Kick za skilly - smutná realita GP CoD 2

Někdy opravdu zírám, co jsou schopni si někteří hráči vymyslet a dneska už moje trpělivost vypršela.. aneb lamy, táhněte!

Stává se Vám někdy, že jste zabiti hráčem sotva vyběhnete zpoza rohu? Určitě se to každému už někdy stalo.. Někdy holt protivník slyší Váš běh a ve vhodnou chvíli vystřelí.. a pic ho. I já už jsem takhle několikrát "zařval" a protože se snažím pozorně poslouchat pohyb nepřátelských hráčů, často tímhle způsobem taky někoho zabiju.. prostě jsem připravenej na to, že mi tam někdo vběhne :)


Nj, ale jak už tady bývá zvykem, vždy se ve hře objeví nějaká lama. A co následuje? Sprška nadávek, obviňování kvůli používání WH nebo se rovnou dovíte jaký jste zasr**** zku***** cheater. A protože každá lamka, která hraje CoD 2 zrovna pár dní je přece lepší než spousta hráčů hrajících dlouho a fér, okamžitě jste kopnuti.. Nesmysl? Kdepak, každodenní realita.


Rád bych tímto vyzval všechny lamky, lamy i lamery, ať kua drží zobák když neumí hrát, v lepším případě pokud se o cheatera skutečně jedná, dívejte se na jeho hru ve spect. modu a nahrajte si video.. Zabít někoho, když jste připraveni že Vám vběhne před čumák je naprosto jednoduché, žádný WH na to opravdu potřeba není.. aspoň pro lidi, kteří používají mozek. A že se to stane třikrát po sobě? Mno.. zkuste např. změnit trasu.. ono když lezete pořád na jedno místo, tak se nedivte že tam pokaždý chcípnete!!


PS: ale víc než pět takovejch killů.. to už je podežřelý ;)  killcam rlz

xD 13.10.2007 

Komentáře(56)