Den D společenstva GP premium

Přišel Den D, nad pomyslným GP se rozhostilo ticho, roztáhly se mračna, vysvitlo slunko. GP opanuje klid a pohoda, zdálo by se. Ano přišel den kdy byly spuštěny premium účty, programátoři a redakce okusují propisky a sledují statistiky objednávek, hráči spekulují o tom k čemu to bude...

V tomto blogu bych rád narazil na ty to účty, ale ne zcela v duchu rozebírání toho k čemu to je a jestli to za to stojí.

Na GP se pohybuji nějakou dobu, nějaký ten měsíc tu i adminuji a moderuji blogy. Někteří mne zatracují jiní stojí se mnou.

Co já si vlastně myslím o GP premium?

Jeslti chcete slyšet jednoznačnou otázku zda se vám vyplatí koupit si GP premium, zklamu vás, říkám NE. Premium účet totiž podle mne není záležitost toho aby jste zaplatili něco a za to dostali spoustu věcí. Je to něco více, nepaušalizujme tuto platbu na prosté kupčení se stránkami kódu, skinů, dat.

V tomto případě se jedná o něco více, o komunitu, o komunitu hráčů, kteří se tu pohybují a teď zapomeňme na to že jsou tu ti "zlí admini a ti svatí hráči a to odporné vedení které nic neřeší". Nyní jsme jedna obrovská komunita, masa lidí která má před sebou na výběr, stát se členem užšího svazku lidí, kteří tím že si koupí premium podporují běh GP. Sami jistě víte, že provoz takového to portálu je značně nákladný, jako mozajka vystavěný systém který je nutno opečovávat, starat se o něj. Dalo by se to přirovnat k rostoucímu dítěti. Roste roste, vy jste u toho a můžete mít radost z toho jak roste, jste totiž strůjci toho jak se vyvyjí, ovšem i to dítě potřebuje investici.

To samé je GP, relativně mladý portál který roste, je starší, zkušenější, lepší a v tuto chvíli nastává vaše chvíle. Koupí premium účtu se stáváte součástí GP, příspěvek slouží k investováni do našeho premiového GP mazlíka. Stáváte se částí GP a o tom si myslím je hlavní smysl premia, stát se součásti, stát se stavebním prvkem organismu, patřit do komunity lidí kterým jde o to pomoci a mít dobrý pocit že udělali něco dobrého a míti radost z toho jak jejich dítě roste.

Proto jsem neváhal a hned si premium opatřil a vy kteří chcete být jako já, patřit do sorty lidí kterým nejde o to jen něco dostat, ale také jednou dát a mít radost z toho ž ei jejich součást pluje komunitou GP, jeděte do toho, přidejte se k GP premium komunitě a mějte radost jak se dílo daří.

Premium není koupě, premium je styl. A neberte to jako frazi, nic moc za to nedostanete, ale presto to udelat a o tom to je.

S pozdravem KunDivous,

komenty uvítám, co vy si myslíte?

Komentáře(162)