Preview

Mafia 2 – bude lepší než GTA 4?

Komentáře(237)
  1. Guest

    nebude lepsi :-)

  2. Guest

    ja uz se tak tesim to ani neni mozny

  3. Guest

    z meho pohledu je nesmysl srovnavat GTA s Mafii..Mafia nabidla skvely pribeh s fantastickou atmosferou, GTA zase absolutni volnost s moznosti vseho.

    Avsak pro me je GTA serie ta "lepsi"..

  4. Aurorabejbe

    ^6^^0La'comme: přesně tak, já se těším na vobě pařby ;)

  5. ->B!nos<-

    Já si mafii užil víc než GTA, takže se těším víc na mafii :-)

  6. Guest

    Gp zacina plodit ovoce :DDD

  7. Guest

    Mafia měla na 100% lepší děj než GTA. Celá hra mě ohodně víc oslovila a myslím že i spoustu hráču. Mafia pro mě zůstává nejlepší hrou co sem kdy hrál. ( Po Warcraftu III Region Of Chaos + Warcraft III Fronzen Throne. )

  8. Rein'

    bude lepší ;)

  9. Guest

    Mafia mela mnohem lepsi pribeh, atmosferu, "charisma". Podle me jsou ty hry pro uplne jiny typ hracu. Btw, Mafia je jedna z tech veci (ne zas tak mnoha), ktere ve me probouzeji vlastenectvi!;)

  10. Guest

    Já si myslím, že Mafia bude lepší, graficky je na tom určitě líp....a jak všichni známe Mafii, je to prostě skvělá česká hra.

  11. tnz

    dobre nekoho bavi behat po meste, krast auta a strilet . Nekho bavi plnit(myslim, ze o hodne zajimavejsi a propracovanejsi) mise, uzivat si atmosferu x)

  12. Guest

    Těšim se na obojí a taky mi přijde nesmysl srovnávat Mafii a GTAčka. Pařim GTA od prvního dílu a přijdou mi supr, ale Mafie mě taky potěšila;)

  13. Guest

    Mam dojem ze Mafije by mohla trumfnout GTA ale jen o malo na GTA me nebavi ze jsem volny zato mafija ma pribeh ale zamozdrejme se tesim na oboje:-D

  14. Guest

    Myslim že Mafia tramfne GTA jak pro koho někoho baví GTA někoho zas Mafia mě teda baví vic Mafia:-D

  15. Guest

    myslím si ze na gtačko nikdy žádna jiná hra tohoto žánru nebude mít gtačko je proste nej v mafii jsou pouze mise a volnost je pomalu nulová a když je tak nudná.
    Tak si myslím že je lepší na 100% gta 4 mafia je sračka ale je to můj názor.

  16. Guest

    mozna bude ale taky sem videl obrazky gta 4 tak nevim

  17. Guest

    Me bavi vic Mafie ale doufam ze biude Česky

  18. rohlick

    Doufám že trumfne GTA 4 jako nic.

  19. Guest

    Mafia nabídla tak strhující příběh, že abych řekl pravdu volnost jsem ani nechtěl. GTA je zase hlavně o volnosti a ploše na které se hra rozkládá. Když se chci do hry pořádně vcítit hraji Mafii a když si chci jen tak zablbnout tak hraji GTA. Ta volnost taky časem omrzí.

  20. Organic.

    já zustanu u Final Fantasy VII kterou mám originálku a emuluji ji z PS 1 na PC :)

  21. Guest

    No na 100% bude lepší mafia a GTA mi pripadala uz od tretiho dilu takova pohadka vsadim se ze veci hratelnost bude mit Mafia 2 teda aspon podle me protoze GTA je uplna blbost myslim tim vcetne san andreas !

  22. Guest

    mafia???ne . gta je vzdy lepsi

  23. Guest

    ja si myslim ze GTA 4 je lepsi nez mafia2 ......muj nazor

  24. Guest

    ani jedno tak mi je to u prdele :D:p

  25. Guest

    Mafie bude lepsi.... stara dobra jednicka ;)))

  26. RBRrallydriver

    mafia bude lepsii, mozna - to se zjisti az obe dve dohraju :)
    kazdopadne fandím Mafii, ze serie GTAček mě nejvice bavila 2,a i teď si ji rád zahraju XD

  27. Guest

    mafia a lepsia nez gta4??? :DD si nerobte srandu

  28. Guest

    mafie 2 bude fak tobrá

  29. Guest

    kazdej ma svuj nazor a kazdyho bavi neco jinyho...taky jak uz nekdo tady psal..je blbost srovnavat mafii s gta...

  30. Guest

    Mafie2 bude bomba! Je lepsi nez GTA4 protoze od GTA3 je to uz skoro to samí jen jiný města a trochu vylepsení mozností.
    Hlavne me sere nerealisticnost gta a hlavne aut( lehce tuknes a hned uz ti od auta litaj kusy...) mafie je proste lepsi. a narozdil od gta po par dnech hraní neprestane bavit. u GTA S.A sem skoncil nekde v pulce protoze me to nebavilo.
    Doufam ze bude v ve dvojce taky multiplair to je jedno z podstatnych vyhod gta...

  31. Guest

    A na Mafii 2 se tesim neuveritelnym zpusobem :)

  32. Guest

    nejlepsim dilem serie byla GTA1, 2ka byla uz takova nicmoc, ale taky zabavila, ale 3ka? boze takovej vyplod hnusu sem jeste nezazil, u GTA4 to vidim stejne a pokud se jedna o Mafii, tak tu nemuzem s GTA srovnavat (mysleno tim, ze Mafia je 100% lepsi nez kterykoli GTAcko), protoze GTA nema vlastne pribeh, resp. je dost chaby, jako kterakoli americka hra, hra bez pribehu je jako hra bez duse, nema hlavu ani patu...

  33. Guest

    Mafie bude určitě lepší než GTA 4...nato že to je česká hra tak je fakt dobrá kam se hrabe GTA San Andreas xD

  34. papi99

    dohral sem GTA san andreas a libil se mi vic pribeh nez v mafii, tak teda moc nevim, muj nazor.
    kazdopadne uvidim az je budu hrat obe protoze jsou zajimavi
    no nic musime si pockat az vyjdou na pc

  35. Guest

    bud totalni propadak nebo revolucni bomba ktera bude 10. lepsi nez GTA 4 , a rozhodne pribeh mafie 1 lepsi nez GTA san andreas atd.

  36. Willi3n

    pro Čechy by měla být vždycky lepší mafie ^^

  37. Guest

    Mafia bude 100 lepsi nez Gta protoze ma fantasticky dej a mise jsou jine-treba dovez-preber-zajist-odvez. najdi-zabij-atd... zatimco gta furt-najdi-zabij najdi-zabij a dej je k nepochopeni vlastne se ani poradne nedozvite o cem ta hra kterou jste hrali vubec byla akorat si zapamatujete jak jste zabili tohodle a tamhletoho.V mafii to bylo uplne jine.Treba mafie 1 i kdyz je to jedna ze starsich her me bavila 100 KRAT DELE NEZ gTA SAN ANDREAS.

  38. Guest

    Po tom co jsem viděl GTA IV v akci si myslim že tohle lepší nebude. Už tim že se to odehrává v mafiánskym prostředí z nějakejch 30. let který je mě osobně nesympatický. Samozdřejmě graficky to asi bude lepší hra.

  39. Guest

    Souhlasim s tim , ye je kravina srovnavat Mafii a GTA , kaydz je o necem jinem , nekoho bavi si jen tak kravit po meste a nekoho zase bavi v zapalu hry delat mise... xD

  40. ,G!z.mo__?

    1 dil me nezklamal , ba naopak potesil 100x vic nez GTA tak je samozrejmost ze se tesim na mafii . A le i na GTA se tesim na volnost , ale nejde srovnavat mafii s gtackem .... takze pro me mafie 70% a GTA 30 %

  41. Guest

    kua to bude lepsi to bude masakr hra fakt se tesim az si to zaparim to nemá konkurenci Mafia2-->>>GOOD!!!!

  42. Guest

    MAfia bude lepší už proto že má narozdíl od GTA děj. GTA je sračka......................

  43. Guest

    Gta je pro mě naprosto tupá hra, dobra tak pro amiky xD :), oproti tomu mě mafia ze svým příběhem a tou atmosférou naprosto dostala...

