Chuck Norris

...

Jak již víte , určitě znáte neporazitelného Chucka , bojujícího za zákon jako Walker texas Ranger ! Co oněm zaručeně nevíte ? :)

 

První zmínky O Chucku Norrisovi pochází z doby 1 den přede údajným stvořením světa bohem Chuck tehdy po rvačce s černou dírou, kterou si chtěl dát k snídani se šel proběhnout po mléčné dráze. Najednou viděl takovou šišatou, nedomrlou kouli, a protože měl zrovna dobrou náladu tak na ni jen plivl, a nerozdrtil ji cvrnknutím ohryzku černé díry, kterou právě dojedl. Vtom tam přitrapčil bůh, se slovy: "kurva, zase pozdě" se jal říct "budiž světlo" Chuck tehdy čekal až poprosí. (První lidmi známý vtip o Chucku Norrisovi, Pokud nepočítáme oběvy Aštara Šerana který objevil vtip tento, pocházející z doby po Velký smrsk "to ne moje Šauma, to Chuck Norris") Vzhledem k tomu, že bůh dodnes nepoprosil (po pěti (poznali jste že je to prvočíslo, ne?) vteřinách od neuposlechnutí rozkazu Chuck boha zabil) (proto je článek schválen Satanem).

 

Chuck Norris snědl čtyři 30-librové bowlingové koule bez žvýkání.

 

Chuck Norris umí močit do rohu v kulaté místnosti.

 

Bájný nesmrtelný Achilles se do novodobého jazyka překládá jako Chuck Norris!

                                                                                    

 Chuck jako Walker Texas Ranger :)

 

Chuck Norris zemřel před 10 lety, ale Smrtka neměla odvahu mu to říct.

 

Chuck Norris ztratil panictví dřív než jeho otec.

 

Chuck Norrise nechápe nikdo. Zato kop z otočky chápe každý.

 

 

Chuck Norris , postrachem i lego postaviček :)

 Mini Chuck. V tomto pripadě , kdyby se k Chuckovi dostala moderní technika , nastal by konec světa.

 

 Ano a pro ty co znají/hrají karetní hru Magic , je tu ta nejlepší karta ze všech , Chuck Norris vyhrává opravdu všude :)

 

Rusko je velká země,ale Chuck Norris je ještě větší

 

Světla semaforů v Chuckově rodném městě říkají „Umři pomalu“ a „Umři rychle“. Každá má obrázek Chucka Norrise, jak mlátí nebo kope chodce.

 

Tank Sherman se původně jmenoval tank Norris, než Chuck Norris řekl, že není dost dobrý, aby s ním byl spojován. Armáda, ze strachu z Chucka Norrise, tank přejmenovala a slíbila vyvinout zbraně líp pasující na jeho jméno. Dodnes nebyla vytvořena žádná zbraň, která by byla dost účinná, aby se jmenovala po Chucku Norrisovi.

 

No tak to by bylo asi všechno , ale nemužu si odpustit na konec můj nejoblíbenější vtip o Chuckovi .D

 

Kdyz Chuck Norris odjíždí s Panenských ostrovů , jmenují se už jen Ostrovy .

Komentáře(12)