 123 | čtenost: ***** | hodnocení: 94% (686 hlasů)
Druhá sezóne INTEL Call of Duty 4 ligy je u konce a známe vítěze všech jednotlivých lig! Zajímá vás, kdo tentokráte vyhral a odnáší si špičkové procesory INTEL? Čtěte dále!
autor: Bojler | datum: 28.11.08 | rubrika: Téma
komentáře: 724 | čtenost: ***** | hodnocení: 94% (1257 hlasů)
GamePark prošel výraznou změnou. Nyní můžete za svou aktivitu čerpat zajímavé výhody. Také jsme upravili hráčské profily, každý si je může uspořádat dle svého uvážení. Čtěte více!
autor: GamePark | datum: 07.12.11 | rubrika: Téma
komentáře: 55 | čtenost: ***** | hodnocení: 94% (393 hlasů)
Chtěli byste něco pořádného na Vánoce? Co třeba nabušený 27" 3D monitor od ASUSu? Nebo novou grafickou kartu či špičková herní sluchátka? To a spousta dalších cen na vás čeká v naší velké vánoční soutěži!
autor: GamePark | datum: 04.10.11 | rubrika: Téma
komentáře: 56 | čtenost: ***** | hodnocení: 93% (365 hlasů)
Už od konce srpna vychází jedna hra za druhou. Nevíte co hrát dřív a do kterých titulů investovat? Co takhle nějaké aktuální pecky na PC vyhrát v naší soutěži a k nim i zajímavé sběratelské předměty s jejich motivy. Dnes vám přinášíme tři soutěže o PC verze her Driver: San Francisco, Dead Island a Call of Juarez: The Cartel.
autor: GamePark | datum: 29.04.09 | rubrika: Téma
komentáře: 237 | čtenost: ***** | hodnocení: 93% (784 hlasů)
Herní pořad RE-PLAY máte možnost znát z televize Public, nebo z online vysílání. Nyní přichází speciální díl věnovaný největší české hře všech dob - Mafia 2 - a vy máte skvělou možnost shlédnout ho ještě než poběží v TV! A to jen na GameParku!
autor: GamePark | datum: 04.01.13 | rubrika: Téma
komentáře: 101 | čtenost: ***** | hodnocení: 93% (378 hlasů)
Chtěli byste něco pořádného na Vánoce? Co třeba ultimátní grafickou kartu ASUS MATRIX HD 7970, která kraluje na poli grafik? Nebo 3D monitor či špičková herní sluchátka? To a spousta dalších cen na vás čeká v naší velké vánoční soutěži!
autor: kralik2012 | datum: 17.05.14 | rubrika: Téma
komentáře: 10 | čtenost: ***** | hodnocení: 92% (91 hlasů)
Anno, jedna z nejoblíbenějších současných sérií budovatelských strategií, se dočkala svého online zpracování, které si nově můžete zahrát i u nás na GameParku. Jestliže si titul Anno Online máte chuť v budoucnu vyzkoušet, nebojte se a nahlédněte do dnešního článku na to, co všechno může tento kousek zajímavého nabídnout.
autor: f!rSt | datum: 16.04.07 | rubrika: Téma
komentáře: 112 | čtenost: ***** | hodnocení: 92% (506 hlasů)
ZEMBLA CoD liga byla kompletně dohrána minulý týden. Jak dopadly týmy nejen v první lize? Uvnitř článku naleznete vyhlášení vítězů a samozřejmě reporty z finálových zápasů. Zajímá vás, jak to všechno dopadlo a kdo si odnáší hodnotné ceny? Čtěte!
autor: Bojler | datum: 04.02.06 | rubrika: Téma
komentáře: 838 | čtenost: ***** | hodnocení: 92% (745 hlasů)
GamePark je projekt, jehož primárním cílem je poskytnout vám místo pro hraní online her a nabídnout prostor pro soutěžení s kamarády. Byla spuštěna provizorní verze webu, která vám prozatím umožní dostat se ke hrám. Podrobnosti v článku.
autor: Bojler | datum: 31.07.09 | rubrika: Téma