  44. Lord_Mack

    oproti mafii 2:)

  45. Guest

    Mafiu by měl mit každej kdo hral prvni dil pokud na to ma počitač :D

  46. Guest

    mfie je stgrat lepsi nez nejaka poajebana hra GTA 4 a mafie je pri tom ceska ne nejaka vymislena africanama!!!!

  47. Guest

    myslim ze Mafie bude lepsi, slysel sem ze pry tam bude neco o drogach

  48. Marwe_

    bude to nářez :) super ....:)

  49. Beershock

    Sakrat, ať už to vyjde :)...Na gta4 se těšim na tu volnost. U Mafie 1 mě stašně chytnul příběh, tak doufám, že Mafia 2 nezklame. Jinak Mafia 2 65% GTA4 35% :)
    Čistě můj názor

  50. Guest

    uz len ta atmosfera - som veteran z druhej svetovej vojny ktory prisiel do mesta a zacina na nule,musi sa prepracovat,ziskavat si respet,postupne sa dostavat na vyzsie a vyzsie posty v talianskej mafii.... ......atd.Proste pribehovo a hratelne ma mafia ovela viac oslovila.Ano je pravda ze gta ma velku volnost ale co z toho ked to za tyzden omrzi?Gta 3 ked vysla tak ma fakt za tyzden prestala bavit ale naopak od mafii 1 som sa nemohol odtrhnut.

  51. =Vendeta=

    Taky se zastávám názoru, že srovnávat tyto hry je nesmysl. Každá z her má něco do sebe a tvrzení, že tato hra je lepší než ta druhá není na místě. Možná, že už tu někdo hrál GTA IV, ale nikdo tu nehrál Mafii 2 tak jak můžete tvrdit, že je lepší nebo horší?! Pokud čtete vše kolem Mafie 2, tak zjistíte že oproti předchozímu dílu toho nabízí Mafie 2 mnohem víc. Tohle je typická dětská vlastnost -> jeden řekne, že je to lepší než to druhý a všichni se po něm opičí a přitom o tom vůbec nic nevědí. Můžete psát, že na tohle se těšíte víc než na tohle, ale nemužete hned vynášet verdikt! Já osobně se těším na obě hry, protože každá má něco do sebe a pobaví mě. Musím říct, že GTA IV a Mafie 2 budou dle mého názoru jedny z nejkvalitnějších her dneška.

  52. niemand

    Nejde říct, která hra je lepší. Každýmu vyhovuje něco jinýho. Těm co záleží na příběhu se asi víc bude líbit Mafie, těm co záleží na herních možnostech padne líp GTA IV. Mě osobně se víc líbí GTA IV, protože u her mi fakt moc na příběhu nezáleží (i přesto, že sem znova začal hrát Mafii 1 :D ) Neřikám, že M2 bude na nic, rád si ji zahraju, ale stejně víc času strávim u GTA IV.

  53. Guest

    jen aby nebyly moc velky fronty v obchodech kde to budou mit xD

  54. Guest

    bude lepsi to urcite me se zda ze uz mafia 1 baly lepsi nez vsecky gtacka bavila me teda vic a mafia 2 to nevim jestly to bude lepsi to sem nehral ale podle obrazku soudim ze to vypada lip nez gta4 ale skoda ze si na ni musim jste celekm hodne dlouho pockat :(

  55. Guest

    Mam radeji mafii a gta san andreas lepsi pribeh jak tu nekdo psal asi ne:)
    btw:Pokud vim tak i v mafii2 se budu moct volne pohybovat sice to nebude tak velke ale bude mi to uplne v pohode stacit ^^ hlavne at tam bude MP :)

  56. Guest

    Obě hry mám velice moc rád nejvícc povedený tyhle hry ALE MAFII miluju prostě nelepčí česká hra a fandim spíš mafii prostě good hra gta taky neni špatný ale radči mám mafii tod můj názor,,,,

  57. Guest

    jakou to bude mit grafiku, i kdyby to melo grafiku mafie 1, je mi to volny.
    Nedavno sem dohral Crysis, a ze bych z toho byl nejak nadsenej to urcite rict nemuzu, nejlepsi hry sou cesky napr. Mafie, Vietcong, Flashpoint atd. atd.

  58. Guest

    mafia 2 boze nemuzete rikat nekteri ze mafia 2 je uplna sracka urcite trumfne gta4 a navic ze to delaly cesi to asi ti nekteri debilci nechapou ze oni tam na to maj asi 100x vice lidi takze to nemaj zas tak tezky jako v cechach akorat nejaci ti debilci si rikaj porad svoje

  59. Pernic3k

    neobjevily se někde aspoň předběžný nároky? ty screeny vypadaj mrtě dobře, tak se trošku bojím abych to vůbec rozjel :-(

    jinak pro mě Mafie nejlepší hra co sem hrál, ještě dva týdny po dohrání sem si v hlavě furt přehrával celej příběh, dost mě to vzalo a na dvoječku se mooooooooooc těším.

  60. nodecek..

    a o hodne

  61. Guest

    doufam ze to nebude v anglictine

  62. woken

    Kdyz se podivate na MAFIA II a GTA 4 mafie je vic propracovanejsi na grafice nez GTA ale v GTa se muzete jakkoliv prohanet po meste
    Mafie je zakladana na pribehu ktery si kazdy hrac uzije nevim co ktomu dodat
    MAFIA II 95%
    GTA 4 85%

  63. =Vendeta=

    Taky se zastávám názoru, že srovnávat tyto hry je nesmysl. Každá z her má něco do sebe a tvrzení, že tato hra je lepší než ta druhá není na místě. Možná, že už tu někdo hrál GTA IV, ale nikdo tu nehrál Mafii 2 tak jak můžete tvrdit, že je lepší nebo horší?! Pokud čtete vše kolem Mafie 2, tak zjistíte že oproti předchozímu dílu toho nabízí Mafie 2 mnohem víc. Tohle je typická dětská vlastnost -> jeden řekne, že je to lepší než to druhý a všichni se po něm opičí a přitom o tom vůbec nic nevědí. Můžete psát, že na tohle se těšíte víc než na tohle, ale nemužete hned vynášet verdikt! Já osobně se těším na obě hry, protože každá má něco do sebe a pobaví mě. Musím říct, že GTA IV a Mafie 2 budou dle mého názoru jedny z nejkvalitnějších her dneška.

  64. Kicryd

    Obě budou dobré jak GTA 4 i Mafia 2 ale lépe vypadá Mafia i graficky

  65. niemand

    "mafia 2 boze nemuzete rikat nekteri ze mafia 2 je uplna sracka urcite trumfne gta4 a navic ze to delaly cesi to asi ti nekteri debilci nechapou ze oni tam na to maj asi 100x vice lidi takze to nemaj zas tak tezky jako v cechach akorat nejaci ti debilci si rikaj porad svoje"

    Ale brime - Mafie zatim vyšla jenom 1 a chystá se druhá v pořadí, ale GTAček vyšlo již 9 (počítám i ty na PSP), tak asi proto maj víc lidí víš :D

  66. Guest

    U me vede jasn emafia.Ikdyz vim ze po dohrani budu zase blbnout v gta pac v mafii me zase dojmou pribehem a prece nebudu behat po meste s chlapkme o kterym vim jakej bude zbytek jeho zivota :D Jako v m 1 po dohrani me uz nebavila..(doufam ze nebude na 1 dohrani)

  67. Guest

    goood grafarna schvalne co tobude podporovat doufam ze tu 8000 utahne :D nechci kupovat 8800 GTS jinak mafie nej hra i jednicka me bavila krome ty extremni jizdny
    JInak mafii s GTA hodnotim rozhodne pro mafiii 100%

  68. MeeSha.

    Ja se rozhodne tesim vic na Mafii 2, ale GTA4 rozhodne taky zahraju... jen by me zajimaly HW naroky, abych to rozchodil

  69. Guest

    Tak thle si myslim ze bude mazec:)

  70. Guest

    2 BUDE UPLNĚ JINA NEŽ 1 DIL

  71. MeeSha.

    Myslite ze to rozchodim kdyz mam Pentium 4 3,2GB, 2X1024 ramky a 512mb grafarnu AH2600 PRO?

  72. RBRrallydriver

    hraju jen zavodni hry,ale mafia je vyjimka - to je napul akcni hra a napul auta a tak - doufam ze tam budou zase nejaky dramaticky honicky jak v 1, GTA nema takovi pribeh a tak, MAFIA ma hodne na atmosfeře a tak,tu si koupim i za 1500 Kč, snad mi to ale utahne PC,obrazky sou moc luxusní

  73. Capos

    kdo neskáče není Čech!!!

