Téma

Hrajeme, ale proč?

Komentáře(16)
  1. Johny303

    mi neskutečným způsobem pomáhá od stresu. Navíc, říkám si, že je pořád lepší den či noc propařit na kompu, než se bez přestávky ožírat a nebo fetovat, jako spousta mých vrstevníků. ;-)

  2. Arm0r!_Deep_Depression

    No. Vystihnuto vcelku dobře. Proč utrácet peníze za nějaký Fet nebo alkohol, který ničí zdraví mnohem víc než hraní u PC ... Navíc dají se dělat i užitečnější věci u PC, než jen hrát.

  3. Guest

    Já hraji,protože mě to baví a ve většině her se přiučím leda jaké nové anglické slovo a procvičuji se i tak když třeba něco hraji.
    A přesně jak říkáte,raději budu doma u PC než abych si vožral držku támhle někde v klubu a bál se jestli mi náhodou nákej sráč nenalije nějakou sračku do pití.
    A určitě budu raději u PC než abych fetoval,to fakt nikdy!

  4. __sXe__

    Som nemal problém s dejepisom na škole. a nie len s dejepisom, ale mnohé hry mi pomohli aj v škole.
    Vďaka hrám som dostal oveľa väčšiu fantáziu.
    Hry pre mňa znamenajú menšie odobratie môjho vnútorného ja do imaginárneho sveta v ktorom sa môžem hrať na hrdinu, dobrodinca alebo zločinca.
    Pri hraní hier u mňa opadáva stres, hnev a mnoho ďalších ľudských faktorov.

    Hry nemajú zlý vplyv na ľudí, isto, treba brať hranie PC hier ako zábavku, prípadne ako koníček, no netreba to prehánať, prípadne si tie hry pripúšťať k duši, pretože sa to môže stať aj Vašim osudom.

  5. >TwEeTy<.

    Fet a chlast zbytečnost,mám rodinu takže hraju rád ale 6 dni v práci 2 dny doma od pc je maximálně ztuhla krční páteř,bolest očí

  6. downer666

    Také bych chtěl mít 8 dní v týdnu... :-P

  7. Snipp

    Třeba nemluvil o týdnu :)

  8. >TwEeTy<.

    Nepřetržitej provoz čily 6 dni práce a 2 dny je volno střidají na tři směny tet máme ranní do stredy pak dem v pátek na noční zase 6 dni pak volno 2 dny a zas odpolední pořád se to točí dokola

  9. ^5M^9ugiwara

    Taky si rád na PC zahraji (jsem na něm skoro pul dne) ale rozhodně když mám na výběr mezi hospodou a PC tak vyhrává hospoda(pokecám s kamošema které jinak moc nevídám když každý pracuje a malinko se provětrám)

  10. Cheddar

    Docela dobre sem si pocetl a v dost vecech ma pravdu. I ja si rad zahraju ne denne, ale kvuli praci a praci na baraku a pritelkyni to zvladam max 2h a nekdy ani ne v kuse. Nevidim na tom nic spatneho jako zpusob jak na chvili zapomenout na starosti kolem i kdyz o nich vim i pri hrani, ale vim, ze ted mam klid. I tak kdyz se naskytne moznost a parta, tak je lepsi nekam zajit, posedet a o vsem pokecat jak bylo receno vyse.Je to uplne stejnej ventil a zalezi na tom kdo jakej uprednostni. Treba sejit se s kamosema 4x tydne kdyz mam ranni nebo nocni to nejde :D

  11. *!Geronimo!*

    Spíš to vypadá že ten co to psal neměl co dělat a tak se dal na filozofii proč ne,ale přečet sem to do půlky a mám dost TWL tos nemusel psát to každej ví ´=D a navíc mě tyhle otázky netrápěj život bez smyslu je můj smysl života takže za největší ztrátu času považuju čtení článku a psaní tohodle kydu nazdar paka ´=D

  12. L.T.Sm(@)sh

    Autor si v podstatě odpověděl sám.

    "V dnešní uspěchané době, kde nás honí spousta termínů a povinností není zase tak jednoduché pořádně relaxovat. A právě tady nastupují hry, jenž nabízí snadný útěk naší mysli do jiné reality. Můžeme se stát středověkým rytířem, drakem, kouzelníkem a vlastně čímkoliv, kým jsme si vždy přáli být. Ve stejné chvíli zároveň unikneme (myšlenkově, nikoliv věcně) všemu, co zkrátka musíme a nechceme vykonat."

  13. mrtwak

    Proč hrajeme? Nebaví nás po práci čučet na telku, tak raději jdeme rozkřupat pár hlav. Chtěli jsme si po dlouhé době zahrát HQ v COD 4 tady na gameparku a zjistili jsme, že tu zdechla smečka psů. Nevíme, proč sem ještě vůbec lezeme, asi setrvačnost, či co.

  14. fcvp1911

    dne kdybych si já sám nepoložil stejnou otázku. Dr. John Zoidberg

  15. ^^55Spy^^22ware

    hrani je super :) ani v 60 neprestanu :DD

  16. enj

    Lol a WoW na prvních místech? Hamba českým hráčům :D

Copyright © 2018 Allstar Group s.r.o