komentáře: 636 | čtenost: ***** | hodnocení: 92% (1333 hlasů)
Znáte karetní hru Poker? Chcete si ji zahrát s kamarády na GameParku a třeba o Gbody? Nebo jen tak, pro zábavu? Nebo jste o pokeru nikdy neslyšeli a chtěli byste se ho naučit? Nyní máte tu možnost! Představujeme GamePark Poker!
autor: BigHeada | datum: 01.09.11 | rubrika: Téma
komentáře: 152 | čtenost: ***** | hodnocení: 92% (558 hlasů)
Přidali jsme Grand Theft Auto: San Andreas na naše servery! Pojďte si hru vyzkoušet, pobavit se, zastřílet si, zajezdit si v autech a na motorkách a zažít hromadu zábavy!
autor: GamePark | datum: 23.05.12 | rubrika: Téma
komentáře: 40 | čtenost: ***** | hodnocení: 92% (264 hlasů)
Chtěli bystem mít ve svém PC jeden z nejrychlejších SSD disků současnosti? Máme pro Vás příležitost! Ve spolupráci se společností Kingston jsme nachystali soutěž o špičkový model Kingston HyperX 3K. Zkuste štěstí a třeba to bude jeden z Vás, kdo bude mít nové superrychlé SSD doma!
autor: Bojler | datum: 25.08.09 | rubrika: Téma
komentáře: 580 | čtenost: ***** | hodnocení: 92% (1239 hlasů)
Znáte karetní hru Poker? Chcete si ji zahrát s kamarády na GameParku a třeba o Gbody? Nebo jen tak, pro zábavu? Nebo jste o pokeru nikdy neslyšeli a chtěli byste se ho naučit? Nyní máte tu možnost! Představujeme GamePark Poker!
autor: GamePark | datum: 11.09.12 | rubrika: Téma
komentáře: 40 | čtenost: ***** | hodnocení: 92% (203 hlasů)
Jako již tradičně, s blížícím se koncem léta pro Vás rozjedeme řadu soutěží a začínáme pěkně zostra - máme pro Vás dva špičkové SSD disky a jednu USB 3.0 flashku od Kingstonu! Podrobnosti v článku.
autor: Bojler | datum: 01.01.07 | rubrika: Téma
komentáře: 168 | čtenost: ***** | hodnocení: 92% (499 hlasů)
Herní portál GamePark je poměrně mladý projekt a má za sebou necelý rok existence. Jaké byly jeho první kroky a jak se v průběhu roku 2006 vyvíjel? Najdete v tomto článku.
autor: Kubiii[CZ]ek | datum: 19.07.14 | rubrika: Téma
komentáře: 29 | čtenost: ***** | hodnocení: 91% (76 hlasů)
Pro všechny blogové nadšence máme připraveno prázdninové soutěžení, ve kterém je možné ukázat svůj literární um, případně se alespoň seberealizovat. Ty nejlepší z Vás odměníme a účastnit se může naprosto každý, takže i ti, kteří se doposud o blogovou sekci příliš nezajímali. Tak pojďme na to!
autor: GamePark | datum: 12.12.14 | rubrika: Téma
komentáře: 7 | čtenost: ***** | hodnocení: 91% (70 hlasů)
Vánoce jsou za dveřmi, pojďte si zkusit štěstí a vyhrát jednu z cen značky HyperX od společnosti Kingston. Hrajeme o špičková sluchátka Cloud a super rychlou flashku!
autor: GamePark | datum: 18.04.12 | rubrika: Téma
komentáře: 23 | čtenost: ***** | hodnocení: 91% (217 hlasů)
Tak co, kdo chce vyhrát jednu z cen v naší nové soutěži? Grafika NVIDIA, profi herní sluchátka ASUS a další super věcičky!
autor: GamePark | datum: 01.06.09 | rubrika: Téma
komentáře: 223 | čtenost: ***** | hodnocení: 90% (950 hlasů)
Chtěli byste pro svůj klan vlastní Call of Duty server? Nebo chcete mít svůj server, který si nastavíte jen a pouze podle sebe a pozvete si tam kamarády? Máme pro vás službu, která vám to umožní! Podrobnosti v článku.

RUBRIKA

Kliknutím zapnete filtr rubrik

IKONKA

Ikonka GP
GamePark.cz
Toplist