  74. Aratas

    Též se zastávám názoru, že tyto dvě gamesy nelze srovnávat, kor když ještě nevyšla Mafia 2. GTA i Mafii mám moc rád stejně, ale pokud bych se měl rozhodnout mezi GTA IV a Mafii, volil bych GTA IV. Mafia = skvělý příběh, GTA = velká volnost. Toť můj názor.

  75. Guest

    ty voe vy porad pisete ze mafia 2 bude lepsi nez gta 4 mozna bude ale jenom pro vas,protoze seri gta zna kazdej po celym svete ale mafii jenom my cesi a par cizincu takze to nebude nikdy lepsi nez gta mozna jenom pribehove a graficky a myslim si ze to zase takova bomba nebude .

  76. dawesweet^3`

    _______________________
    ________________
    Jelikož jsem hrál zatím jen GTA4, tak nemuzu posoudit zdali bude Mafia lepší. Jak už tady byli komentáře, tak Mafia měla skvělý příběh a v GTA jste měli větší prostor, Já osobně volim pro Mafii 2

    __________
    _____________________________

  77. MeeSha.

    Ale pochop ze to jestli je hra lepsi nebo ne, nezalezi na tom kolik lidi ji zna...ale musi to posoudit lidi ktery hraly serie GTA a jednicku Mafie, ty rozhodujou co je podle nich lepsi.A co jinyho jeste rozhoduje nez grafika a pribeh??? to je podle me to nejdulezitejsi specifikum ktery se da rovnat...samozrejme jeste hratelnost...ale myslim ze s ni nebude problem. Peace!

  78. Guest

    no to ja chapu ale nechapu jak muze nekdo napsat ze to je uplne uzasna hra to to pozna z 20 obrazku a 1 videa

  79. RamirezbenBezalhal

    Doufám že bude minimálně srovnatelná a už se nemůžu dočkat. I kdyby byla horší tak co nemůže se zadařit pokaždý ne???

  80. Guest

    Verim lidem z 2 k czech ze to bude jeste lepsi jak MAFIA do toho kluciiiii :-)

  81. Guest

    GTA - Mě osobně vůbec nebaví a nikdy bavit nebude!!!!!!!!!!!!!! Mafia je prostě famozní hra která je do posledních detajlů vymakaná! 1 byla naprosto přelomová! Jsem zvědav na 2 ale určitě bude stajně dobrá a myslím si že i lepší!!! GTA ..............



    U mě na plné čáře vyhrává MAFIA!!!!!!!

  82. Guest

    Mafie bude lepší v grafice,příběhu...
    GTA bude lepší v možnosti volby co dělat v obrovským městě
    tak či onak stupidní téma pro volbu hry pařana...budou to MSKR pařby

  83. Guest

    bude rozhodně lepší......až bude někde ve stánku, tak se na ní vrhnu jak dítě na dort

  84. Bartass

    podle mě se Mafie2 nea srovnávat s gta IV mafia bude mit o hodne lepsi grafiku pribeh a vsechno gta serie sice vyhazi kazdy rok nový díl ale kdys se na to podiváte jasně vidíte ze se vzdycky do noveho GTA prida nove mesto par vymozenosti pribeh zacina vzdy stejne a hned to de na trh mafie je na tom uplne jinak zaujala me veta kterou jsem videl na jednom webu konkretne na www.mafia.gamesource.cz u rozhovoru s Danem Vávrou ,,Při naší návštěvě ve studiu 2K Czech bylo jasně vidět, kolik srdce do hry Češi vkládají. Hlavně po technické stránce nás čeká absolutní highlight.´´ takže mafii 2 RulazZz

  85. Guest

    Neříkám to jen pro to, že je to CZ hra, ale pro mě je důležitější příběh, než běhat po městě a střílet negry.
    Už se na mafii II těším jak babka na důchod :)

  86. Guest

    U GTA jsem od jeho úplného začátku, ano je to surpová hra jeho velké plus je volnost, ale trošku sklamání byl vozový park a vlatsnosti vozidel, Kdežto mafie nemá volnost ale prostě když jste jeli tim autem vžili jste se do toho auta, bylo to mnohem realnější

    Příběh? Jednoznačně mafie, prostě suprová atmosféra gangsterského stylo, Mafie měla tayk pár vydařených misí, ale bylo to misa za misí, v mafii byl 1 úkol třeba na 4 mise :) a v každé jste dělaly něco jiného


    GTA: Prostě dobrá odrágovačka máte vlastně upůnou volnost
    Mafie: Super auta a jejich vlastnosti, příběh.

  87. Guest

    myslim si teda ze Mafia 2 bude lepsi nez GTA 4.

  88. Guest

    ze kdyz se najim, tak se mi doplni zdravi ? xD takze kdyz si zlomim nohu, tak to vklidu spravi vyhodny menu u mcdonalda?

  89. Guest

    T.R.E. sračka??...tvůj názor ti neberu a ty mi neber ten můj. A ten zní: Jsi debil !!:-D

  90. niemand

    Nevim co pořád melete o příběhu. Dobře, M1 měla dobrej příběh, ale například zvuková stránka byla katastrofální. Prostě strašný, třeba když jedu tunelem jak je ozvěna, tak ta se mi často ozívá i když jedu mimo tunel, nebo kdekoli ve městě, prostě ozvěna, chvílema když troubim, zvuk klaksonu mi skáče z levejch repro do pravech (s jakymkoli nastavenim 5.1 nebo 2.0), dabing byl ale dobrej. Ale taky, když třeba mluvili v autě, chvílema to mluvilo na levim repro, chvílema na pravym, pak na obou, prostě na nic.

    A jestli jde o příběh, tak mě je vcelku jedno jestli je příběh "Jak sem se stal z taxikáře mafiánem" (Mafia 1) nebo "Zradili mě, pomstím se" (GTA 3) - porovnávám příběhy GTA 3 a M1 protože vyšli ve stejný době.

  91. Janulka.

    jasná volba :) už se těším jak malá :)...ten příběh je na to prostě nejlepší...člověka to do role mafiána vtáhne a nepustí, hra u které se dá sedět opravdu hodně dlouho a nepřestane bavit...no prostě paráda :)

  92. Guest

    Gta me bavilo ale nikdy tak neoslovilo jako Mafia , a Mafia 2 bude naprosta bomba cesi jsou schopni delat omnoho kvalitnejsi hry pookud k tomu maji rozpocet

  93. Tomkiller

    takze GTA 4 a MAFIA sou to dobre hry hraju oboje a az vide GTA 4 NA PC a pak jak vijde MAFIA 2 budu hrat oboje sou to dobre hry jak sem hral trebas GTA Sa bylo to mazec a mafie na svou dobu je taky moc dobre udelana jak graficky tak hratelnosti davam temto hram 100%

  94. Guest

    Na Gta se vyradi pubertaci.... mafii doslova "prozivaj" ti co jim jde o vic nez jen o co nejvetsi kaluze krve na chodnicich...

  95. Sinthorass

    podle mě to nejde srovnávat hrál jsem GTA a jediný co se mi líbyly byly 1čky pak sem to zkoušel ale na dysku dlouho nepobylo ani San Andreas vím že mafia bude vždy lepší

  96. Guest

    No já nevím, bude hra opět česky nadabovaná?? Jestli ne tak to bude dobrá hra ale né tolik s českým dabingem by to opět oslovilo mnohem více lidí.

  97. gejmouvr

    Myslim, ze se to neda srovnavat pokud ste tu hru jeste nehrali :) Ale jako Mafia 1 bude vzdicky nejlepsi :) a i proti cele serii GTAck..

  98. Cpt._Redeemer

    ...

  99. MeeSha.

    NJ to je jasny... ze screenu to tezko jde poznat... ale preci jenom uz z predchozich dilu vim ze Mafia u me bude mit urcite vedsi ocekavani nez GTA... GTAčko jsem hral uz za mlada kdyz vysla jednicka az do San Andreas... a kdyz to porovnam jak me bavila Mafia..tak myslim ze mam rozhodnuto....

  100. MeeSha.

    Jeste se asi neda zjistit ze, jaka bude predbezna optimalni konfigurace na MAFII????

  101. [3NEC]Creatim

    Mafia 4ever

  102. Guest

    gta4 uz sem hral a dost mne to vzalo ale mafie je podle meho este lepsi......na konci mafie 1 sem dokonce aj brecel :)

  103. Guest

    Mafia byla lepší,je lepší a bude lepší!

