World of tomorrow-Návrat Bedaie

Druhý díl smyšlené povídky o M.E.......PS - pravopis podprůměrný :) a taky se povídka skládá z spíš přímích řečí takže jestli by to někomu vadilo tak se omlouvám...PS2 - fanoušek sci-fi určitě poslední větu pochopí :)

 

Seděl jsem na židli a truchlil nad tím že už nikdy neuvidím své přátele a rodinu. Někdo přišel. Otočil jsem se a viděl mladíka jak veze na vozíku hlavu ve sklenici pod kterou jsou iniciály "Bojler". "Hej zelenáči, pojd za mnou,provedu tě tady" oslovil mě. Tak jsem ho následoval. Šli jsme bílými,prostornými chodbami, prostě jako nějaký záběr vnitřku budovy ze Star Wars. "Ted´vstupujeme do herní sekce,tady studujeme hry F.P., aby sme jsme je pak mohli nějak použít proti nim" řekl Bojler. Byly tam hry jako T.F.2,U.T 2007 atd. Potom jsem kousek od nás slyšel něco jako řev miminek. "A co je tohle" ukázal jsem na sekci kde na židlích u počítačů seděli mimina a pořád bulili, "To je sekce CoD2, admini s ní měli hodně starostí a proto například Slamb zemřel ve 42 letech, pukly mu oči", "Pukly mu oči?" , "Né kecám, krvácel do mozku" s úsměvem odpověděl Bojler.

 

Jak jsme hovořili tak jsme došli až k řídícímu centru. Přišli,nebo spíš dojelo ke mě spousty s GP, známých hlav, "Mocný Bojlere jsi si jistý že tohle je on" promluvila hlava Kundivouse,"Ano,jsem si tím plně jistý", "Ale nemusí to být on, vzdyt tady je plno lidí kteří by to mohli být" promluvil Malinka, Je to on vzdyt´je s minulosti,ví toho o F.P. hodně", "Dobře takže je to on, ted´ho musíme připravit na akci" řekl Kundivous,"Já se toho ujmu" řekl s povzdechem Krusty. "Jste normální copak nevzpomínáte co se stalo Slambovi?" začal Sigma, "To,sem ted´netahej Sigmo,hochu bež za Krustym" řekl přísným tonem Bojler, "Co to melete,kdo že to jsem?" ptal jsem se, "Vyvolený hochu,ty seš vyvolený".

 

 

Zatím na základně F.P. :

 

Na základnu právě přilítá lod´. Kolem stoji desítky Free playerů v řadě. Dveře se otvírají s hlasitým "psssst".

Z dveří vychází černě oděná postava a klidným krokem postupující ke stejně oděné postavě.

"Lorde Waste" , " Ano můj mistře ? ".........

 

 

 

To be continued...

 

 

 

Komentáře(12)