Rocky Balboa

Stojí v síni slávy? Nebo je v zapomění?

http://www.malefirst.co.uk/images/rocky-balboa-movie.jpg


Je zpět

Je silný

Je zdatný

Je odhodlaný

 

Rocky (Silvestre Stalone) je už dávno zapomenutý boxer těžké váhy, který porazil ty nejlepší protivníky, který mu ring nabídl.

Sláva skončila, všichni zestárli, svět boxu se změnil. Spoustu věcí se změnilo, Rockyho žena Andriana umřela, jeho syn dospěl a žije si vlastní život.

 

http://www.cinemacafri.com/img/cena/pequeno/Rocky-Balboa-3.jpg

 

Box se změnil a novým světovým šampionem je Mason ''Čára'' Dixon, který působý namyšleně a nafoukaně. Podle ostatních bojoval jen se srábotkama a tak by se měl prý utkat s někym, kdo by mu dal za vyučenou.

Rocky žije pořád ve Philadelfii, bydlí v malém bytečku, sám. Vlastní malou restauraci, kterou pojmenoval po své zesnulé ženě, Adrianě. Podnik se drží nad vodou jen proto, že kdysi býval slavný.

V televizi probýhal sportovní pořad a byla tam znázorněna simulace zápasu dnešního rivala (Mason Dixon) a rivala před x lety (Rocky Balboa). Počítačový boj ukázal, že zápas vyhrál Rocky K.O. Sportovní komentátoři se dohadovali, jestli by to bylo možné, takové drtivé vítěztví. Většina se shodla, že to možné je.

Mason Dixon se toho chytil a vyzval Rockyho na exibiční utkání do Las Vegas. Kdo bude vítězem? Vyhraje Rocky i přes takový věkový rozdíl nebo Mason potvrdí roli světového šampiona? Říkat vám to nebudu. Poldívejte se na film, stojí za shlédnutí.

 

http://www.canmag.com/images/front/movies2007/rockybalboa5.jpg  http://www.canmag.com/images/front/movies2007/rockybalboa3.jpg  http://entertain.teenee.com/moviereview/img3/49523.jpg

 

Režie: Sylvester Stallone
Hrají: Sylvester Stallone, Tony Burton, Talia Shire, Milo Ventimiglia, Burt Young, Antonio Tarver, Frank Stallone, Mike Tyson

Komentáře(15)