  104. Guest

    Proč? Protože je česká! :-D A GTA 4 už sháním...

  105. Guest

    GTA je super tak jak je a mafie je taky super tak jak je, netřeba srovnávat protože každá nabízí něco jiného. U mafie je spíž lepši plnit ukolý zasahující do děje a u GTA je lepši si jen tka pobíhat po městě a dělat co se ti chce.

  106. Guest

    Gta 4 je good mas tam vetši volnost a je to na stejno s Mafia 2,ale ono se to neda srovnat protože je to každá jina doba. ale ja mam rád Gta 4 a Mafiji jsou to nejlepší hry dělají dobry lidi

  107. Guest

    pamatuju si GTA 3 revoluční díl do 3D..
    A mafia 1 o trumfla jakoby nic :)
    no a jak všichni víte že v mafii 2 nebude volnost?

    Prostě mafia je lepší propracovanější davájí si na tom pořádně záležet
    jako GTA sou sranda ael to je prostě o tom že třeba chodíš po ulici z rpg a budeš tam střilet do důchodců :D
    prostě GTA je jen o tom že máš furt někoho zabíjet a nci jiného .
    kdež to mafia je uplně o něčem jinčím.

  108. DrSweezy

    tohle je vec opravdu jen kazdeho jedince mafia prome bezkonkurence nelepsi hra na svete jeste k tomu sem rad ze cesi vytvari tak kvalitni hry IS jsou fakt nej: HaD, mafia a vietcong jsou vyborne hry takze se tesim na mafii 2 uplne nejvic ze vsech her GTA jsem prestal hrat po vice city jako muj nazor je ze je to hra co se da dobre hrat jeste po te co dohrajate vsechny mise ale pro me to neni ve skole na sebe nemachrime kdo jak dlouho vydrzel na zivu z 5 hvezdickama za riti nebo kdo nahodil jaky cheat a co vsechno sundal mafia mi nabidla ojedineli pribeh a u posledniho intra sem mel slzy ve vocich:P to ze je mafia tvorena z misi mi spis vyhovuje a volnost nekonecneho zabijeni v GTA mi kompanzuje lineage ale znam spoustu lidi ktery zapnouch v GTA cheaty na 3 hodiny a mlati poldy, armadu... ale ja mezi ne nepatrim
    sry za gramatiku a vsechno co k tomu patri i nepatri...:-)

  109. DrSweezy

    mame podobny nazor

  110. HonZuna

    jednoznačne Mafii 2

  111. niemand

    Jestli bude mít Mafia 2 tak strašnou zvukovou stránku jako Mafia 1, tak mě to nasere i když stejně víc fandim GTA IV

  112. kOOoLmaniuS

    myslite ze bude mit mafia2 nejaky multiplayer?nebo nejaky mod na to?

  113. Dung30n

    nahodou hudba v mafii byla genialni, jeste furt se mi na disku vali soundstrack a rad si to poslechnu

  114. Guest

    Myslim ze kdyz budou obe hry super tak to bude parada aspon bude co dlouho parit. Ted je jaksi krize nic poradneho...

  115. Jendro515

    Sorry že sa pýtam ale nejak som neporozumel čo je v kufri na konci toho videa.
    keby že niekto preloži by som bol vďačný. Vopred dik!!!

  116. niemand

    ale já nemám výčitky k hudbě, soundtrack z mafie mám taky, ale ty různý zvuky atd měly strašný zpracování, třeba ozvěna v tunelu byla ještě přes půl města i když sem v tunelu nejel; když troubim tak chvíli to troubí jenom na pravym repro, chvíli na levym, občas dokonce na všech atd.

  117. K*E*A*N

    Obe hry muze zhodnotit jen hrac,ktery je hral.Urcite jste nehrali ani jednu z nich,ale kacu mate hodne. :P

    V minulosti se mi Mafie libila hlavne kvuli dabingu jinak mam radeji GTA.

  118. Guest

    GTA na Mafiu nemá...mafia je nejlepší hra,co sem kdy hrál,prostě tě ten příběh uplně dostane a to v gta ne

  119. Guest

    :)
    Největší legraci mám z omezenců, co sem do diskuze jenom opisují názory autorů Levelu, Score a jiných herních časopisů :-D lamky :-D (podobná situace, jako když si někdo dovolí tvrdit, že HL2 má oproti D3 příběh...)

  120. <<|IT|>>Morce

    Slintám, slintám, slintám :-) Grafika luxusní, město vypadá taky pěkně propracované, nevíc se těšim na scénky ve kterých se odehrává příběh, jestli bude zase nějaký dobrý dabing, óó... (nemůžu zapomenout na Petra Rychlého, jak daboval toho mafiána :-)

    Až se mi to dostane do ruky asi prožiju počítačový orgasmus xD xD, dělám si prdel :-), ale je to gut a klasika :-)

  121. Guest

    jestly ne, tak si tu hru ani nekoupim, protoze ceskej dabing je v mafii to nejlepsi.

  122. Blue.Shark

    Taky doufam, ze dabing bude. Myslim, ze by se autori pripravili o hezkych par tisic kopii prodanych v cechach. Me se osobne na Mafii 1 nejvic libil pravě dabing - kdyz slysite jak vam nadavaj jak pomalu jedete s autem atd...

    Ale bude to narez :P

    Zdarex

  123. Guest

    Prosím, napište tady, jestli už vyšlo GTA 4 pro PC. Děkuji.

  124. Blue.Shark

    Je fakt, ze GTA je o volnosti a Mafia 2 o pribehu. No a abych tak rekl, uz hoooodne dlouhou dobu jde konkterne mne o pribeh. Ona by se totiz hra s volnosti GTA a nejakym hutnym pribehem delala docela obtizne. Kdyby nebylo nic dopredu dano, tak byste nakonec treba misto zachrany mesta mohli obdelavat pole ;) .

  125. Guest

    Takže: srovnávat GTA a Mafii je nasnadě, ale nazývat tak článek se mi zdá poněkud přitažené za vlasy. Zřejmě tím autor chtěl nalákat více čtenářů.

    Pokud se ale podívám na screenshoty tak musím poznamenat pár věcí:

    1) pokud takhle bude vypadat hra skutečně, to abych začal zase šetřit na nový HW (a to nemám nic šnekoidního, ale na HIGH to asi skutečně pojede málokomu)
    2) náš nový hrdina v Mafii 2 vypadá skoro jako Paulie z jedničky, možná je to náhoda - ale příběh přeci nemusí navazovat na Tommyho potomky ... :-) (z příběhu vyplývá, že Tommy měl pouze dcerku)
    3) automobily na screenech mají všechny SPZku AAAAAAAAAA - pokud mám mít pocit dokonalosti, pak bych těch značek udělal tak 10 a dal náhodné měnění na vozidlech co ve hře budou jezdit, pokud budou mít všechny pouze áčka, trošku mi to zkazí reálnost
    4) na screenech je vidět, že se ve hře jezdí vpravo ... možná se pletu, ale nejezdilo se tou dobou náhodou vlevo? ... pokud ne, určitě by nebylo od věci stvořit taky hru, kde by se vlevo jezdilo - určitě zajímavé zpestření

    A jinak - samozřejmě se těším jak malej. Mafia mě naprosto uchvátila, zejména český dabing a výborný příběh zasazený do stylového prostředí, prozatím jsem lepší hru nehrál (a pozor, to jsem vylký příznivec zmiňovaného GTA a ještě daleko více Half-Life ... jenže CZ dabing nemá ani jedna hra, kdo ví jak by to bylo, kdyby Mafia byla anglicky a GTA a HL česky ;-) )

  126. Blue.Shark

    Ja bych rekl, ze uz vyslo. Kdyz se podivas treba na youtube, tak tam je kupa ingame videi, takze...asi jo :)

  127. Guest

    No abych řekl pravdu se mi zda že kdybychom zkombinovaly všechny prvky gta a mafie tak by to byla teprve ta nejůžasnější hra !!

  128. Guest

    GTA 4 se neda vubec srovnavat s Mafii 2 a to jeste predtim nez Mafie vyjde.. uz ted ma mrte fanousku a GTA 4 je hovno.. ani sice v Mafii musis plnit mise, ale po splneni se vam otevira Volna jizda a mate tam volnost skoro stejnou jako v GTA, akorad ze tam nemuzete vykradat obchody, chodit na jidlo apod., ale tady nejde o to jakou tam ma kdo volnost, ale o hru jako takovou a v tom Mafie vyhrava na cele care.. proste GTA 4 at si hrajou lamy.. Mafii 2 at hrajou poradni hraci co jsou verni kvalitnim ceskym hram!!!

