airsoft

airsoft je hra na vojaky z replikama zbraní na kuličky

                                                        airsoft                                                  


                          

"airsoft"je vlastně hra na vojáky s velice věrohorými replikami zbraní,plynových a elektrických které stříli dávkou nebo také snopečky,které stříli asi jako nejlepší zbraň,elektrika.Nejdená se o známější paintball,střílí se plastovými kuličkami o průměru 6mm.  

 

"elektrika":má dostřel asi 45-50metrů,je různě upgradovaná,od silnější pružiny až po přesnou hlaveň.Její pohon je zajištěn elektromotorkem,který je napájen akumulátorem a nabíjí se přibližně 10hodin.

Tyto zbraně mají výhodu používaní vysokokapacitních zásobníku tzv.točáků.Dále mohou střílet dávkou.Ceny se pohybují okolo 3000-15000Kč.Tyto zbraně mají nastavytelný HOP-UP systém.

 

 

"plynovky":mají dostřel přiblžně jako elektriky,je na nich upgradovatelný ´jen málo částí,jen vnitřní kovové díli.její pohon je stlačený plyn,který se plní do zásobníku.Zbraně jsou poloautomatické ,ale najdou se zbraně s automatickým režimem střelby.Zásobník je také velkokapacitní ale není to točák je to zásobník trčicí t rukojeti ven.Ceny 2000-6000 Kč.

 

 

 

"manuálky":to jsou také airsoftové zbraně které se musí po jednom střelené zase natáhnout aby mohla zase vystřelit,dostřel je asi 15-35metrů.Zásobníky mají danou kapacitu a nedají se měnit.Nemají regulováný HOP-UP.Ceny se pohybují okolo 850-1800Kč jenom snipy a pušky mají jinou cenu a maji regulovaný HOP-UP.

 

 

"Styli hry":Her můžeme hrát pád druhů jako Capture the flag(boj o vlajku),dva tými si určí vlajku a musí zárověn uchranit vlastní vlajku a sebrat vlajku soupeřů.

 

 

"Team match":hraje se na vybití jednoho nebo druhého týmu.

 

 

"Humburger hill":určí se obrana a určí se kopec a oobrana musí uchránit ten kopec před soupeři.

 

 

"Mapový airsoft":se určí pole o rozloze 1X1 km.Jeden tým určí vlajku a druhý tým se zakempuje.Hra může trvat i celý den dokut se nenajde vlajka jednoho týmu           

Komentáře(9)