První dojmy

Dota 2

Komentáře(41)
  1. Ter{}rizt.

    ale league of legens vypadá lépe

  2. Tahak

    Dota 2 má taky něco do sebe ale jde o to co si člověk zahraje jako první, já např. jako LoLkař jsem v Dotě neudělal skoro ani prd, takže Dota byla pro mě osobně docela zklamání, lae jsou i tací lidé kterým se to líbí víc než LoLko.

  3. FiX_

    nezačínejte LoL vs DotA flame T-T

  4. Cmucych

    Nabízím 10x Dota2 Invite

  5. ten_co_byval_best

    pokud chcete srovnávat dotu, tak ji můžete srovnávat jen a pouze s dotou.... žádný kopie jako lol prostě nemají šanci...

    dota má takovej anti-friendly enviroment pro novacky, ze lolkari se proste muzou jit zahrabat...

    zkusenosti jsou tu videt vice nez kde jinde

    kazdej hero ma antihera- carry jako trax je mozne vyradit z cele hry, staci par gangu na zacatku.... je to team play, jestli mate team nahovno jste v prdeli i vy

  6. gumid

    Protoze cist cely tenhle clanek je absolutni ztrata casu. Omylani dokola furt nesmyslnych a zbytecnych informaci, ktere nikoho nezajimaji.

    Psani recenci se stalo slohovou zvatlaninou. Humus.

  7. Rajjum

    Jo dota je dota

  8. matu

    "Má Dota 2 šanci zařadit se k dalším hrám, kvůli nimž se konají milionové turnaje v elektronickém sportu?"

    Nechapu tuto otazku. Uz se uskutecnili dva turnaje s celkovymi prize money 1 800 000$ kazdy a letos tomu nebude jinak

  9. Hyppocrites

    Když se napojím do hry, beru svýho fav z DoTA1 Clinkze a půl týmu dělá to co já ....

  10. ten_co_byval_best

    tak nemáš hrát ap ale sd nebo rd nebo ar

  11. Dejl

    Kdyby měl někdo zájem, stejně jako Cmucych nabízim asi 16 kopií. Stačí mi sem poslat zprávu s e-mailem.

  12. nejjohny

    kdyby nekdo poslal invite do hry tak nejjohny@centrum.cz diks

  13. _Player_

    Bohužel nemohu pochopit, jak autor může autor něco podobného vypustit z úst...

    Vzpomenete-li si však na Warcraft III, jistě vás napadne, že pokud by zde nedošlo ke zlepšení po stránce grafické, bylo by to téměř k pláči.

    Z grafické stránky novodobých podobných her se mi dělá jen špatně... jako kdybychom se vrátili o X (možná i desítku) let zpět...

  14. Ridis.

    HoN BEST

  15. ^1reSetak

    zacinal jsem u 1 na garene a nez jsem se nejak zaucil tak uz jsem mel pres 20 lvl coz je hodne dlouha doba, LoLko je pro deti uz jen skrz ten duvod jak je to primitvni narozdil od Doty nastesti ve dvojce si uz nemusite pamatovat slozeni itemu coz je velky plus zvlaste pro zacinajici creepy a kdesi jsem slysel ze v LoLku se snad neda ani deniedovat coz by bylo ubohe :X

  16. kvothe.

    Můj subjektivní názor je takový, že by se tyhle hry neměli nikdy srovnávat - jak tu již někdo psal. Začínal jsem na Dotě 1, aby tu někdo nepsal, že když to neumím, pomlouvám dotu....Hrál jsem ji cca 6 let, měl jsme za sebou velkou řadu cw i offline akcí, po tom, co vyšla dota2, jsem hned dostal invite a hrál už jen dvojku, ale po cca 3 měsících mě to prostě už nebavilo tak jako jednička - i když neměla tak vychytanou grafiku....Pak se jednoho dne stavil kámoš, že hraje pár let lolko a ať to zkusím....Ten komentář a názor , že je LoLko pro děti, že to může hrát každej a jak je to strašně easy bez deny atd je naprosto stupidní a nevyzráli a je vidět, že tento člověk tuhle hru nikdy nehrál "na úrovni"...u LoLka jsem zůstal, hraji ho cca 1,5 roku a stále mě více překvapuje co všechno nevím, stále jsou nový hrdinové, itemy, talenty, runy atd. je to více komplexnější a celkově záživnější...suma sumarum - neporovnávejte tyhle hry :)....