  129. ^2|^9Easy^1'^9Comp.^3&^5Winters

    jestli chceš hru,kde se jezdí w lewo,tk si kup The Geteway..xD mafia jednoznačně příběhowě wítězí.. gta swojí ohromnou škálou možností.Jak už zde zaznělo,nelze srownáwat dwě odlišné hry..samozřejmně na prwní pohled podobné,ae w jádru totálně rozdílné.. :)

  130. Guest

    Mě osobně GTA nikdy nezaujalo. Příběh byl naprosto primitivní a ta volnost mě docela rychle omrzela. Každopádně se těšim víc na mafii protože ... je to prostě Mafie. ^^

  131. Guest

    MAFIA2 rlz. <------

  132. Guest

    ale Mafia, mnam....se tesim moc (skoro jak na prvni sex, mozna vic) :D

  133. Guest

    Ja mam Mafii nejradsi ze vsech her je proste nej....... a doufam ze mi 2 bude stiat grafika:D

  134. Guest

    Vic jak prvni sex jo? Tak jako Mafii mam rad, ale zas tak ne :D

  135. Guest

    Serie Mafia je o 100% lepsi nez serie GTA (Auta,Příběh proste vše). I Mafia 1 je mnohonasobne krat lepsí než GTA SA. A co potom Mafia 2. Mafia 2 je prostě BOMBA !!!!! Kam se hrabou GTAčka.
    Ja davam 10 z 10 Mafii.

  136. Beershock

    Na youtube jsou videa jen z PS3 a Xboxu 360!!

  137. Guest

    By měl milovat Mafii...ganja je dar. PEACE

  138. extracoolboy

    OWNZ

  139. Guest

    ale urcite se na ni tesim. bude mit vubec multak? jestli ne, tak na gta nema ani nahodou ,)

  140. Guest

    Ja myslim ze tam maj mrtvolu :-))))

  141. Janneek1

    Ja si myslim ze mafia bude samozřejmě lepší nez GTA4 ale zase tet grafika u GTA4 bude o ničem jiném než GTA SA ale ja mafi 1 dohral myslim ze 8kát a příběch je velmi dorý...zato GTA SA jsem nedohral ani jednou vzdycky nekam jsem se dostal a pak furt používal jen cheaty zkrátka mafie bude o pět lepší si myslim já.... uvidíme :- )

  142. Guest

    nechápu jak někdo může říct že si myslí že GTA IV je lepší jak Mafie II když ani eště nevyšla, fakt idioti.

    jinak gta SA nebo vice city pro mě byl lepší jak mafie I, ale až na to že jsou to městský akce tak jsou to odlišný hry. v gta jde vždycky o hratelnost a o volnost, v mafii jde o příběh a o atmosféru.

  143. Guest

    hm..GTA 4 je podle me lepsi..hral jsem Mafii asi 20 minut a malem jsem utoho usnul..radeji jsem sel hrat GTA:Vice City pak san Anreas...to jsem se od C nehnul a Mafii 2 se netesim..ani ji nebudu instalovat:-D a uz to ze je to cesky(vse co je ceske nepodporuju(ikdyz jsem bohuzel cech)Takza na fafii seru..nebo u toho zase budu usinat jako u 1!!:-P tot muj nazor!!:-)

  144. Guest

    Jako správný vlastenec se těšim na Mafii 2 jako malé dítě :) a samozřejmě je zde mnoho dalších faktorů. Zatím tyto dvě hry srovnat nelze, ale když srovnám GTA SA/VC s M1, tak i po těch letech si myslím, že M1 měla mnohem lepší AI, lepší hratelnost i možnosti.

    Víte, směju se nad tím -- Mafie = příběh, GTA = možnosti. V podstatě mafie má stejné a ne-li vyšší možnosti než opěvované GTA. Jediný problém asi byl, že v GTA jste měli vše bez hranic ;)

    Nová Mafie bude pecka (věřme našincům, že se jim to opět povede), nepohrdnu ani GTA, i když za nějakého gaya se mi hrát nechce, ale co se týče nejlepší hry (a i kdyby nebyla) - mám už teď jasno.

  145. Guest

    Co se týče dabingu, tak snad budu muset kontaktovat Petra Rychlého, aby se přihlásil 2K o dabing. Lepší dabing jsem ještě u hry nikdy neslyšel (konkrétně briefing u Salieriho v té misi po Sáře -> zpráskání huligans). ani Marek Vašut nebyl špatný, ale jak je tam Pert Rychlý, nic nemá šanci

  146. Pernic3k

    heh, tu misi sem asi před hodinou hrál a musím souhlasit Peťa si tam dobře zanadává :D

    a niemand: že ti to jednou hrálo v levým a jindy zas v pravým repru nebude chyba ve hře, ale někde mezi počítačem a židlí =)

  147. niemand

    neboj já nejsem hluchej na jedno ucho, já se dokážu naklonit a takhle mi to dělá i na jinech pc než jenom na tom mym, ani reinstal nepomoh ani rozdílný nastavení zvuku nepomohlo, tak chyba asi bude mezi monitorem a židlí, jenže ne u mě doma ale v Ilus. Softworks

  148. Guest

    Mafie mela uplne dokonaly pribeh, ktery na sebe navazoval....fakt uzasne propracovane!!!.......narozdil gta (vsechny dily) mely pribeh velice nudny...temer pokazde to same....takze proto rikam ze Mafie 1 je lepsi jak secky dily GTA takze i 2 bude lepsi nez GTA....prsoste MAFIE the BEST!!!!

  149. Guest

    GTA je o dos lepsi než Mafiaprotoze tam mate volnost a husty zbrane auta

  150. Guest

    PROSTE GTA JE NEJLEPSI A MAFIA JE TAKY DOBRA
    ┏━━━━━━━┓ 
    ┏┫  | |  ┣┓  ┏┓ 
    ┗┫━━ ┃ ━━┣┛  ┣┫ 
     ┃ ━━━━━ ┃ ┏┳┫┣┳┓ 
     ┗━━┳━┳━━┛ ┃    ┃ FUCK
    ━━━━┃ ┃    ┗━┳┳━┛ 
    ━━━━┃ ┗━━━━━━┛┃ 
    ━━━━┃ ┏━━━

  151. Guest

    RTAk se dívám tay na ty socky coopěvujou GTA. Víte kdyby mělo grafiku jak GTA 3 tak si to nikdo nekoupí jenže u Mafie je to jiný :) Tam nezáleží na vizualnéí stránce jinak grafika se mě v GTA moc nelíbý nevím proč ale zdá se mi taková ... divná no jo amíci :). Osobně mě nebaví jít po ulici ukrást auto a zbírat lidi z přechodu a sem tam někoho sejmout nebo zmlátit to je nuda. Nevím co tu melete že GTA má voklnost Mafie ne zatím sem se nikde nedočetl že by mafe neměla mít volnost jak GTA. Právěže naopak podle toho co jsem četl že tam mají být obchody s oblečení, jídlem atp. usuzuji že MAfia 2 volnost mít bude .) HAUGH fandím mafi GTA u mě na hadru vydrželo nejdýl 3 dny a to byla jednička když sem nebyl doma :P

  152. Guest

    ja si myslím že Mafie oba dili sou lepsi jak vsechny Gtačka ja uš se těším na 2

  153. Guest

    ja sem hral vsechny GTA as na 4 ale rozjezdove MAFIE vs GTA je lepší mafie mnela hned na zacatku vo proti GTa lepší grafiku

  154. ^3SGT.^1=]^9Tornados^1[=^3Prochy

    hrál jsem gta4 a moc me teda nenadchla je to takove o nicem zato mafie to je teprve poradna parba krasny strhujici dej krasna grafika a ovladatelnost proste krasa a hlavne sem vlastenec takze bych pral mafii aby trumfla gta4 i kdyz to asi diky rozloze ceska a ameriky neni mozne:D

  155. Guest

    OK...jestli se chce někdo jen tak vyblbnout, zastřílet si a krást auta, je pro něj GTA jak stvořený, ale pařit to dýl jak 3 dni mi příde jako mrdání časem a utápění se v nějakým falešnym světě v podobě nabušenýho idiota...děj je tu nulovej. Ale Mafia...to je příběh za všechny prachy a herně je to prostě sqělý...MAFIA forever...nej hra pod sluncem...(no možná s COD 1...)

