GTA chinatown wars PsP

Malá předrecenze hry,na co všecko se můžeme těšit

Grand Theft Auto : CHinatown Wars

 

V New Yorku 22. 07. 2009 oznámilo Rockstar Games, že jedna z nejlépe hodnocených her všech dob, vyjde na PSP a to Grand Theft Auto: Chinatown wars, ano, čtete dobře nový díl série GTA se řítí do našich PsP. Vývoje hry se ujali Rocsktar Leeds ve spojení s Rockstar North. Tato hra bude prodávána na UMD ( universal media disc ) a taky prostřednictvím Playstation network digitálně. Oficiální vyjádření zakladatele Rockstar Games znělo takto: „Jsme hrdí na rozšíření této jedinečné hry na Psp“, dále zaznělo, že „Rockstar Leeds ukázali neuvěřitelný talent ve vývoji her, které mají velký potenciál. Dále se také vyjádřili:
Jack Tretton, prezident a výkonný ředitel společnosti Sony Computer Entertainment Amerika řekl:

„Práce Rockstar na Gta se stala enormní částí úspěchu Platformy Playstation.

Hra měla původně vyjít pouze pro Nintedo DS, zde můžete shlědnout grafiuku na DS, která není moc pěkná, ale myslím, že na PsP se dočkáme velmi pěkné a detailní grafiky, protože PsP konzole má o mnoho větší výkon než konkurenční DS.


                                                

 

                                             


A na co se tedy můžeme těšit?
Grand Theft Auto: Chinatown wars se zaměřuje na příběh Huanga Leeho, který cestuje do Liberty City po záhadné smrti svého otce. Budete směřovat svou cestu přes ulice, přičemž odhalíte skrytou pravdu v příběhu o zločinu a korupci ve zločinecké společnosti, přinášející neobyčejnou detailnost, která se stala tím pravým znakem série. Tento díl bude využívat potenciál PsP systému, přinese vylepšenou grafiku na širokoúhlou obrazovku PsP, animace a nové mise v rámci příběhu. Podle dosavadních informací by grafika měla být shora, stejně jako je tomu je u  konzole Nintendo DS, myslím, že tento pohled nebude dělat problém nikomu, když se jedná o tak slavnou hru, ale ještě stále můžeme doufat, že se to změní a pohled bude 3D jako tomu bylo u předchozích dílu na PsP, tedy Gta Liberty City Stories a Gta Vice City stories.


 

 

Rockstar Games představilo nový obal hry a potvrdílo tím, že to opravdu myslí vážně.



 

Komentáře(16)