  17. ten_co_byval_best

    takže suma sumárum ( dota 2 je dota v novem kabate, a vychytanymi bugy + intuitivnejsi ovladani)


    hral jsi tedy dotu 6 let + dotu 2 od doby co vyšla..... cca 6,5 roku ? neni divu ze te ta hra uz nemohla nicim prekvapit ! po 6 letech ani nemohla !!!!!


    use your brain before you write anything

  18. Jezis_Nazaretsky

    Uz zpocatku co vysla Dota 2 sem si myslel ze to bude pecka a trhak v tomto zamereni .. ale opak je pravdou , hratelnost je strasna .. oproti LoL , kde se vam postava po prikazu ihned pohne je Dota 2 nocni murou a tak musite planovat kroky mnohem drive ... dale tam neni Smart Cast ... to znamena, ze muzu davat kouzla na mouseover (znamy prevazne z WoW).

    Jedine plus je v Grafice , ktera je az moc prehnana ale na jednoduchou grafiku LoL ma hodne navrch a system itemu taky neni spatny..

  19. BuB@k_IS_BaCk

    Kdyby mi někdo poslal invite tak pitbike150@seznam.cz

  20. suRface<3

    Dota stara klasika.. LOL zkopirovane data lehci hrani .. proste pro same nuly co vubec nevi kde je scena! takze DOTA<3

  21. >>>Pingui<<<

    Zas jeden kterej neví co píše... Vůbec nevíš o čem LoLko je.. Kdyby si hrál rankedy popřípadě team rankedy pochopíš...
    Dota je o čekání a na dlouho = nuda

  22. ChaoSborn

    Ak ma niekto este invite tak ma potesi. Dik

  23. rohlik*

    Pokud mate zajem, tak mi sem napiste mi bud ucet na Steamu ci vas email do zprav. Tesim se, az vas ve hre potkam ;-)

  24. sběratel...

    pokud by měl někdo zájem, tak mám aktuálně 18 pozvánek do hry, tak pokud někdo bude mít zájem ať napíše pm přímo zde

  25. ^2Gaga^2

    asi bych si ju koupil zaujal me tento clanek

  26. Zulkin*

    tak konecne neco noveho od w3 dota

  27. Killer1992

    kdo chce poslat pozvanku tak pište na mail tomasik92@seznam.cz


    váš mail či steam účet:-)

  28. ZPM

    Hral jsem Dotu a byl jsem testerem dvojky úplně od začátku... Tohle už nemá z DOTOU co společnýho... teda kromě názvu a mapy , která je přesnou kopii z W3... Hrál jsem z kámošem 1v1. On si vzal nejlepšího chara jakého má. Já jsem si vzal random a bez ruzných uprav. Mezi jaho učtem a mim je 17 lvl rozdíl. Já jsem během 10 minut mu likvidoval hlavní věž. Tohle je totalní propadák.... jako bonus má naprosto noob system v item shopu.... Podstatou doty není hlavně lajnování , ale skládání itemů. To je toco dělalo vždy DOTU DOTOU. At se jedná o LoLko nebo První díl... Stačí, aby se ten co kupuje item zdržel na respu dýl a situace na lajně se z mění... To je právě to zábavné... DOTA 2 TOTAL USELESS!!!

  29. FL4y

    No kvůli tomuhle chytrákoj sem si založil tady profil abych ho mohl ocenit cenou pro nejdebilnější komentář :D takže blahopřeju :D Jo máš pravdu, tvůj kámoš proti kterýmu si hrál 1v1 je propadák. Píšeš tu jako by si věděl o čem mluvíš, ale ty si úplně mimo. Tak tady nepiš co je podstatou doty, když o tom víš úplný hovno! Tady píšeš že podstatou hry je nakupování předmětů a hned potom zmíníš Lolko, kde je nakupování předmětů ta nejjednodušší věc, tak mi řekni, že ty nejsi mentálně postiženej :D

  30. Organic.

    Je jasný že LOL děti tu budou brečet, dostává mě když se někdo takovej připojí do hry a pak:

    Brečí že mu to samo nekouzlí, že LAST hit se dělá mnohem složiteji (V lol mají všichni stejnej attack time, v dotě každej hero zaútočí po jiný době).

    Brečí že mu enemy team deniduje creepy což v LOL nejde.

    Brečí že DOTA 2 je na dlouho a bez teamu se nezahraje, taky je proboha dělaná na progaming a ne na pub jako LOL.