  156. Guest

    To sem zvědavej kolik to bude mít hw požadavky

  157. Guest

    Mafia 2 bude mnohem lepší, GTA 4 bude zas uplne to same jako ostatní její díly, ovšem v Mafii2 bude takových vychytávek, že až vyjde tak se fakt poserete, jsem jeji velkýfanoušek a přečetl jsem si o ni hodně,již zmiňovaná volnost v gta bude i v mafii2 a mnohem víc

  158. hadl

    mafia 2 bude lepší rozhodně, bude mít podle mě lepší grafiku, protože jí vydají až na konci roku 2008, takže by měla být lepší a i mít vynikající příběh.
    Koukněte se na moje stránky o Mafii a Mafii II: www.review.wz.cz

  159. Guest

    ti co tu tvrdili, že GTA má nedejbože lepší příběh než Mafie, tak přesně těch se ptám: "má GTAčko více než 700 stránek scénáře? Ne? Tak pomlčte, jelikož Mafie 2 má!"

    jinak to že GTA IV je zase stejné jako předchozí, se dalo čekat. Ta hra už to víc nedotáhne, max po grafické stránce, jelikož příběh to nikdy nemělo žádný a těch možností si moc dovolit přidat nemůžou, aby se jim to nezbortilo.

  160. Guest

    Mafia nemá šanci.Když porovnám hry sice ilegálně hraný, ale pst...tak mafia je silnej konkurent na gta,ale nemá šanci gta předběhnout.Hratelnost v Mafia stojí za prd.Příběh dobrej.Ale prostě na GTA4 NEMAAAAA:

  161. Guest

    To že je MAFIA vydaná později než GTA IV neznamená že bude mít lepší grafiku:-DDD..Těd vydávaj Hru OFF ROAD od Ford Racing a ta je mnohem novejší než mafia a grafika je na hovno:-DDD

  162. Guest

    mafie bude lepsi nez gta sem si jisty na 100% to se vsadim ČEST

  163. Guest

    Mafia je nejlepšíííííííííííííííííííííííí

  164. Guest

    Jestli bude lepší než GTA to už je podle mě jasné!!! Ale doufám že bude český dabing jako v jedničce jinak to bude stát za p***!!! Ale věřím že Mafie II bude nástupcem GTA

  165. Hugo_zly_muz

    Gta je ale zas strašná arkáda... Nelíbí se mi tam řízení aut... zbraní můžete mít nekonečno... a U mafie se mi líbilo když přebijete ztratíte munici co ve zbrani byla to je hodně dobrý...

  166. peti...

    Podle mně je lepší Mafie. GTA sice dá trošku víc volnosti ale Mafie bude mít "doufám" lepší příběh a navíc perfektní český dabing takže - MAFIE je LEPŠÍ

  167. Guest

    Imho doufám, že dvojka bude mít takové řidiče jako jednička... když jsem si zkoušel autoškolácký testy a neměl jsem na compu žádný trenažer, tak jsen používal Mafii :D

    Když jsem to samé zkoušel na GTAčku, ani se neptejte, jak to dopadlo

  168. Guest

    Mafia je nejlepší a bude vždy nejlepší-jedničku si rád zahraju i teď protože je fakt super.A navíc když vyšlo GTA 3 atd.. ,tak Mafie měla daleko lepší grafiku a to má i teď.

  169. Tukohlav

    GTA je GTA a Mafia je Mafia... Každopádně, oba jsou to super hity.

  170. Guest

    Jděte doprdele s GTA to je tupá hra pro americký deti, inteligentnější češi hrajou mafii. Celá Mafia 1 je lepší než vsechny ty teplárenský GTAcka, kde akorát tak kradete jak gangstři auta a střílíte policajty s IQ na bodu mrazu. na 6 hvezdickach uz pak teda vojáčky na bodu mrazu. no nic vykecal sem se. mejte se pekne

  171. Guest

    Mafie je hra ktera se hodne hracum z celeho sveta dostala pod kuzi a uz od dohrani hry chcou dalsi dil <aspon podle me>a i kdyz to trva tak dlouho tak to vubec nevadi protoze se jednicka da hrat porad...aspon bude dvojka o to propracovanejsi <doufam xD> co se tyce gta tak me osobne vubec nebavi a nebavilo hrat to od zacatku pac je to o nicem a celkove i kdyz ma hra tolik moznosti tak jsou celkem nevychytany <sry pokud jsem tim urazil zaryte GTAackare> takze radim kdo chcete byt drsnak tak podle vzoru Mafie xD klidne mi naserte na hlavu stejne to cist nebudu xD :-P HF pri hrani sracek typu gta <taky to nekdy hraju xD>

  172. Guest

    tak tak...

    Furt se hádáme o tom, jestli bylo lepší GTA:SA a nebo Mafia 1. Ale jestli bude lepší GTAčko IV lepší než Mafie 2 ukáže čas.

  173. Guest

    ja se tesim na obe kurna at uz to je

  174. Darke

    Mafii muzou povazovat za lepsi nez GTA pouze arogantni narodne smyslejici cechacci. Vsak je to nase, jsme nejlepsi, NE! Ubohost... Mafia je prebytecna hra na hernim poli.

  175. Darke

    dobra grafika? Skvela grafika? Jsem si poradne prohled obrazky a nemoh jsem se nezasmat... kde vydite tu dobrou grafiku? Zkuste si odmyslet textury nachvili, kdyt ty modely vypadaji jak by vypadly co do poctu poly z GTA:SA...

  176. Guest

    Sice mafia je ceska hra ale zapomeli jste ze americani se na tom taky podileli? Neni vam trochu divny ze se tam mluvi anglicky a ne cesky :D?

    A potom ze my maly decka sme takovy... bla bla ... keci keci... : mno prosme jsme takovy vam to muze bejt u prdele detkove kdys vam to tak vadi tak to nectete :D

  177. Guest

    mafie je fakt lepsi nez gta ja to vim si ce semto es te nehral ale us mi stacilo videt obrasky a us sem vedel ze bude lepsi nez gta jo MAFIEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEE!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

  178. Guest

    nvm co je to za keci ale v mafii je volnosz a navic lepsi pribeh gta blitky grafika a sracka pribeh MAFIA JE A BUDE VZDICKY LEPSI NEZ NAKI GTA >:))

  179. Guest

    Nic se nehrabe na Mafii a GTA už vůbec ne jedíná hra která se vyrovná Mafii ja Stargate worlds

  180. Guest

    vzdicky diz nekod zapnul gta sa tak my bylo na bliti s grafiky ale u mafie i kdyz uz byla starsi sem se vzdicky rad podival :)

  181. Gro-G

    Dohral jsem GTA 3, GTA VC a GTA SA.. svym zpusobem to dokaze nejak chytit, ale stereotypnejsi hru jsem opravdu jeste nepotkal.. ve finale vam stejne nezbude nic jinyho nez jak debil chodit po ulici, vrazdit lidi a krast auta = naramna zabava (tak na 5 minut). Tudiz Mafia je No.1 :)

  182. Guest

    no mafia ma supr pribeh a atmosferu a gta volnost je to sice z gangsterskeho prostredi ale kazda hra je v jine dobe a je o necem jinem

  183. Guest

    Už jsem hrál GTA všechny verze kromě 4 a ani jedna mě nebavila když jsem viděl film tak jsem si řek že to bude mít něco do sebe.Ale myslím si že to bude stejná trapárna jako ostatní díly,ale mafie je o něčem jiným.Jednička byla prostě super dohrál jsem ji asi 10 a pořád mě baví už se nemohu dočkat až mi si koupím Mafii 2.

  184. Guest

    ahoj MAFIA 2 uš vyšla

  185. Guest

    cože? :D fake? :D

  186. Guest

    GTA je sracka ktera ma dej na vyliz prdel a mafia ma lepsi dej tak te pic

  187. Guest

    To asi nevim , ja říkám že jsi ji chcu koupit ale namám prachy!!!

