QuakeCon - Zhodnocení

Slovo závěrem a krátké zhodnocení akce.

Naše videodatabáze je opravdu veliká. Natočili jsme tady 6 hodin materiálu. Jelikož však chce zachovat určitou kontinuitu naší coverage, připravili jsme pro vás slovo závěrem.

Další materiály vám samozřejmě na webu ukážeme v průběhu dalších dnů. Bude se jednat o rozhovory a záběry z Vendors Area, ve které jsme natočili informace z jednotlivých stánků a představovaných technologií.

Doufáme, že se vám naše coverage líbila a přiblížila vám co nejvíce dění na této výborné akci.

Připravujeme rozsáhlý článek, který by měl informovat o celém průběhu QuakeConu a též máme v plánu připravit filmek, ve kterém budou nepublikované záběry. Předpokládáme, že tento film bude mít tak 2 hodinky.

Bonusem pak bude movie ve kterém si ukážeme, že ne každý den je posvícení a ne všechno se daří tak, jak by jsme si představovali.

QuakeCon byla boží akce a doufejme, že se povede příští rok vypravit početnější supinu. Líbilo by se mi udělat výpravu, ve které by byl například Krysa, Jocko a team Quake Wars.

Vše záleží na tom jaká bude situace a zda budou mít tito lidé chuť do Dallasu vyrazit. QuakeCon 2008 se bude odehrávat od 31.července do 4.srpna v hotelu Hilton Anatole.

Z Dallasu zdraví Adam „Napalm“ Konrád a Pavel „Hawr1x“ Kymla.

Komentáře(3)