    A nejlepší je když začne brečet že v DOTA 2 neexistuje forfeit vote ale musí spolíhat na to že mu leftnou všichni ze hry aby se nepočítaly negativní statistiky.


    Jednoduše LOL je to co je ta zkratka k smíchu hříčka pro děti, DOTA vyžaduje trpělivost, skill a nastudovat si každýho hera a jeho game style kterej se mnohdy nedá příliš upravit (existují vyjímky).



  31. prazmen

    ZPM : Co to tady říkáte za blbosti?Všechno co jste nepsal nemá hlavu ani patu,nevím o tom že by se dostávali bonusy za to že máte větší level :D.Ta hra mi přijde v pořádku,navíc je to pořád open beta.A obrázek o tom že někoho zničíte,není o tom jak má super hrdinu ale jak umíte hrát,jak creepujete,zabíjíte a všechno od toho se odvíjí.Takže naprostá blbost.

    Dota mě baví,líbí se mi a doporučil bych jí ostatním.Rozhodně se mi líbí víc než lolko :)

  32. Narcius

    hral sem to spatne zoptimalizovany fighty lagujou je to takovy neplynuly zmateny lolko je lepsi v hratelnosti a to o dost...

  33. Panini14

    Už mě otravují ty Doty na steamu.

  34. BABOSH

    Koukám. že meleš sr**ky a vůbec o tom nic nevíš.

  35. Michall22

    http://www.erlink.cz/klik/UmdUcAdk

  36. Paraple

    Tak tu mame zase jednou klasicky flame dota vs. lolko!

    Ja na lolko docela dlouhou dobu nadaval, ze je to moc jednoduche - pro mene zkusene hrace, atd atd.. Hral jsem dotu 1 po dlouhe roky, nasledne jsem presel na HoN.

    Tesne predtim nez vysla dota 2, me kamarad donutil zahrat si s nim par her lolka. U teto hry jsem nasledne skoncil - paradoxne mi lolko pripomina (znovu)hratelnosti a atmosferou dotu 1 vice nez samotna dota 2.

    Lide, co nadavaji, ze lolko je pro deti me zkratka uz nevytrhnout, protoze jsem kdysi tvrdil to same, ale uz jsem si stihl udelat lepsi, objektivnejsi nazor.

    V Dote 2 je neskutecny delay v ovladani postavy (smartcast vem cert, i kdyz jsem si ho v loku neskutecne zamiloval) a obecne u te hry nemam takovou chut dat si dalsi a dalsi hru (podobnou chut jakou ve me kdysi vzbuzovala DOTA 1 a jakou ve me vzbuzuje momentalne lolko.

    Lolko zkratka nabizi cistsi a sviznejsi gameplay - ano, neni tam deny creepu, ale o to vice se muzete soustredit na pokeovani nepritele atd. - jestli si myslite, ze je to bez denyu nuda, tak jste vedle jak ta jedle a cumeli byste, jak se vam s vasim "skillem z doty 2" nekteri zkuseni lolkari vysmejou :).

    To samozrejme nemluvim o systemu ranked hrani, herni customizace v podobe masteries, run atd., ktera v lolku vybizi k velmi zabavnemu progressu. To je vec, kterou dota 2 bohuzel postrada (blbej item skin k postave me vazne nevytrhne).

  37. >The<Crash

    neni to spatna hra, ale podle me je lepsi loL

  38. enj

    Bože co to je za nic neříkající článek? První dojmy? Žádné. Jen nějaké tlachání okolo. Měl vůbec autor Dotu zapnutou, že by nezasvěcencům prozradil trochu více?

  39. enj

    Pokládá si několikrát otázku, zda se dota 2 zařadí mezi ostatní hry na profi úrovni (esport).
    LOL, trochu by to chtělo pohledat po internetu... Dota 2 už tam dávno je.. Valve pořádalo v létě už druhý ročník jeho turnaje The International s prizepoolem 1,6 milionu dolarů (první tým vyhrál celý milion)!!! Plus mnoho dalších soutěží běžících po celý rok (EMS, Star Ladder, Defence, a mnoho dalších) s velkými prize pooly.

  40. Aglar

    pro mne dota 2 dost kvalitní hra, hraji i LoL a nechápu lidi kteří hrajou jednu hru a nadávají na druhou.. obě hry mají svoje klady i zápory a obě hry "dělají" lidé, kteří stáli za vznikem doty 1 z warcraftu 3..

  41. grinit159

    no vypada zajmave stahnu a pak dam vedet vic

Copyright © 2018 Allstar Group s.r.o