  188. Guest

    ja radsi zuzstanu u gta 4
    ┏━━━━━━━┓ 
    ┏┫  | |  ┣┓  ┏┓ 
    ┗┫━━ ┃ ━━┣┛  ┣┫ 
     ┃ ━━━━━ ┃ ┏┳┫┣┳┓ 
     ┗━━┳━┳━━┛ ┃    ┃ 
    ━━━━┃ ┃    ┗━┳┳━┛ 
    ━━━━┃ ┗━━━━━━┛┃ 
    ━━━━┃ ┏━━━

  189. ^4Fatality^2741

    mafie 2 bude o hodne lepsi nes GTA 4

  190. Guest

    ilusion softworks uz neni ceska firma takze jake vlastenectvi??mozna pokud by byla rec o mafii 1 ale ne 2

  191. Guest

    To sice není, ale co já vím, tak na tom dělají Češi. A to je ten důvod "vlastenectví" k Mafii 2

  192. JihadJoe

    podle mne se to moc nedá srovnávat gta je komixovější hra s větším spádem a mafia je oproti tomu hra založená na ultrarealističnosti a atmosfeře starší doby

  193. davooooo

    Myslim ze jednoznacne bude lepsi Mafia. Ten pribeh bude jiste bozi.... V GTA je sice volnost ale ten pribeh tu volnost trumfne :D

  194. __sXe__

    Ako to môžte zrovnávať??!!
    Mafia=pekná grafika,lepší príbeh
    GTA4=volnosť pohybu,velké množstvo vecí čo môžte robiť...
    Pochopte že na mafii môžete iba jazdiť,strielať ludí a to je všetko...Síce má lepší dej a grafiku ale predsa..Stále dookola by ma nebavilo chodiť na aute a streliť po dákom človekovy a zase to isté a to isté...v GTA4 máš tiež fajn príbeh ale o niečo horší a horšiu grafiku,ale máte tam volnosť!!!Jazdiť na lodi,vrtulník,autá,motorky,môžete jesť,prezliekať sa,sexovať :D a minihry a vela dalších možností....Pre mna bude po graficke a dejovej stránke lepšia mafia..Ale pre volnosť a možnosti hry GTA4 ;) ....Zato že ste češy nemusíte nadávať amíkom...Ani ja vám nenadávam zato že ste češy :)

  195. Guest

    To video je skvely, to s ti prdnutim, fakt jsem se zasmal. A jak tak koukam zase nebudou motorky a to me fakt mrzi, prece v 40.letech uz jezdili, jinak to bude asi dokonala hra.

  196. Guest

    nekdo tady chtel preklad ty posledni scenky, tady jsem se pokusil:

    Oh, co je to za smrad? Edie, ty sis prdl ?
    Ale ne, to musi byt Fankie Pots.
    Ten debil ti prdi v aute?
    Ne on....on je v kufru.
    Co?
    "otevreni kufru"
    Oh, pane boze....:-))

  197. Guest

    mám dojem, že je tam:
    "Edie, you puke?"
    což by mělo být spíše zvracel ;)

  198. ^^33Evo9

    Když si vemete co získáte z gta nic akorát budete masově vraždit lidi a rabovat a o čem ta hra po tom je.Akorat z ty hry zblbnete.Za to v mafii se můžete podívat jak to vypadalo v mafiánskym období a určitě nevemete bazooku a nevyvraždíte půlku města prostě mafie je reálná.GTA je výmysl amerických vývojářů copak v americe po sobě střílí lidé bazookami.....

  199. Guest

    Hra by měla být navržená tak, aby si z ní hráč něco odnesl. Proč má Vice City větší hodnocení než SA? Vždyť přece v SA bylo 10x více možností, 5x větší území... ale chybělo tomu něc čemu se říká atmosféra. Proto i o 2 roky starší Vice City s horší grafikou a horšími možnostmi stéle drtí SA ve všech ohledech.

    To samé je Mafia vs GTA. Z Mafie si člověk odnese pocit atmosféry a začne o Mafii přemýšlet jako by to byla snad i realita. Po letech vyvolává mnohem větší nostalgii než GTA. Dalo by se i říct, že ve mě jedinou nostalgii z GTAček vyvolává Vice City, ale na Mafii to nemá a dlouho mít nebude. A pokud je GTA IV zase bez silného příběhu, je jasné, kdo bude na herním poli pánem.

    Chtěl jsem tím říci, že jestli je ta hra dobrá, špatná nebo excelentní návisí z 70% na atmosféře(zahrňme sem i příběh) a z 30% na zbytku, jelikož dobrá hra ve Vás vyvolává nostalgii, špatná opravdu ne.

  200. Guest

    myslim,ze tady neni co resit....GTA je arkadova hricka s umelou grafikou na blbnuti treba par hodin,lae s mafii se to neda vubec srovnavat,,,Profesionalne umelecky,pribeh,dej,atmosfera a vkusna stylova grafika...Je videt,ze mafii delali vzdelani,inteligentni olide o se do toho dokazali vzit...vytvarny a umelecky dojem je v mafii proste nenahraditelny....GTA je masovy projekt kde 200 zamestancu dostalo nejakou cast prace a pomalu ani nevedeli o cos e jedna....

  201. Guest

    děte s tim do prdele!! XD

  202. Guest

    bude lepsi(hurty)

  203. Guest

    Nevím, možná jsem až moc naivní, ale klidně bych se vsadil, že i prodejnost nové Mafie předčí GTA 4... nevím proč, ale z Mafie sálá něco navíc...

  204. Guest

    Dlouho sem se tesil na ovou mafii bude to pecka..jesli bude multiplayer bude nej :D ale to asi ne ale i tak je to podle me 2. nej hra 1.CoD4 MoW
    2.MAFIA 2
    3.Gta 4

  205. Guest

    nenavazuje to na jednicku a chce to pozadavky ako prase!

  206. cpl.Goodman

    No já si osobně myslím že mafia byla lepší je lepší a bude lepší než GTA 4.... Podle mě je GTA uplna blbost Mafia má pořadný děj a GTA je jenom hra kde si mužete zastřelit pár lidí a ostříhat vlasy nic víc....A MAFIA JE PROSTĚ GOOD A MAFIA 2 BUDE NEJ HRA ROKU 2008 SI MYSLIM JÁ !!!

  207. ^9M^7aver^1!^7ck

    Bude lepsi to je jasny

  208. Guest

    Že bude Mafia lepsi nez GTA IV

  209. amim

    Mafia the best!!!!!!!!!

  210. Guest

    Myslím si že GTA IV. ja vrchol všeho jak v oblasti grafiky nebo hratelnost ale mafie česká klasika no ja zkusím obě a potom se uvidí, která hra mě vice zaujme!!

  211. Guest

    myslim ze gta4 by mohla bejt lepsi, ale mafie je klasika takze spise mafie:)

  212. AyCaramba!

    Ja si myslim ze je to tak 50-50 protoze obe hry sou velice kvalitni a maji svoji skupinu hracu.

  213. Guest

    vy ........,nejlepší je prostě Mafie....Vždycky sem hrál všechny GTAčka,ted sem hral mafii a je to nejlepší....Ten příběh a všechno....Zdeeer...

  214. Guest

    Ja osobne si myslím ,že o mafi viem trosku viac než obyčajný hráč čo si to zahral raz dvakrát a uznal ,že tato hra ma niečo do seba. Ja som mafiu prešiel viac ako 170 krát a všimol som si viac než len prekvapujúcu grafiku na jej dobu spolu s poctivo prepracovanými detailmi, skvelý príbeh či hrateľnosť. Všimol som napríklad aj to že v Mafi bolo obsiahnutých viac prvkov ktoré sa v každej hre nevyskytujú a už určite nie v takom počte a v tej dobe. Napríklad sa tam dali misie prejsť odlišne. Napríklad ste Morela mohli zabiť pri odlete lietadlom alebo zhodiť ho v aute z mosta. Síce sa nedalo chodiť do obchodov ale rozbúrané auto vyzeralo dôveryhodnejšie ako napríklad aj v san andreas. polícia reagovala presne ako normálna. v san andres tomu tak nieje autom môžete takmer lietať a nič. búračka ich nezaujíma. Bol tam aj tachometer a to doteraz nieje zabehaný trend u takýchto hier pritom mne sa to veľmi páčilo. graficky u mňa prekonáva san andreas a aj príbehom. A myslím že sa všetci zhodneme vtom ze mafia patri k majstrovským dielam. Ja osobne tvrdim že je to naj hra ktorá kedy vyšla ale to je môj názor a nikto sa s nim nemusí stotožniť. Preto si dovolím odhadovať že mafia2 bude aspoň tak skvela ak nie lepši ako mafia. Myslím, že nikto by si nedovolil hodiť nejakú blbosť pod názov ktorý toľko pre mnohých hráčov znamená. A tak odhadujem, že sa všetci mame fakt načo tešiť a, že svet zas uvidí, že na českých vydavateľov sa nemôžu hrabať lebo im znovu zhodia hrebienok a latku nastavia veľmi vysoko.

