Rey Mysterio Alias (Oscar Gutierrez)

Rey Mysterio Alias (Oscar Gutierrez)

Oscar Gutierrez aliaz Rey Mysterio

 

 

 

Oscar Gutierrez alias Rey mysteriose se narodil 11 prosince 1974 v San diegu je národnosti mexičan.. Váží asi 80 kilogramů a měří 166 cm.. Začal s wrestlingem v roce 1989 když mu bylo 15let..Tento wrestler používá i jiné přezdívky například jako Super Nino, Colibri, Rey Mysterio Jr...

 

Rey Mysterio získal tyto tituly : WWE Tag team Champion 4x,, Cruiserweight Champion 5x WCW Tag Team Champion 3x,WWE Cruiserweight Champion 3x, WCW Cruiserweight Tag team Champion 1x,Royal Rumble 2006 Winner,World Heavyweight Champion 1x.. 

 

 

 Jeho nejpoužívanější trik (six one nine) :

 

 

 

 

Kariéra:

V roce 1996 vstoupil Rey Mysterio do WCW kde používal wrestlingové(ringové) jméno Rey Mysterio , Jr. Mysteriovi netrvalo dlouho a rýchle získal svůj první titul Cruiserweight champion .

V roku 1997 v Halloween Havoc získal podruhé tento titul v zápase proti jeho příteli ve skutečném živote jeho kamaradovi Eddie Guererrovi . Tento zápas byl velmi vysoko hodnocen kvůi jeho technické stránce a plynulosti a tak se ten to zápas stal zápasem roku . V této době patřil Rey Mysterio k hlavním zápasníkům v WCW. Potom až WCW byla předána WWF Rey Mysterio se oběvoval v zápasech ve derácií jako XWF a CMLL- kde Rey vytvořil nejaké zápasy v Mexicu bez masky .

No a potom se už Rey Mysterio upsal WWE v roku 2002 kde působí až dodnes . Vince McMahon měl však podmínku že Rey Mysterio musí opěť nosit masku . Rey Mysterio časem v WWE získal tituly jako World Heavyweight Championship, Cruiserweight Champion; WWE Tag Team Champion; WCW Tag Team Champion; WCW Cruiserweight Tag Team Champion a v roku 2006 se stal vítězem Royal Rumble . Rey Mysterio měl zápasy s takovými hvězdama jako je Kurt Angle , Edie Guererro , Kidman , JBL,Chavo Guerrerom atd... co je samozdřejme že pro jeho kariéru bylo jen dobré . Rey Mysterio zažíval i velmi nepříjemné chvíle a to když zěmřel Edie Guerrero kerý byl jeho nejlepší přítel a teď nedávno když zahynul Chris Benoit a taky když se zastavil u jeho zranění kolena . No jako správný profesionál nic na sobě nenechal znát když by v ringu a odváděl velmi vynikající výkony . Mysterio tvořil Tag Team s Batistem o kterém víc mluvili jako o velmi dobrém spojení těchto wrestlerů . Mysterio dodnes působí v show SmackDown a patrí k jedným z najlepších zápasníků jaké WWE v současné době má.

 

 

 

 

 

Komentáře(30)