Mount & Blade Napoleon Wars

DLC k Mount & Blade Warband

Mount and Blade Napoleon Wars nás už z názvu přenáší z Calradrie ze země zotročovatelů, banditů, svalnatých hor co vládly fralcím do doby nažehlených uniform, pušek a šavlí. V napoleon wars se nacházíme mezi 17 až 19 stoletím. Tyto roky jsou známe svým rozvojem zbraní a to převážně Mušketami nebo šavlí. Tato hra je zaměřena spíše na Multiplayer a to tím že se na jeden server může připojit až 250 hráčů. V napoleon wars je úžasná novinka a tím jsou speciální jednotky. Ty obsahují tři druhy: Engeener, Vůdce, nebo nabiječ děla.

Za engineera můžete stavět zákopy, pytlové hradby, záterasy pro koně nebo Dinamit který lze použít k dobývání pevnosti. Pak je tu střelmistr z děla, ten má zaúkol ovládat okolní děla či houfnice. A na konec vůdce. Každá mapa má svou historii a každá bitva měla vůdce, v MBNW můžete hrát i za samotného Napoleona který je vyzbrojen dobovím dalekohledem a šavlí. Další novinka jsou trubadůři, bubeníci i scotští dudáci! 

To jsou vojáci ozbrojení šavlí a hudebním nástrojem na kterej můžete hrát 7-9 skladeb který dodá ten doboví šmrnc.Ve hře je možnost hrát za 45 jiných jedenotek a 5 různých velmocí. Je k mání kolem 7-9 map, 3 módů bitev. Tato hra je jedna z nejlepších Realtime RPG jak hratelností tak i grafickým spracovánim. Další výborný dodatek k Mount and Blade Warband je Pw4_beta, ale to už je k příští recenzi. Takže doufejme že Tale Worlds se bude lepšit a lepšit!

Komentáře(1)