  215. Guest

    mafia to je luxus

  216. Guest

    Už se nemůžu dočkat na mafii 2

  217. Guest

    Těšim se xD

  218. Guest

    ja si myslim ze bude lepsi mafie ma 100 lepsi pribeh nez vsechny gta taky se vic tesim na mafii ale taky vyzkousim gta

  219. Grafic

    podle mne je lepsi gta 4 :D treba proto ze sem oboje hral:D tak to vim:p

  220. Guest

    mafia 2 na 100 procent

  221. Guest

    podle mého názoru je mafia2 dobrá hra ale GTA4 nepřekoná

  222. Guest

    Uz se nemuzu dockat az to vyjde nejdriv rekly ze vyjde tet na jare a ono nic prej az na podzim, ale doufam ze nebude lepsi nez je GTA IV.https://www.gamepark.cz/img/smile/cry.gif

  223. Guest

    Mafia 2 bude podle mě mnohým z nás vyrážet dech až ji budeme hrát :D moc se na ni těšim, jak malej kluk... nemůžu to vydržet :D

  224. Guest

    Mafia 2 bude nej... a nevíte někdo jaký to bude mít nároky ??? budu totiž asi muset poštelovat kompa :D

  225. Guest

    Podle mího názoru je MAFIA ta nejlepší hra co sem kdy hrál.Ale samozřejmně,každý má svůj názor.

  226. Guest

    Bude lepší než gta 4

  227. Guest

    kdyz porovnam grafiku mafie 2 a grafiku gta 4 nebo i zivot ve meste tak se muze jit cely gta 4 zahrabat

  228. Guest

    Mafia 1 je suprová hra, na 2 se moc těšim a myslim si že určitě bude lepší než GTA 4...

  229. AXiSS.

    bude ASPOŇ pro mě lepší.. GTA IV sem měl projetých 9% a totálně už nudilo =oP pro mě jasnou volbou MAFIA 2

  230. Qvixi

    tak na drojku sae velice tesim :-) doufam ze vyjde jeste letos

  231. Guest

    gta IV je nestabylní shit Mafia 2 ho da na celý čaře !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! a to je můj názor

  232. parkourista

    Výdělek peněz na internetu snadno a rychle.
    Konečně jsem po měsíci pochopil jak vydělat na internetu peníze (zdá se že je to složité ,ale ve skutečnosti je to velice jednoduché ,protože vám ze vším pomůžu.)
    O firmě
    Bux.to je britská firma, která se zabývá internetovou reklamou. A v tomto odvětví je největší. Firmy jí platí za to že jim zvyšuje návštěvnost webových stránek. Ptáte se proč? Čím vyšší návštěvnost stránek, tím větší zviditelnění a přední příčky ve vyhledávačích. Když se nad tím zamyslíte je to chytře vymyšleno.
    Jak to funguje?
    Jak už jsem psal celé je to o reklamě. Proto za každé kliknutí na stránky oněch firem dostáváte peníze a to 0,01$ za klik. Na těchto stránkách musíte setrvat 30 vteřin (je to hlídáno odpočtem). Během této doby se můžete třeba dívat na jiné stránky prostě cokoliv. Odkazy se aktualizují tak 2x denně. To znamená, že budete klikat chvilku ráno a večer. Nezabere Vám to více než 5 minut. Ale z tohoto klikání sami pro sebe moc nevyděláte. V prvé řadě jde o to vydělat prvních 17 dolarů na nákup 15-ti nově přihlášených klikačů, kteří budou vydělávat na Vás a nebo si sehnat klikače tak ,jak to dělám právě teď já . Za každé kliknutí na stránku dostanete to samé jako Váš zakoupený/nalezený klikač. To znamená, že najednou Vám budou peníze naskakovat 15x rychleji. Počet zakoupených klikačů není omezen. Viděl jsem statistiky výplat některých borců a ti si měsíčně přišli třeba na 3000$. Podle kurzu k 10.9.09 to vychází na 54 000kč. Tím samozřejmě nechci říct, že budete mít hned takovou výplatu. Ale řekněme si upřímně i čtvrtina z této částky je dobrá, co říkáte?
    Návod: (nejlepší ,když budete podle jednotlivých bodů číst a hned při tom účet zakládat.)
    1. Nejdříve si založte e-mailovou adresu.(Pokud už máte nemusíte zakládat stačí přejít k bodu 3.) ale samozřejmě můžete mít e-mail kdekoliv. Např.na www.seznam.cz (něco@seznam.cz)
    2. Zde podle zadaných názvů vyplňte. Opište kód z obrázku a zaškrtněte políčko, že souhlasíte s podmínkami. A dejte založit účet.
    3. E-mail založen máte. Teď založíme bezplatné konto, na které Vám budou chodit peníze. Klikněte sem na https://www.alertpay.com/ Nahoře zvolíte „Sign Up“.
    4. Zde zadáte tyto údaje: Choose your country - zadáte zemi odkud pocházíte. A zaškrtnete políčko Personal Starter o kousek níž na stránce zmáčknete „next“.
    5. Zde vyplníte požadované údaje.
    • Křestní jméno
    • Příjmení
    . Adresu
    • Město
    • Region
    • Poštovní směrovací číslo
    . Občanství
    • Telefon Domů (nutný zadat nemusí být pravdivý)
    . Work Phone - telefon do práce (není potřeba zadávat)
    . Mobile Phone- Mobilní telefon (nutno zadat může i nemusí být pravdivý)
    . Occupation- zaměstnání
    . Datum narození- POZOR! většinou se vám tam vyskytne chyba když dáte next tak dejte D. narození znovu a zase next pak už by to mnělo fungovat
    6. Tady zadejte ten email ,který jste si před chvílí založíli př:(Alia@seznam.cz)zvolte si heslo a potvrďte opsáním hesla. Pak Transaction Pin nějaký si vymyslete jen proto kdybyste jsi chtěli vybírat peníze kartou Zvolte si nějakou kontrolní otázku a odpověď. Opište kód a zaškrtněte políčko. Zmáčkněte register.
    7. Přijde Vám na zadaný mail zpráva a v ní odkaz na ten klikněte a v nově otevřené stránce zadejte heslo a popřípadě i svůj mail. Tím potvrdíte zřízení bezplatného účtu.
    8. Přejděte na stránku www.bux.to (můžete i pomocí tohoto odkazu). Vlevo nahoře stiskněte register.
    9. Vyplňte registraci :
    • Přihlašovací jméno
    • Heslo
    • Potvrzení hesla
    • Emailová adresa
    • Potvrzení emailu
    • Mail ,který jste zadali na www.alertpay.com
    • Země
    • Pak napíšete prosím moje přihlašovací jméno: Barbora54(PŘEČÍST- jsem kluk ale pracuje za mně mamka. Prosím napište do Referrer Barbora54 nemusíte se bát budete moct vydělávat úplně normálně jenom mně budete přivydělávat peníze za Vaše kliknuti na odkazy ale vám se nic neubere Prosím vás o to je to jen maličkost za to co jsem vám sem dal za nabídku na vydělání peněz.Děkuji

    . A zaškrtněte políčko: I Accept the Terms of Service
    • Opíšete kód ,pozor na velká a malá písmena a dejte register.
    10. Asi Vám příjde zase potvrzovací e-mail. Poté se můžete přes log in přihlásit. Peníze začnete vydělávat tím, že kliknete na Surf Ads a každý šedý odkaz kliknete. Poté počkejte 30 vteřin dokud se nahoře vlevo neobjeví zelená fajfka. To znamená, že se Vám připočítali peníze. Obnovte stránku a odkaz by se měl proškrtnout. Vaše vydělané peníze uvidíte v kolonce My Stats. Přeji Vám hodně štěstí a hodně vydělaných peněz.
    Pokud by jste si z něčím nevěděly rady kdykoli napište na můj E-mail LukasBeranek@seznam.cz odepíšu do 24 hodin pokud nebudu delší dobu pryč např. dovolená atd.

  233. Guest

    mafia 1 byla DOBRÁ ALE DVOJCE SE URČITĚ NEVYROVNÁ a GTA4 už vůbec ne

  234. Guest

    ja osobne si nislim ze to bude nbo je dobra hra ale na gta iv to proste nema

  235. Guest

    Mafie 2 je hodne dobra hra!! doporucuji!!

  236. Guest

    skoda jenom ze je tak kratka zhral bych si tam ete aspon 10 misi

  237. Zmijedovata

    Jsem dohral dokonce. A slusna hra.!!!

Copyright © 2018 Allstar Group s.r.o